|
Nu esti logat.
O intrebare...-2#20 2009-12-30 16:02:32
Re: O intrebare...reddy, eu zic ca ar trebui sa-i spui prietenei tale si cel mai simplu ar fi ca ea sa-si faca vaccinul, fiindca exista vaccin impotriva hepatitei B, in felul asta sunteti siguri ca n-o sa ia si ea virusul Offline #21 2009-12-30 18:11:39
Re: O intrebare...Ca sa nu mai fac alt topic,postez aici in speranta ca imi va raspunde cineva in urmatoarele 2 ore ca dupa aceea voi pleca . Astazi trebuie sa iau ultima pastila din folia de anticonceptionale,problema este ca maine ar fi prima zi de pauza (din cele 7) iar eu voi pleca din tara 9 zile.Am auzit ca daca vreau sa imi intarzii ciclul pot lua in continuare anticonceptionalele fara a face acea pauza.Este adevarat?Iar daca este adevarat,as vrea sa stiu daca exista vreun risc sau vreo problema ...va rog sa imi raspundeti cat mai repede Ultima oara a fost editat de alice10 (2009-12-30 18:12:29) Offline #22 2009-12-30 18:21:07
Re: O intrebare...@heimdall, exact la acelasi lucru m-am gandit si eu, insa nu stiu inca cat de accesibil e vaccinul, cat costa etc.. Offline #23 2009-12-30 20:21:03
Re: O intrebare...da poti sa unesti 2 folii. o sa iti vina cand termini a 2a folie. nu e niciun risc. Offline #24 2009-12-31 00:25:14
Re: O intrebare...Ma mai poate ajuta cineva va rog cu niste raspunsuri? Sper sa nu trec neobservat.. Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-20 20:23:33
Re: O intrebare...hellow!v-am spus cand am postat ultima oara ca o sa va tin la curent cu ceea ce mi s-a intamplat..vineri am intrat in pauza de 7 zile de anticonceptionale...luni mi-a venit menstruatia,insa a venit in cantitate foarte mica si mai mult de nuanta maronie;este ca si cum nici nu as fi avea menstruatie luna aceasta. Credeti ca este posibil ca motivul acestei situatii sa fie faptul ca eu am luat Postinor si ulterior am continuat cu urmatoarea folie de anticonceptionale? Va multumesc! Offline #26 2010-01-20 20:31:17
Re: O intrebare...da, este posibil sa fie de la postinor Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #27 2010-01-20 23:53:10
Re: O intrebare...cris9....dap.de cele mai multe ori asa se intampla dupa ce iei postinor. nu sunt sigura dar este posibil. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #28 2010-01-28 10:01:16
Re: O intrebare...Buna. Offline #29 2010-01-28 10:51:03
Re: O intrebare...acolo vroiai sa zici cantitati mai mici de 400 nu? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #30 2010-01-28 11:29:47
Re: O intrebare...Nu.La cantitati mai mari de 400 zice sa iau neaparat in 2 reprize.Cred ca o sa incerc sa iau totusi seara 2 de 200 sa vedem ce se intampla . Offline #31 2010-02-15 16:51:46
Re: O intrebare...hellow everybody!se pare ca am probleme in continuare...dupa cum v-am mai povestit, in luna decembrie am inceput folia de anticonceptionale cu o zi intarziere...in loc sa o incep in a 8a zi dupa pauza de 7 zile,am inceput-o in a 9a zi...iar in ziua a 8a zi,am avut un contact sexual neprotejat si practic eu nu am fost protejata in acea zi..Prin urmare, in a 9a zi am inceput urmatoarea folie de anticonceptionale,insa am luat si Postinor. .Menstruatia care a urmat a fost una anormala,in sensul ca mi-au curs doar cateva picaturi de culoare maronie (acel asa-zis spotting). Eu am continuat sa iau normal anticonceptionale, crezand ca in luna aceasta va veni menstruatia intr-un mod normal...insa fenomenul se repeta..Am terminat folia de anticonceptionale joia trecuta si astazi mi-a aparut iarasi o scurgere maronie..Nu inteleg de ce nu imi mai vine normal mentruatia..E posibil ca Postinor-ul pe care l-am luat in luna decembrie sa fie cauza? Va rog mult sa imi raspundeti..Astept o parere..Va multumesc! Offline #32 2010-02-15 17:38:17
Re: O intrebare...o mica intrebare pentru doctoressa... este adevarat ca anticonceptionalele influenteaza rezultatul testului de sarcina? multumesc Offline #33 2010-02-15 17:43:49
Re: O intrebare...Nu stiu daca doctoressa o sa vada mesajul tau prea curand, deci daca nu te deranjeaza iti voi raspunde eu: anticonceptionalele nu influenteaza cu nimic rezultatul testului de sarcina. Acesta va avea un 'raspuns' corect daca este facut corect si anume: la 3 sapt de la contact sau la o saptamana de la intarzierea cm. Offline #34 2010-02-15 22:54:13
Re: O intrebare...buna, am si eu 2 intrebari, va rog. Offline #35 2010-02-16 14:17:51
Re: O intrebare...va rog mult, cand puteti si aveti timp,raspundeti-mi si mie...astept parerea voastra!va multumesc si va pup! Offline #36 2010-02-16 14:19:06
Re: O intrebare...1. nu interactioneaza Offline #37 2010-02-17 21:32:21
Re: O intrebare...Am si eu o intrebare ( nu stiu daca corespunde acestui topic dar nu am stiu unde s-o postez). Ce poate insemna o durere , destul de apasatoare, la nivelul vaginului ? Am facut azi sex cu prietena mea , a 4-a oara dupa ce am devirginat-o. In primele dati nu a durut-o deloc, dar azi dupa ce am facut-o a durut-o foarte tare, spunea ea, abia statea in fund. Mentionez ca primele dati nu stiu cat de bine a avut loc penetrarea, ( lipsa de experienta isi spune cuvantul) , dar de data asta mi-a zis ca a intrat mai mult. Am simtit si eu asta. Se poate ca , ipotetic vorbind, acum sa fi avut loc cu adevarat dezvirginarea ? O colega de-a ei , i-a zis ca tot tot asa a durut-o prima data, de aici si asocierea noastra. Sau e vorba despre altceva ? Poate fetele pot raspunde mai bine aici , va rog! Offline #38 2010-02-17 23:24:04
Re: O intrebare...probabil nu a fost lubrifiata f bine si a deranjat-o acolo... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|