homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deprimata :(

#1 2009-11-21 17:36:21

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

deprimata :(

de cand am dat bac-ul m-am ingrasat vreo 4 km de care nu mai pot sa scap... mananc cat pot de putin si sport nu pot sa fac decat o data pe sapt cand am sport la facultate pt ca stau in camin intr-o camera mica si nu pot sa ma asez pe jos sa fac abdomene ca stit cum e la camin... si in seara asta m-am certat rau cu iubi pt ca el imi tot zice mai in gluma, mai in serios ca vai ce burta ai, ca mai slabeste si tu. ca sa caut pe net nush ce cure de slabire, i-am zis ca nu am bani sa tin o cura de slabire care sa aiba si efecte, deci chiar nu mai pot m-am simtit ca si cum m-a jignit si i-am inchis tel sad si eu vreau sa scap de burtica dar nu mai stiu ce sa mai fac grater

Ultima oara a fost editat de deea03 (2009-11-21 17:37:45)

#2 2009-11-21 17:40:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: deprimata :(

deea, dar cum ti a zis? cu rautate sau...
4kg e putin... adica nu sunt 10,20... ce o sa faca cand o sa fii gravida?
mi se pare f urat sa iti ceara sa tii o dieta. e sanatatea ta, nu a lui

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2009-11-21 17:44:01

deea03
Full member

pai mereu ma ia asa de burta si zice ia uite ce colacei ai sau ceva de genul... nu pot sa zic ca a fost rautate dar sa imi zica asa de fiecare data cand ne intalnim e suparator la un moment dat sad si in seara asta chiar nu am mai putut si am izbucnit, imi venea sa si plang.. i-am zis daca nu-i convine sa ma lase in pace... oricum am vb cu un prieten care a slabit f mult mancand fara paine si fructe.. iaurturi dar daca eu am organismul altfel si nu slabesc nu stiu ce fac sad

Ultima oara a fost editat de deea03 (2009-11-21 17:45:52)

#4 2009-11-21 17:49:18

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

spune i serios ca te deranjeaza comentariile lui. dar serios.
si daca nu te simti bine in pielea ta, incearca sa slabesti. dar NU de dragul lui, ci pt tine.
ce, el e perfect?
spune i si tu ceva

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2009-11-21 17:52:14

deea03
Full member

da i-am zis si eu ca uite si eu vreau sa ai corpul mai lucrat fa ceva in privinta asta, dc ti-e lene sa te duci la sala? si zice ca dc schimb subiectul ca de mine vorbeam nu de el. o sa incerc sa slabesc clar pt mine ca pana la urma si daca nu slabesc sa ma accepte asa cum sunt daca ma iubeste.
i-am zis mai devr la telefon ca nu mai suport sa-mi zica mereu sa slabesc si s-a enervat tot el si a zis ca gata nu-ti mai zic nimic niciodata faci ce vrei tu

Publicitate

loading...

#6 2009-11-21 18:02:21

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

dar el e tras prin  inel? de ce nu ii dai o oglinda sa se vada cum arata? nu o fi perfect..Iar ala 4 kg nu e o tragedie...foarte bine ca le ai...

#7 2009-11-21 18:04:06

skumpi
Vizitator

i`as fi dat cat d cat dreptate in conditiile in care tu te complaceai in situatie si nu faceai nimic ca sa sapai de kilogramele respective insa din ce spui tu te straduiesti doar ca nu functioneaza ce ai incercat pana acum deci e destul de urat si descurajator din partea lui sa faca asemenea remarci cand stie ca nu e vina ta ...
si eu ii mai ziceam inainte la iubi : uite ce burta ai facut, fa si tu ceva ! ideea e ca mie nu`mi plac persoanele care se complac intr`o situatie si nu fac nimic sa iasa din ea neutral daca ei nu se respecta nici eu nu`i pot respecta neutral asta`i politica mea...
dar in cazu de fata nu se pune problema ; cum zice carmen, leaga`te si tu de el incontinuu sa vada cum e iar intre timp tu`ti faci treaba ta !

#8 2009-11-21 18:33:31

deea03
Full member

el imi tot zice ca nu fac nimic sa slabesc pt ca nu se vede neutral dar o sa tin de acum incolo un regim cat de cat mai strict fara paine si cu cat mai multe fructe sa vedem poate da rezultate. Doamne ajuta! Ms mult fetele puss

#9 2009-11-21 18:35:44

skumpi
Vizitator

nu neaparat cat mai multe fructe pentru ca multe fructe chiar ingrasa : bananele, strugurii etc...
incearca o dieta echilibrata, elimina grasimiile, fainoasele etc + cat mai mult sport , abdomene in cazul tau smile
hai ca se poate wink

#10 2009-11-21 18:40:46

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

tu fato >tongue arati foarte bine puss >big_smile< daca esti in camin si nu te`ai mai dus acasa, hai la mine ca si`asa sunt singura puss

si eu am burtica de care vreau sa scap..am pus`o asta vara tongue daca vrei, ne aliem si mergem impreuna la sala in camin. ca eu la tine fac si as fi vrut sa merg mai mult de 1 data pe saptamana, dar singura nu am deloc spor la dus tongue

am fost luni si am facut cu o profa aerobic. prima oara pt mine si vreau sa zic ca simti frate ca faci ceva..asa ca, daca vrei, vorbesc cu ea sa mergem de 2 ori pe saptamana ca e suficient. vrei? ca atunci cand ti`e lene tie trag eu de tine si invers puss

nu te mai supara >big_smile< si al meu imi mai zice "uite ce burta ai" mai in gluma, mai in serios..dar nu ne certam pe asta cesafac adica ii zic "iar incepi? de cate ori sa`ti zic ca eu singura nu ma duc la sala si mi`e lene. asa cum ti`e si tie lol " si incheiem subiectul tongue e rautacios da` in gluma tongue

#11 2009-11-21 18:49:48

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si eu am cateva kg in plus (de care incerc disperata sa scap si fac abd la camin smile si crede-ma stau in vitan .. deci cam e ca a voastra smile )
si se ia si iubi de mine, dar nu in sensul sa slabesc ca ii place de mine cu kg astea in plus, se ia ca nu fac sport...

eu daca as fi in locul vostru m-as fi dus de mult la sala smile 2 pasi acolo, cat faceti tongue

deealex la ce ora ai fost luni la sport? eu am de la 6 in bdelvedere si imi place asa mult pf ca facem aerobic si dupa saltele big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#12 2009-11-21 19:03:35

deealexx
Hero member
Site

am de la 3 fara 15 eu smile

zici tu ca e la 2 pasi si de ce nu mergem..asa ziceam si eu la inceput..dar vin rupta de la scoala chiar daca nu am ore multe..vin acasa..iau somn dupa care numai de sport nu`mi arde lol probabil daca as avea pe cineva sa traga de mine..adica sa tragem una de alta reciproc...asa m`as duce. ca nici singura nu`mi vine sa ma duc.

noi cand avem sport suntem cam 3-4 maxim din grupa..deci am pe cineva cunoscut..

#13 2009-11-21 19:30:52

deea03
Full member

deealexx a scris:

tu fato >tongue arati foarte bine puss >big_smile< daca esti in camin si nu te`ai mai dus acasa, hai la mine ca si`asa sunt singura puss

si eu am burtica de care vreau sa scap..am pus`o asta vara tongue daca vrei, ne aliem si mergem impreuna la sala in camin. ca eu la tine fac si as fi vrut sa merg mai mult de 1 data pe saptamana, dar singura nu am deloc spor la dus tongue

am fost luni si am facut cu o profa aerobic. prima oara pt mine si vreau sa zic ca simti frate ca faci ceva..asa ca, daca vrei, vorbesc cu ea sa mergem de 2 ori pe saptamana ca e suficient. vrei? ca atunci cand ti`e lene tie trag eu de tine si invers puss

nu te mai supara >big_smile< si al meu imi mai zice "uite ce burta ai" mai in gluma, mai in serios..dar nu ne certam pe asta cesafac adica ii zic "iar incepi? de cate ori sa`ti zic ca eu singura nu ma duc la sala si mi`e lene. asa cum ti`e si tie lol " si incheiem subiectul tongue e rautacios da` in gluma tongue

deea chiar vreau hjarta sunt acasa acum dar cand ajung duminica chiar o sa te sun sa vb mai multe si mergem daca se poate wink

#14 2009-11-21 19:35:21

deealexx
Hero member
Site

stiam ca te duci acasa dar speram ca nu ai mai plecat lol

pai super daca am partenera hjarta lasa ca ne facem noi suple sa le dam peste nas tongue

poate vii maine pe la mine sa mai vb puss

#15 2009-11-21 19:46:44

deea03
Full member

deealexx a scris:

pai super daca am partenera hjarta lasa ca ne facem noi suple sa le dam peste nas tongue

dap o sa ajung mai devreme maine si o sa vin puss

#16 2009-11-21 19:47:43

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

la mine e invers.. eu ma complexez uneori de burta, el zice k ma iubeste asa cum sunt.
eu nu incerc sa slabesc pt k sunt lenesa, dar nici nu ma complexez tare.. daca nu mi-ar placea chiar deloc, as face ceva sa dau jos.

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#17 2009-11-21 20:01:30

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

lasa-ti ca nici invers nu e bine sad io am 42 kg la 1,67 si nam nici o forma mi-ar place sa am ceva pe mine sad sani nu fund nu. stau hainele ca pe umeras ce sa spun de rochii disperat

#18 2009-11-21 20:05:52

deealexx
Hero member
Site

deea03 a scris:

deealexx a scris:

dap o sa ajung mai devreme maine si o sa vin puss

te astept puss

#19 2009-11-21 20:12:34

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

papushik a scris:

lasa-ti ca nici invers nu e bine sad io am 42 kg la 1,67 si nam nici o forma mi-ar place sa am ceva pe mine sad sani nu fund nu. stau hainele ca pe umeras ce sa spun de rochii disperat

eu am aceeasi inaltime, dar 61kg.
dar in afara burtii, imi place cum arat pt k pana la 15 ani eram f slaba si nu-mi placea.

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.