homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu tatal vostru!!!!!-3

#39 2009-11-23 13:54:13

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

Re: relatia cu tatal vostru!!!!!

si eu imi iubesc tatal foarte mult si desi m-am mutat de acasa la 450 km distanta, pentru un job alaturi de sotul meu in septembrie, nu a trecut nici o zi fara sa vb cu el la telefon.
acum 5 ani am fost internata o luna(din noiembrie pana in decembrie) cu hepatita b, mama mea la inceputul lui noiembrie tocmai plecase in strainatate. atunci am realizat cat de mult tatal meu tine la mine si de cat greu ii este pentru ca: mergea la lucru in 2 locuri, venea acasa facea mancare la regim pentru mine si imi aducea la spital si in plus trebuia sa faca mancare si acasa pentru el si fratele si sora mea. pana atunci eu eram oarba, toatea ziua ne certam, vb urat cu el pt ca nu imi convenea ca nu ma lasa sa ma duc la dicoteca, club, etc.
multumesc colegelor de salon care mi-au deschis ochii, si ii multumesc tatalui meu pt tot ce a facut si face mai departe pt noi, il iubesc enorm.
desigur asta nu inseamna ca ii povestesc chestii intime, fetele se simt rusinate sa vb chestii legate de viata lor sexuala cu taticii, desi ar trebui in special in cazul in care nu este mama sau macar o prietena alaturi de ea.

Ultima oara a fost editat de danielutza (2009-11-23 13:55:34)

#40 2009-11-23 16:29:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu ii iubesc pa amandoi ai mei la fel de mult, dar pt taica-meu am un respect deosebit... a fost si este un tata model... si mi-a trebuit multisor sa incetez a compara orice prezenta m,asculina din viata mea cu el smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#41 2009-11-23 17:44:34

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu ma inteleg foarte bine cu ambii parinti si ii iubesc la fel de mult hjarta
tati meu m-a rasfatat mereu si a avut grija sa nu imi lipseasca nimic si pt asta o sa-i multumesc toata viata! hjarta love: hjarta

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#42 2009-11-23 20:38:23

tata de fata
Membru
Inregistrat: 2009-11-22

majestik a scris:

offtopic
eu nu vad de ce ai deschis topicul asta. nici macar nu ai zis care iti e relatia cu fata . nu vad de ce euas da, cum se zice, "din casa" daca tu nu o faci ..

Nu vreau sa intelegi ca as cere cuiva sa "dea din casa"ceva.Nu vreau amanunte  prea intime ,prea dureroase .....pur si simplu m-as multumi sa stiu daca-l suni  macar o data la doua zile  sau daca va vedeti
Fetita mea este inca mica , are 8 anisori lol ...nu radeti!!!!!!!!!!!!!!!!Poate sant eu mai "nebun" dar uite ca sant chiar curios sa citesc pareri de la voi.
Respect pt. toti care cititi!!!!!!!!!!!!!!!!

#43 2009-11-23 20:44:19

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

pff il sun de cel putin 2 ori pe zi smile eu la facultate, el la serviciu..

Publicitate

loading...

#44 2009-11-23 21:09:59

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

noi avem o relatie mai rece...adica aparent sunt lucrurile ok dar nu ma vad povestindu-i chestii din viata mea...ma rezum la banalitati. Cand eram in liceu aveam o relatie super naspa, adica avea incredere in mine 0. De exemplu, imi amintesc o faza ca daca plecam in oras 2-3 ore trebuia sa stie unde ma duc si cat stau si daca plec de acolo sa sun. si nu neparat ptr ca isi acea griji ci in spunea "Vezi sa nu vin in locul in care ai zis k esti si sa nu fii".
Tata e tipul de om caruia ii vb gura fara el...spune lucruri groaznice cateodata si total nedevarate (mai ales cand l-a jignit pe iubi in vara) si niciodata nu l-am vazut sa ii para rau pentru ce a spus...Oricum ai mei sunt in italia dar s-a degradat foarte mult relatia de cand au plecat...pacat...cateodata cand ma gandesc la ei imi dau lacrimile...e o parte a mea care ii vede cum erau inainte, cand eram mai mica, adica parintii iubitori alaturi de care ma distram si cu care imi placea sa petrec timpul si alta parte care ii vede cum sunt acum.

scuze k am luat-o offtopic

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#45 2009-11-23 21:12:51

katami
Platinum member

sa-ti traiasca fetita smile

dar, daca nu sunt prea indiscreta... de ce iti faci atatea griji? e ceva care nu merge in relatia ta cu fata ta? nu locuiti impreuna/nu va vedeti destul de des? sau care e motivul?

pt ca, in mod normal... daca iti dai silinta sa iti ASCULTI copilul si sa-i dai de inteles ca e si el RESPECTAT (cel putin atata timp cat si el respecta anumite reguli)... n-ar trebui sa fie probleme. faze de razvratire de adolescent poate avea oricine... dar sunt faze trecatoare... si repet, daca nu exista motive, nu vad de ce un copil s-ar indeparta de parinti...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#46 2009-11-23 21:18:00

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

katami a scris:

nu vad de ce un copil s-ar indeparta de parinti...

Din cauza geografiei de ex smoke2 
+daca e fata(cum e intrebarea din textul problemei tongue ) din cauza anxietatii in legatura cu o problema la care nu gaseste rezolvare...

Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-11-23 21:22:10)

I love you. Remember. They cannot take it

#47 2009-11-23 21:35:02

katami
Platinum member

pai "geografia" (banuiesc ca te referi la distanta) era trecuta mai sus ca exceptie.

punctul 2 mi se pare vag... probleme la care nu gasesti rezolvare sunt multe si de multe feluri... conteaza, ca parinte, si cate DIPLOMATIE ai in solutionarea lor.

vorbesc de parca as avea 5 copchii acasa... dar, de ex, taica-meu a reusit smile chiar si mama, desi ea ceva mai putin.

#48 2009-11-23 22:52:06

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu nu am avut o relatie buna cu tata niciodata, nu am fost pe aceeasi lungime de unda.
in schimb l-am adorat pe bunicul meu, cel care m-a crescut si mi-a fost intr-adevar tata.. inca il mai iubesc..desi amandoi au murit, pt mine tata este bunicul meu, pe care, nu stiu cum sa va explic l-am iubit cu disperare, cu gelozie, cu tot sufletul meu. Si am comunicat excelent cu el, cred ca asta a fost cheia succesului..m-am maturizat si am crescut frumos numai datorita lui! smile

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-11-23 22:52:27)

#49 2009-11-24 12:15:02

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

eu ma inteleg foarte bine cu tata, chiar daca mai  ne-am ciondanit noi.  ii iubesc la fel pe amandoi. este o persoana foarte sensibila desi nu arata asta. tine foarte mult la sora mea si la mine.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-11-24 12:44:13)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#50 2009-11-24 12:16:43

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cand eram adolescenta aveam momente in care il uram ca era dur cu mine, mai tarziu insa am inteles ca tot ce facea era spre binele meu. intotdeauna l-am iubit mai mult decat pe mama si m-am simtit mai apropiata de el. chiar si-n toti acesti ani multi de cand sunt plecata de acasa, vorbim zilnic si aproape ca ne citim gandurile de multe ori.
pentru mine a fost si ramane fiinta cea mai importanta din lumea asta (alaturi de sotul meu), cu atat mai mult cu cat doar pe el il mai am acum...il iubesc enorm si-l respect si mai mult pentru tot ceea ce este, pentru ca mi-a fost model in viata si pentru ca m-a educat si m-a determinat mereu sa fiu un om corect, muncitor si sincer. e TATI, iar eu voi fi mereu fetita lui, pentru ca oricat de mare as fi, tot la el ma refugiez de fiecare data cand mi-e greu si nu mai pot face fata vietii...

#51 2009-11-24 12:43:14

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu ma inteleg mai bine cu tata decat cu mama.Mama cand se supara face urat ,ea nu il asculta si pe celalalt
cu tata pot vorbi altfel ,asta nu inseamna ca nu-i iubesc pe amandoi

#52 2009-11-24 12:48:02

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Eu l-am urat pe taikmiu multi ani pt ca se purta urat cu maikmea(nu intru in detalii)..Cand omul bea, numai stie de el si face ce este mai rau..Am avut nevoie sa vorbesc cu profa de religie, sa mi povesteasca anumite lucruri, am fost la preot, la spoveditit si i-am zis ca nu-mi iubesc tatal si mi-a dat cateva sfaturi, care m au ajutat..Acum, cand am mai crescut, il iubesc pt ca este tatal meu, as suferi enorm daca ar pati ceva..Mi-a ramas intiparita in minte o faza cand am fost eu operata de apendice si a venit la mine la spital..cand m-a vazut cum arat, a inceput sa planga sad..imi vine sa plang cand imi aduc aminte..dar nu o sa il uit niciodata pt ce i-a facut mamei mele o viata intreaga..

In America, in sfarsit!big_smile

#53 2009-11-24 17:56:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu il iubesc mult mult mult mult, si el ma iubeste si mai mult, doar ca de cand m-am lasat de medicina nu se mai manifesta.
am aproape 2 ani de cand nu mai vb deloc deloc cu mine si ma doare foarte tare treaba asta
sper cu timpul sa se remedieze problemele si sa fim iar ca inainte

#54 2009-11-24 23:37:57

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

green_fairy a scris:

eu ma inteleg excelent cu amandoi. in timpul adolescentei au mai fost discutii, mi se pare normal insa de cand am plecat de acasa la facult am inteles mai bine unele lucruri, m-am maturizat si astfel s-au strans f mult relatiile intre noi. tata e un om extraordinar (mama la fel, dar topicul e despre tati asa ca voi vorbi despre el), stiu ca ma iubeste si ar face orice pentru mine, desi sunt casatorita de putin timp tot timpul ma ajuta si ma intreaba daca am de toate. mi-a oferit tot ce am vrut desi acasa era o situatie normala, nu invarteam banii cu lopata big_smile  si chiar daca nu am avut discutii cu el despre relatiile mele, baieti, sex etc a avut incredere in mine si el si mama si m-au lasat sa merg pe calea mea fara sa se bage.
    ma mandresc cu parintii mei si sunt sigura ca si eu sunt mandri de mine si de ce am realizat pana acum. am sa le fiu vesnic recunoscatoare parintilor mei hjarta

subscriu!!!!!!!!! (mai putin partea cu maritisul ca eu nu's maritata : )

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#55 2009-11-24 23:44:10

skumpi
Vizitator

ionela sad

#56 2009-11-25 00:03:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am o relatie destul de dciudata cu parintii mei, adica vorbesc in fiecare zi cu ei, ca nu sunt in tara, dar pot spune sincer ca in afar de chestii personale, tata a fost si tste un foarte bun ascultator, si am putut tot timpul sa am o conversatie interesanta cu el.

Cel mai mult m-a impresionat cand mi-a spus ca ma iubeste, si cand l-am vazut cu lacrimi in ochi cand am plecat la facultate din tara. Nu stiam ca tine la mine atat de mult, adica evident, banuiam, dar cum nu a spus asta niciodata a fost un moment special pentru mine.

Oricum, cand eram mica stui ca eram baiatu' lu' tata, si mi-era un foarte bun prieten, de la el stiu sa fac de toate prin casa, pentru ca a avut rabdare si mi-a aratat (ca intrebam eu, eram foarte curioasa cand venea vorba de scule, fire si alte alea). Oricum, sincer cred ca am o relatie mai buna cu tata decat cu mama, pentru simplul fapt ca mama ma intreaba tot timpul banalitati, la care primeste aceleasi raspunsuri, pe cand tata are rabdare sa discute cu mine politica, religie, sau ce imi trece mie prin cap.

#57 2009-11-25 08:11:46

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

0 ! De ce 0 ? Pentru ca asa a vrut el. In lumea asta, toate lucrurile isi au timpul lor. Tot la fel, este o varsta la care poti fi tata pt copii tai si daca ai ratat perioada aceea, oricat de tare ti-ai dori mai apoi sa o recuperezi, nu se mai poate.
Nu l-am urat pentru ca s-a purtat urat cu mama, ca si Angel89, nici macar pentru faptul ca a considerat nevoile lui si dorintele lui mai presus de obligatia de parinte. Nu ... Pur si simplu nu simt nimic pentru el, nimic la nivel de sentimente. E adevarat, il respect, pentru ca asta datoram parintilor toata viata, vorbesc cu el din cand in cand ... si atat.
E doar o ruda indepartata care locuieste in alt oras ...

Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-11-25 08:12:32)

gravida 35+ babyboy happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.