|
Nu esti logat.
Cum sa folosesc cervugidul?#1 2009-11-22 19:49:32
cum sa folosesc cervugidul?As dori sa primesc si eu un raspuns din partea unei persoane care stie sigur... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2 2009-11-22 20:41:33
Re: cum sa folosesc cervugidul?Cel mai bine e sa faci tratamentul cu ovule in afara perioadei cu menstruatia, asta ca sa-si faca efectul. Offline #3 2009-11-22 20:43:50
Re: cum sa folosesc cervugidul?da bunny asa o sa fac... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2009-11-22 20:47:10
Re: cum sa folosesc cervugidul?Da, cel mai bine ar fi sa faci sa coincida pauza de la ovule cu pauza de la anticonceptionale. Nu stiu cum ti-a zis medicul exact sa faci, dar nu cred ca are sens sa le pui in perioada menstrei fiindca se elimina prea repede si nu-si fac efectul. Offline #5 2009-11-22 20:50:03
Re: cum sa folosesc cervugidul?medicul meu nu mi-a zis nimic...un medic mi-a zis sa fac pauza, sa las sa treaca si menstruatia si apoi sa pun tura a 2 a....deci ar veni pauza de vreo 14 zile...si nu stiu daca menstruatia se considera tot pauza si ar veni pauza mai mare...sau e pur si simplu o perioada...nu stiu ce sa cred si cum sa fac... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-22 20:59:11
Re: cum sa folosesc cervugidul?
asa zic si eu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2009-11-22 21:10:07
Re: cum sa folosesc cervugidul?fetelor asta stiu...nu pun in perioada menstrei...ceea ce nu stiu este daca sa fac pauza 7 zile si apoi sa astept menstruatia si apoi sa incep tura 2...sau daca sa fac ca pauza sa cada in perioada menstruatiei...am auzit de la un medic prima varianta desi eu as tinde spre a 2 a...de aceea vreau si parerea voastra... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2009-11-22 21:35:47
Re: cum sa folosesc cervugidul?eu a 2-a as alege-o. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2009-11-22 21:39:59
Re: cum sa folosesc cervugidul?asa as zice si eu yohanna...mersi de sfat! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2009-11-22 21:42:15
Re: cum sa folosesc cervugidul?cu placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2009-11-24 10:11:26
Re: cum sa folosesc cervugidul?mai are cineva sdi alte pareri oare? sau imi poate spune cineva sigur cum e mai bine? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #12 2009-11-24 20:33:54
Re: cum sa folosesc cervugidul?Cel mai bine ar fi sa-ti intrebi medicul ginecolog, daca vrei sa fii sigura de ce trebuie sa faci. Noi ne-am dat cu parerea, dar intr-adevar niciuna dintre noi nu e medic, asa ca mai bine, cere sfatul unuia. Offline #13 2009-11-24 21:13:45
Re: cum sa folosesc cervugidul?e mai bine cum am zis eu...sa nu faci pauza prea mare... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #14 2009-11-24 22:30:19
Re: cum sa folosesc cervugidul?da asa zic si eu yohanna...dar ma tot bate maica-mea la cap ca a vb ea cu un ginecolog si parca isi aminteste ca a zis cealalta varianta si ma tot streseaza... ma gandeam ca poate a mai facut cineva si stie sigur...dar cred ca o sa fac asa cum credem noi oricum... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-11-24 22:31:34) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #15 2009-11-24 22:33:38
Re: cum sa folosesc cervugidul?rau nu are de ce sa fie asa ca fa asa ... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|