homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Si eu vreau sa aflu

#1 2009-11-23 09:06:34

netuser
Membru
Inregistrat: 2009-11-23

Si eu vreau sa aflu

Well ... astept si eu ziua cand iubita mea o sa ia anticonceptionalul Marvelon Iaz (Dupa prima zi de menstruatie din cate am inteles ) si as vrea sa-mi ziceti o parere despre acest anticonceptional. Acum alta intrebare... nu am avut iubite care nu foloseau anticonceptionale ... si niciodata nu am facut-o fara prezervativ ( la risc ) ... cat de mare e riscul ca sa ramana insarcinata chiar daca nu am lasat in ea ? Si ultima intrebare ... aseara am facut-o iar fara prezervativ ( a 2-a oara ) , si dimineata mi-a zis ca i s-a inflamat "putulica" undeva in zona "intre buze" si ca o dor putin s?nii ( precizez ca nu a facut dus dupa act). Multumesc ... astept un raspuns. chicot

#2 2009-11-23 11:08:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Si eu vreau sa aflu

nu ne-ai lamurit cu ce anticonceptionale va lua: marvelon sau yaz?
pareri degeaba iti spunem. fiecare organism e altfel. daca noua ne-a fost bine nu inseamna ca si ei ii va fi si invers.

exista risc de sarcina daca practicati coitul intrerupt. pana acum ati avut noroc dar nu se stie niciodata...

inflamatia poate fi de la o infectie sau poate a fost un contact mai dur. sanii pot durea daca se apropie menstruatia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.