|
Nu esti logat.
Organometril-2#20 2006-11-16 18:25:43
Re: organometrilVreau sa va spun ca mi-a venit menstruatia dupa 4 zile de la incetarea tratamentului cu orgametril si sunt foarte fericita pentru ca ma speriase gandul unei sarcini. Presupun ca acum pot sta linistita nu? Trebuie insa sa fac testul de secretie si Papanicolau si as vrea sa stiu dupa cate zile de la terminarea menstruatiei sa le fac sau nu are importanta....? Offline #21 2006-11-18 19:38:50
Re: organometrilMi-a venit menstruatia dupa 4 zile de la incetarea tratamentului cu orgametril insa cantitativ redusa. Ar trebui sa ma ingrijorez? Pe mine ma tinea 4 zile si acum doar 2. Am avut si durerile menstruale specifice.Nu inteleg de ce dupa o intarziere de 10 zile si acest tratament imi vine asa de putin. Va rog dati-mi un raspuns!!! Testele de sarcina au iesit negative dar au fost facute la fix 2 saptamani de la actul sexual . Offline #22 2006-11-20 20:44:11
Re: organometrilDe ce nu-mi raspunde si mie nimeni la aceasta intrebare....?Mi-a venit menstruatia dupa 4 zile de la incetarea tratamentului cu orgametril insa cantitativ redusa. Ar trebui sa ma ingrijorez? Pe mine ma tinea 4 zile si acum doar 2. Am avut si durerile menstruale specifice.Nu inteleg de ce dupa o intarziere de 10 zile si acest tratament imi vine asa de putin. Va rog dati-mi un raspuns!!! Testele de sarcina au iesit negative dar au fost facute la fix 2 saptamani de la actul sexual . Offline #23 2006-11-20 20:45:34
Re: organometriladelina, nu-ti raspundem pentru ca nu stim. mai fa un test la 3 sapamani de la contacul ala. daca e negativ, esti ok. Nobody home Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-21 11:50:03
Re: organometriladelina2006, disperarea nu a ajutat niciodata pe nimeni sa gindeasca limpede...calmeaza-te...a aparut singerarea, daca erai gravida nu aparea. De ce doar 2 zile...atit a fost sa fie, crezi ca se aduna undeva o cantitate de singe care va fi eliberata la un moment dat si cu cit e mai lung timpul scurs pina va fi eliberata, cantitatea va fi mai mare???? Nu asa stau lucrurile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2006-11-21 20:15:24
Re: organometrilIti multumesc din suflet. Uneori suntem cuprinse de disperare pentru ca pot spune inevitabil se petrec unele lucruri care apoi sunt urmate de regrete...ma refer la avort. Un copilas e un lucru minunat in viata cuiva daca vine atunci cand este momentul potrivit. Offline #27 2006-11-27 18:52:48
Re: organometrilExistenta unui chist face ca menstruatia sa fie redusa cantitativ? Si care ar fi simtomele existentei chisturilor? Dureri? Offline #28 2006-11-28 11:30:31
Re: organometrilExistenta chisturilor nu reduce singerarea menstruala....in ceea ce priveste simptomele, marea majoritate a chisturilor sunt asimptomatice(nu te deranjeaza deloc) si sunt deasemenea chisturi functionale, care nu reprezinta deloc o problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2006-11-28 18:19:19
Re: organometrilCum am mai spus mi-a venit menstruatia pe 19 nov in urma tratamentului cu orgametril iar acum dupa o saptamana de la oprirea ei imi apar pete maronii pe chilot. Nu inteleg care este explicatia.Acestea sa fie ca urmare a tratamenului cu orgametril.Nu stiu ce sa fac pt ca nu ma simt rau insa stiu ca ceva este in neregula pt ca eu aveam o menstruatie ceas si cantitativ foarte mare. Ce imi sugerati sa fac pentru ca la control nu mi-a dat nici un raspuns decat,,amenoree secundara".Sa fac ecografie? Offline #30 2006-11-29 17:58:21
Re: organometrilFa o echografie, sigur ca da....si intreaba si ginecologul care ar fi explicatia singerarii acesteia de acum. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2006-11-30 20:51:58
Re: organometrilAm facut ecografie si mi s-a spus ca nu se pune problema de sarcina si mi s-au insirat mai multi termeni de specialitate pe care as vrea sa mi-i explicati daca se poate( eu am mai cautat pe net insa nu gasesc chiar toate informatiile).Uter mic in AVF diam 55/30,4 mm. Care sunt dimensiunile normale si daca uterul meu este foare mic incat sa nu pot tine sarcina??? Cavitate endometriala inchisa. Endometru 6mm. Offline #32 2006-12-02 21:35:42
Re: organometrilAm facut ecografie si mi s-a spus ca nu se pune problema de sarcina si mi s-au insirat mai multi termeni de specialitate pe care as vrea sa mi-i explicati daca se poate( eu am mai cautat pe net insa nu gasesc chiar toate informatiile).Uter mic in AVF diam 55/30,4 mm. Care sunt dimensiunile normale si daca uterul meu este foare mic incat sa nu pot tine sarcina??? Cavitate endometriala inchisa. Endometru 6mm. Offline #33 2006-12-27 20:25:17
Re: organometrilAM SI EU O INTREBARE PT DOCTORESSA AM FACUT EXAMENUL DE SECRETIE SI MI-A IESIT CA NU AM NICI CANDIDA NICI TRICOMONAS CI NISTE BACTERII CEVA CU LEP... NU INTELEG PREA BINE SI MI S-A RECOMNADAT KLION SI INCA CEVA CARE SA IA SI PARTENERUL 4 PASTILE SEARA.AVETI IDEE DESPRE CE BACTERIE E VORBA CA PANA ACUM NU AM MAI AUZIT DE ASA CEVA. Offline #34 2006-12-27 20:39:01
Re: organometril3.Nu folosim majuscule. Pe forum nu se tipa. - de-asta iei warn. Nobody home Offline #35 2007-01-02 17:30:07
Re: organometrilscuze.Nu citisem regulamentul. Offline #36 2007-03-21 20:44:25
Re: organometrilam si eu o intrebare pt doctoressa, ce se intampla daca efectiv nu iau o pilula a unei folii de anticonceptionale.Sa presupunem ca nu o mai gasesc...cat timp sa ma protejez in conditiile in care merg mai departe cu folia dar am sarit o zi.? Offline #37 2007-03-21 21:20:47
Re: organometrilo sa te lamureasca maine doctoressa...dar eu cred ca atunci ai nevoie de portectie suplimentara pe perioada pauzei (care va trebui sa fie de 7 zile) + pana inghjti inca 7 pastile...sau...ai putea sa incepi o noua folie din prima zi de menstruatie...o sa ti zica maine doctoressa sigur...pana atunci protectie sa fie sigura happy with him...inlove with him... Offline #38 2007-03-22 15:35:18
Re: organometrileu nu inteleg de ce sa sari peste o pastila? o inlocuiesti cu alta, de pe o folie pe care o tii de rezerva. Daca totusi nu faci asa, 7 zile protectie suplimentara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|