homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatia sarcina mica

#1 2009-11-25 06:24:08

popescusimo
New member
Inregistrat: 2009-10-01

Constipatia sarcina mica

Buna ziua. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Am mai pierdut o sarcina in anul 2008, si de aceea acum vrea sa ma asigur ca totul este bine... Bebita este foarte foarte dorit. Deci...de 2 zile sunt foarte foarte constipata. Pentru a putea elimina totusi ceva, m/am scremut foarte tare...chiar simteam nevoia (scuze fetele) as dori sa stiu daca scremutul poate dauna unei sarcini de aproximatv 3-4 saptamani. Va multumesc f mult. Raluca.

#2 2009-11-25 08:59:38

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

Re: Constipatia sarcina mica

popescusimo a scris:

Buna ziua. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Am mai pierdut o sarcina in anul 2008, si de aceea acum vrea sa ma asigur ca totul este bine... Bebita este foarte foarte dorit. Deci...de 2 zile sunt foarte foarte constipata. Pentru a putea elimina totusi ceva, m/am scremut foarte tare...chiar simteam nevoia (scuze fetele) as dori sa stiu daca scremutul poate dauna unei sarcini de aproximatv 3-4 saptamani. Va multumesc f mult. Raluca.

buna,
eu una as evita pe viitor asta. incearca totusi niste supozitoare cu glicerina, nu cred ca afecteaza bebelul in vreun fel. si maninca dimineata pe stomacul gol iaurt. la mine merge intotdeauna. ce mai poti face e sa mananci seminte de dovleac care iarasi au efect la mine.
daca as primi si eu vestea asta...

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#3 2009-11-25 09:17:30

popescusimo
New member

cu siguranta voi evita pe viitor, insa as vrea sa stiu ca este totul bine acum. fiind foarte mica sarcina, poate nu e afectata...mai astept raspunsuri...
Ioanafbr citeste Acatistul Sfantului Necatrie, si vei vedea ca o sa primesti si tu vestea foarte curand... ai incredere. O zi frumoasa.

#4 2009-11-25 09:41:03

moniv
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-10-05

sigur e bine bb, nu are el nici o treaba cu scremutul tau. sunt la a doua sarcina cu multe scrematuri..deci stai linistita, ca stresu si grijile tale in schimb ii pot face rau.
poti folosi supozitoare cu glicerina, ceai de musetel, iaurt cum a zis simo, multe fructe si daca ai acces la prune sub orice forma ar fi si mai eficient.

sarcina usoara si bb sanatos

#5 2009-11-25 09:48:23

popescusimo
New member

Multumesc pt raspuns moniv...Ufff ce m-am mai linistit... Doamne ajuta sa fie bine bb. dupa sarcina pierduta suflu si in iaurt...Sanatate multa la fete. Raluca

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.