|
Nu esti logat.
Constipatia sarcina mica#1 2009-11-25 06:24:08
Constipatia sarcina micaBuna ziua. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Am mai pierdut o sarcina in anul 2008, si de aceea acum vrea sa ma asigur ca totul este bine... Bebita este foarte foarte dorit. Deci...de 2 zile sunt foarte foarte constipata. Pentru a putea elimina totusi ceva, m/am scremut foarte tare...chiar simteam nevoia (scuze fetele) as dori sa stiu daca scremutul poate dauna unei sarcini de aproximatv 3-4 saptamani. Va multumesc f mult. Raluca. Offline #2 2009-11-25 08:59:38
Re: Constipatia sarcina mica
buna, cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #3 2009-11-25 09:17:30
Re: Constipatia sarcina micacu siguranta voi evita pe viitor, insa as vrea sa stiu ca este totul bine acum. fiind foarte mica sarcina, poate nu e afectata...mai astept raspunsuri... Offline #4 2009-11-25 09:41:03
Re: Constipatia sarcina micasigur e bine bb, nu are el nici o treaba cu scremutul tau. sunt la a doua sarcina cu multe scrematuri..deci stai linistita, ca stresu si grijile tale in schimb ii pot face rau. Offline #5 2009-11-25 09:48:23
Re: Constipatia sarcina micaMultumesc pt raspuns moniv...Ufff ce m-am mai linistit... Doamne ajuta sa fie bine bb. dupa sarcina pierduta suflu si in iaurt...Sanatate multa la fete. Raluca Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|