|
Nu esti logat.
O iau razna#1 2009-11-25 11:04:46
o iau raznaCred ca o iau razna! Mi-e atat de teama sa nu fiu insarcinata! Simt ca si cum as fi... Offline #2 2009-11-25 11:05:53
Re: o iau raznaSigur nu esti insarcinata, calmeaza-te ! Offline #3 2009-11-25 12:30:41
Re: o iau raznastai foarte linistita, dupa atatea teste de toate felurile, e imposibil sa fii insarcinata! Offline #4 2009-11-25 12:32:29
Re: o iau raznaBeta HCG...poti fi sigura de el... Offline #5 2009-12-27 11:51:55
Re: o iau raznaAr fi trebuit sa ma linistesc pana acum, am si avut 3 menstre de la contactul ala nefericit si de atunci n-am mai avut niciun contact, dar....Am slabit f mult, toate hainele mi-s largi la fund si pe picioare, insa am o burta!!!!Eu nu aveam burta, eram destul de plata, dar acum - daca ar fi sarcina ar fi saptamana 16 - am o burta care mi se pare mare, sunt umflata de la buric in jos, desi de peste tot am slabit. Ma tot gandesc, ar putea sa fie sarcina? Chiar daca bhgc a iesit negatis si la ecograf vaginal dr n-a vazut nimic(detaliile sunt in primul post). Simt ca innebunesc!!!! Spuneti-mi ca nu-s normala, ca nu are cum sa fie sarcina si burta umflata e din alte cauze(de curand mi s-a descoperit fiere lenesa, dar nu stiu daca asta poate da asa burta umflata). SPune-ti-mi ca totul e in mintea mea si ca nu se poate sa fiu gravida. Poate daca, bazat pe testele de care v-am spus, imi mai spun si altii ca n-are cum sa fie sarcina, ma linistesc si eu Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-27 12:08:35
Re: o iau raznaabia acum am vazut topicul. iubita, inceteaza, iti faci rau singura. gandesti intr-un mod bolnav, pur si simplu negi lucruri foarte evidente. asa de rau te-ai speriat? linisteste-te, e absolut imposibil sa fii insaricinata. Offline #8 2009-12-27 16:12:48
Re: o iau raznaDa, m-am speriat intr-un hal fara de hal Si psihic o cam iau razna din cauza asta. Sper acuma sa ma mai linistesc un pic dupa raspunsurile voastre. Offline #9 2009-12-27 16:15:58
Re: o iau raznaeu cand am crezut prima data ca am ramas insarcinata am ramas socata ca aveam burta umflata. si imi faceam tot felul de scenarii. ca burta mea e plata, acum sigur s-a umflat de la sarcina dar dupa ce m-am linistit, am observat ca burta mea este umflata din cand in cand si de multe ori nu observasem/nu bagasem in seama lucrul asta. calmeaza-te. sigur nu esti gravida. nu are cum sa iasa testul de laborator de 2 ori negativ, plus testele de sarcina. este imposibil. Offline #10 2009-12-27 16:20:05
Re: o iau raznami se pare asemanatoare situatia cu cea a utilizatorului ericka "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2009-12-27 16:25:56
Re: o iau raznaeu sunt mai rau decat erica, eu am facut si eco si tot ma gandesc ca dr n-a vazut ce era acolo. of, doamne, cand stau sa judec logic lucrurile imi vine sa rad de mine ce dusa cu pluta sunt, ca e clar ca nu are cum sa fie sarcina, dar...logic gandesc 5 minute si dupa aia ma intreb iar "dar daca..." va dati seama ce sarbatori am avut Offline #12 2009-12-27 16:28:24
Re: o iau raznade-acum incolo sper k o sa folosesti o metoda contraceptive sigura...si in care sa ai incredere...si sa nu mai patesti asta ...sa stai ca pe ace atata timp "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|