Tango argentinian
- Pink Martini
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-29
tango argentinian
Dragi forumiste si forumisti, Fac aici un anunt pe care va rog sa-l transmiteti tuturor baietilor din anturajul vostru.
Se cauta baieti pentru un curs de dans -tango argentinian- care va incepe saptamana asta, vineri. E nevoie doar de o pereche de pantofi, entuziasm si multa deschidere spre nou. S-au inscris suficient de multe fete (ca de obicei, la cursurile de dans) dar inca e nevoie de baieti -nu se danseaza in aceeasi formula, partenerii se schimba la fiecare dans. Pe mine nu m-a atras atat ideea de pasiune, dans senzual etc, cat faptul ca in tangoul argentinian se invata doar 4 pasi, restul e doar improvizatie, adrenalina de a nu sti ce va face celalalt, e un fel de antrenament corporal pentru orice alt dans. Numele scolii de dans e Fabrica de tango, au si un site cu acelasi nume, unde se pot afla mai multe informatii.
- Cassiopeia
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-09
Re: tango argentinian
Hm...baieti pe forumu asta! Da, adevaru ca sunt in proportie de 99%.
Sim y
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Pink Martini a scris:Dragi forumiste si forumisti, Fac aici un anunt pe care va rog sa-l transmiteti tuturor baietilor din anturajul vostru.
Se cauta baieti pentru un curs de dans -tango argentinian- care va incepe saptamana asta, vineri. E nevoie doar de o pereche de pantofi, entuziasm si multa deschidere spre nou. S-au inscris suficient de multe fete (ca de obicei, la cursurile de dans) dar inca e nevoie de baieti -nu se danseaza in aceeasi formula, partenerii se schimba la fiecare dans. Pe mine nu m-a atras atat ideea de pasiune, dans senzual etc, cat faptul ca in tangoul argentinian se invata doar 4 pasi, restul e doar improvizatie, adrenalina de a nu sti ce va face celalalt, e un fel de antrenament corporal pentru orice alt dans. Numele scolii de dans e Fabrica de tango, au si un site cu acelasi nume, unde se pot afla mai multe informatii.
Nu e chiar asa simplu.
Dragostea nu se stă, se face.
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
Pink Martini a scris:Dragi forumiste si forumisti, Fac aici un anunt pe care va rog sa-l transmiteti tuturor baietilor din anturajul vostru.
hei ... that`s my ID
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- Pink Martini
- New member
- Inregistrat: 2008-11-29
@Deuzza: de unde stii, ai incercat si tu ?
@Pink: am vazut si eu, sunt gata sa-mi iau alt nick, daca vor adminii.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Deuzza e dansatoare.
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
Pink Martini a scris:@Deuzza: de unde stii, ai incercat si tu ?
@Pink: am vazut si eu, sunt gata sa-mi iau alt nick, daca vor adminii.
hei , stai linistit(a) glumeam. No worries.
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|