homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibilitate de sarcina sau nu?

#1 2009-11-26 01:26:32

iulia.g
Membru
Inregistrat: 2009-11-26

posibilitate de sarcina sau nu?

salut,sunt noua pe forum si sincer ma tem sa si scriu ceea ce gandesc de ceva vreme...am o relatia stabila,folosim prezervativul mai tot timpul..stiu,gresit dar nu s-a intamplat niciodata nimic,nu exclud ca s-ar putea intampla dar nu mai vreau nimic neprotejat ca imaginatia mea o ia razna rau...am 21 de ani si inca nu imi doresc un copil..nu ma tem de a avea un copil,e minunat,ma tem insa de avortul posibil caci nu as avea cu ce sa il cresc si nu vreau sa aduc pe lume un suflet nefericit...luna asta am avut menstruatie normala ca nr de zile,culoare,intenstitate,etc insa am inceput sa fiu putin paranoia...acum o sapt am facut o infectie urinara,m-am trezit intr-o dimineata ca faceam pisu cu sange si aveam niste dureri de innebuneam,am fost la medic si a fost o cistita,am luat zanocin si deja dupa a doua zi de tratament eram mai bine doar ca mai ramasese putin senzatia de pisu acus acus...acum e mult mai bine,insa am inceput sa ma simt balonata,am fost si putin constipata insa acum ma chinui macar o data pe zi,inainte faceam de 2,3 ori pe zi...insa am o burta cat casa,mai ales dupa ce mananc parca sunt balena,nu pot respira,trebuie sa imi vina ciclul intre data de 1 si 3...am niste sani cat casa,insa dureri,crampe pms nimic..inainte aveam dureri insuportabile inainte de menstra,acum nimic..am facut un test de sarcina si a iesit negativ,dar ala trebuie facut la 7 zile dupa intarzierea ciclului,asa ca..ce sa fac? innebunesc,sunt paranoia..dati-va cu parerea si va rog nu radeti,va salut

#2 2009-11-26 08:42:33

Darcy
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-11

Re: posibilitate de sarcina sau nu?

daca nu s-a intamplat niciun accident cu preezervativul, nu ai de ce sa iti faci griji. balonarea  si umflarea sanilor poate fi pms ( si eu am patit). mai asteapta si alte pareri dar eu zic ca nu ai cum sa ramai.

Cap patrat cu minte-n colturi

#3 2009-11-26 11:37:40

georgy86
New member
De la: pitesti
Inregistrat: 2009-11-16

nu mi-a mai venit cm din 30 sept. acum doua saptamani am fost la ecograf si a spus ca nu se vede nici ca sunt insarcinata nici ca imi vine,apoi la doua zaile am facut testul si aiesit negativ,ieri am vrut sa fac alta ecografie dar nu m-au primit fara programare asa ca am facut un test.deoarece am baut foarte multa apa inainte sa plec la doctor cand am facut testul a 2a liniuta a iesit pala.e posibil sa fiu insarcinata?

listen to your heart

#4 2009-11-26 11:40:39

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

da exista posibilitatea sa fie o sarcina...
repeta testul maine dimineata , dar sa fie alta marca testul..

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#5 2009-12-22 15:25:50

dydytza
New member
Inregistrat: 2009-12-22

bunaa!! am si eu o pb:(...trebuia sa imi vina CM pe data de 20 si nici akm nu mi-a venit....pana luna aceasta imi venea tot regulat, de regula duminica. Nu stiu cauza intarzierii...se poate sa fiu insarcinata ??? pentru ca pe data de 8 am avut relatii dar prietenul meu a folosit prez...de obicei inainte de venirea menstruatiei mi se faceau sanii mai tari,ma durea burtik,dar akm nimik...sunt cam stresata...ajutati-ma va rog!!

Publicitate

loading...

#6 2009-12-22 15:39:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dydytza ti-am dat deja warn, si n-as vrea sa-ti dau si ban...
citeste regulamentul te rog!
ti-am raspuns la unul din topicuri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.