homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-18

#324 2009-12-20 22:23:47

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

rotfl buna asta`

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#325 2009-12-20 22:53:26

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

oofff doamne ce perversi sunteti.. rotfl2 vreti sa ardeti in focurile iadului tongue ?
luati exemplu de la mine si macar puneti va avatar decent rotfl

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#326 2009-12-20 22:59:24

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Ok, caut unul cu un penis...dar sa fie unul nedecalotat, in stare flasca...ca sa nu fie indecent. diablo

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#327 2009-12-20 23:36:00

DjMx
New member
Inregistrat: 2009-12-20

Salut, eu sunt alex si am 16 ani, am citit pe sarite topicul asta si sfaturile mele sunt identice cu cele care s-au mai spus deja, incearca sa socializezi, pana si un simplu "salut" te va ajuta, am inteles ca va fi o intalnire a membrilor in bucuresti, incerca sa vii, mai cunosti si tu oameni noi,mai schimbati o vorba, mai SOCIALIZEZI si tu. Nu incerca sa te tot victimizezi atata si fa ceva, la scoala n-ai colegi? vorbeste si tu cu ei,  azi le ceri un pix, maine o carte, poimaine nr. de tel :>, intelegi tu ideea. Problema ta nu este lipsa sexului ci lipsa socializarii, nu cred ca te-ar ajuta sa te freci o noapte si dupa aia sa fii singur in continuare, eu sunt inca virgin si nu ma stresez absolut deloc, in schimb mai ies si eu prin parc cu prietenii, mai ies la un suc cu colegii in weekend. Nu sta numai in casa, unii de aici ti-au sugerat sa iti gasesti un job, e o idee buna, asa ma intalnesti si tu lume noua, faci bani, nu e nici o rusine sa muncesti, si nu conteaza neaparat fizicul cunosc baieti care nu arata deloc bine dar au niste prietene de cazi jos big_smile.

Deci in concluzie daca n-ai citit ce am scris mai sus macar citeste asta : SOCIALIZEAZA nu sta ca blegu` in casa ca n-o sa vina Ileana Cosanzeana la tine la usa dornica de sex daca tu nu faci nimic.

#328 2009-12-20 23:49:35

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Bv Alex big_smile uite...virgin...si ce frumos gandesti tongue
abandoned ia exemplu lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#329 2009-12-21 00:06:10

DjMx
New member

Ms YoHanna big_smile

@abandoned uite un exemplu la partea cu socializarea, ieri seara am iesit in oras la un suc cu colegii + biliard, jucam noi ce jucam, si am zis hai sa imi aprind o tigara dar n-aveam bricheta, ma uit in jur si vad trei tipe stand la o masa care fumau asa ca ma duc la ele si cer o bricheta, termin tigara si dau sa mai aprind una, ma duc din nou la ele si le-o cer, la care una zice " da nu dai si un suc ;wink? ", asa ma bag in vorba cu ele, am jucat biliard impreuna si pana la urma am m-ai cunoscut 3 persoane noi, deci iesi si tu din casa nu e chiar asa greu.

#330 2009-12-21 01:00:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ha, DjMx, iti raspund in locul lui abandoned si citystar: tu ai doar 16 ani, ai tot timpul sa ti-o tragi si sa devi mascul alfa dominant rotfl2

Ma rog, cu partea de mai sus glumeam, sunt total de acord cu ce ai spus smile

#331 2009-12-21 01:12:31

DjMx
New member

Acum am dat si de topic-ul lui citystar  lol saracutul are ceva probleme, inca un motiv in plus sa il ajutam pe abandoned big_smile sa nu ajunga si el intr-o situatie asemanatoare big_smile.

#332 2009-12-21 01:50:52

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

PillBlast a scris:

Ha, DjMx, iti raspund in locul lui abandoned si citystar: tu ai doar 16 ani, ai tot timpul sa ti-o tragi si sa devi mascul alfa dominant rotfl2

Ma rog, cu partea de mai sus glumeam, sunt total de acord cu ce ai spus smile

Iti sugerez sa nu ma pui in aceeasi oala cu citystar,inca nu

#333 2009-12-21 02:03:34

DjMx
New member

Iti sugerez sa nu ma pui in aceeasi oala cu citystar, inca nu

Asta e ideea noi incercam aici sa facem in asa fel incat sa nu ajungi ca el, asa ca incerca sa urmezi si tu macar o parte din sfaturile noastre.

#334 2009-12-21 02:07:01

abandoned
Full member

DjMx a scris:

Iti sugerez sa nu ma pui in aceeasi oala cu citystar, inca nu

Asta e ideea noi incercam aici sa facem in asa fel incat sa nu ajungi ca el, asa ca incerca sa urmezi si tu macar o parte din sfaturile noastre.

TE-ai inregistrat azi ai deja 4 mesaje
primul mesaj e mincinos asa ca nu ma lua tu pe mine ce si cum

#335 2009-12-21 02:16:49

DjMx
New member

Adica primul mesaj e mincinos ? Nici macar nu ma cunosti forgetit, pacat, eu am incercat sa te ajut dar din moment ce tu ma ataci.....

#336 2009-12-21 04:07:00

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

abandoned - daca tot ataci pe toata lumea,si nu ai de gand sa asculti de sfaturile pe care le primesti,de ce mai scrii pe acest forum?!
DjMx,si-a spus pararea,nu stiu de unde ai dedus tu ca e un mincinos neutral si,daca s-a inregistrat azi si are 4 mesaje,care e problema ?
si nu stiu de ce dramatizezi tu atat ca esti virgin , am prieteni care merg pe 20 si care sunt virgini,si nu pot spune ca au multi prieteni,dar sunt foarte ok, deoarece ei stiu sa socializeze,si mai ales stiu sa asculte pe cineva,sa dea un sfat,sa tina pe cineva in brate si sa il consoleze cand are nevoie..
so,copile eu zic sa mergi la un psiholog,nu e nici.o rusine,crede.ma iti va fii mult mai bine...

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#337 2009-12-21 10:16:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

abandoned, imi pare rau sa ti zic dar deja devi enervant
pai la cum raspunzi, e clar de ce esti in situatia asta!
auzi, suntem mincinosi, nu stiu cum, toti oamenii sunt falsi, fetele sunt curve si vor numai bani etc.
de ce ai avatar asa, de ce x, de ce y
parca tu aveai o problema
dar vad ca iti place situatia in care esti
cum ii vezi pe ceilalti asa te vad si ei pe tine wink
daca tu o sa accepti ca un om "fals" si are partile lui bune si el o sa accepte ca unul care nu socializeaza si e timid are si alte calitati

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#338 2009-12-21 10:48:41

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

carmen are dreptate..
tu nu vrei ajutor,iti place sa suferi si sa ii enervezi pe altii..
iti place situatia in care esti ,si nu vrei sa o schimbi smile
deci dragul meu,daca tot nu vrei sa asculti,macar numai fii asa rautacios..

Ultima oara a fost editat de ada.vogue (2009-12-21 10:49:37)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#339 2009-12-21 11:36:03

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

abandoned a scris:

Iti sugerez sa nu ma pui in aceeasi oala cu citystar,inca nu

asta-i de bine tongue  applause

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#340 2009-12-21 12:38:51

1ul1an
Full member
Site

carmen_21 a scris:

abandoned, imi pare rau sa ti zic dar deja devi enervant
pai la cum raspunzi, e clar de ce esti in situatia asta!
auzi, suntem mincinosi, nu stiu cum, toti oamenii sunt falsi, fetele sunt curve si vor numai bani etc.
de ce ai avatar asa, de ce x, de ce y
parca tu aveai o problema
dar vad ca iti place situatia in care esti
cum ii vezi pe ceilalti asa te vad si ei pe tine wink
daca tu o sa accepti ca un om "fals" si are partile lui bune si el o sa accepte ca unul care nu socializeaza si e timid are si alte calitati

Subscriu.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#341 2009-12-21 14:14:28

abandoned
Full member

kazbicca a scris:

abandoned a scris:

kazbicca a scris:

Ceee?
1. Mai ajuta-te si singur! poti incepe prin a te MOBILIZA!
2. Deja topicul e urias, toata lumea incearca sa te incurajeze si sa iti dea sfaturi.
3. Ti-am dat si un mail in care ti-am zis sa te muti pe un forum care contine materiale mai precise. Se cheama ca te-am ajutat, ce naiba.

Ia incearca sa urmezi niste sfaturi de pe forumul asta ca ai destule. Si multumeste-te cu ele ca nu o sa vina nimeni sa zica: "Poftim aceasta supa cu lascute magice care in cateva clipe te va transforma in barbat alpha! popa Si tu nu trebuie sa faci nimic buga ".

Sincer.. dupa 8 pagini de topic in care nu-ti convine nimic din ce ti se propune, incep sa cred ca ori e o gluma ori te astepti ca printr-o minune sa vrea o fata de pe aici sa iasa cu tine si sa iti salveze viata. Daca e asa, poti inchide calculatorul si bye.

Poate ca dupa tine acel forum(despre care mi-ai zis sa ma mut)este efectiv.Eu am intrat pe acel forum si mi-au fost date niste sfaturi parca mestecate si scuipate in cateva minute,nu multe minute.

PE NAIBA.
ti s-a raspuns cat se poate de frumos. Ti-au spus sa iti iei o slujba (orice slujba) si sa iti incepi viata sociala de acolo. Ti s-a spus sa citesti anumite articole.

Aici iti este problema: nu vrei sa faci nimic si raspunsul tau la orice sfat e: nu-mi place sfatul. Si pe acest forum si pe acel forum. Esti penibil.

Nu e adevarat,mi-au spus ca sunt un ratat total

#342 2009-12-21 14:26:06

1ul1an
Full member
Site

Si asta ar trebui sa te puna pe ganduri...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.