Virgin la 18 ani,merg pe 19-25
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19
ScareCrows a scris:Abandoned, cred ca cel mai usor ar fi sa arati si tu spre ceea ce crezi ca te-ar putea ajuta ... sa spui ce fel de ajutor crezi ca ti-ar trebui, ce fel de vorbe ai vrea sa auzi, sa oferi mai multe detalii despre tine, sa fi mai deschis... altfel aici nu se va ajunge nicaieri, decat eventual la pagina 60 ...
"Da o fata si prieteni si sex daca se poate" bun, si ce crezi ca te-ar putea ajuta sa ajungi aici? ...
M-ar putea ajuta sa ii am intelegi ce vreau sa zic?
Ultima oara a fost editat de abandoned (2009-12-23 23:16:54)
- ScareCrows
- New member
- Inregistrat: 2008-06-10
"M-ar putea ajuta sa ii am intelegi ce vreau sa zic?"
Eu te inteleg, si mie mi-ar conveni sa fie asa de simplu, insa tu ai sarit peste etapele intregului proces ... "sa ii ai"... nu poti obtine ceva din nimic (doar fanaticii religiosi iti vor spune asa ceva) in alte cuvinte, sunt extrem de mici sansele ca ele sa cada din cer, ma intelegi? ... intrebarea cheie era, (ca etapa a procesului de a obtine ce vrei) cum anume crezi tu ca ai putea ajunge "sa ii ai"?
Cand vei putea sa-ti raspunzi TIE la intrebarea asta, vei fi un pas mai aproape catre ceea ce vrei, intrucat tu clar ai creat impresia ca astepti miracole, in sensul propriu.
- abandoned
- Full member
ScareCrows a scris:"M-ar putea ajuta sa ii am intelegi ce vreau sa zic?"
Eu te inteleg, si mie mi-ar conveni sa fie asa de simplu, insa tu ai sarit peste etapele intregului proces ... "sa ii ai"... nu poti obtine ceva din nimic (doar fanaticii religiosi iti vor spune asa ceva) in alte cuvinte, sunt extrem de mici sansele ca ele sa cada din cer, ma intelegi? ... intrebarea cheie era, (ca etapa a procesului de a obtine ce vrei) cum anume crezi tu ca ai putea ajunge "sa ii ai"?
Cand vei putea sa-ti raspunzi TIE la intrebarea asta, vei fi un pas mai aproape catre ceea ce vrei, intrucat tu clar ai creat impresia ca astepti miracole, in sensul propriu.
Eu cred ca as putea ajunge sa ii am daca sunt ei persoane bune
- ScareCrows
- New member
"Eu cred ca as putea ajunge sa ii am daca sunt ei persoane bune"
Bun, pai persoane bune nu ai cum sa spui ca nu exista, ele exista in toata diversitatea societatii ... insa se pare ca nu e suficienta conditia ca "ei" sa fie "persoane bune", ptr ca daca ar fi suficienta, tu i-ai fi avut deja! e logic ... deci, mai trebuie sa gasesti niste raspunsuri pe langa acesta ... n-o sa le gaseasca nimeni ptr tine.
- abandoned
- Full member
ScareCrows a scris:"Eu cred ca as putea ajunge sa ii am daca sunt ei persoane bune"
Bun, pai persoane bune nu ai cum sa spui ca nu exista, ele exista in toata diversitatea societatii ... insa se pare ca nu e suficienta conditia ca "ei" sa fie "persoane bune", ptr ca daca ar fi suficienta, tu i-ai fi avut deja! e logic ... deci, mai trebuie sa gasesti niste raspunsuri pe langa acesta ... n-o sa le gaseasca nimeni ptr tine.
ScareCrows tu vrei sa ma ajuti sau ce?
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Ideea lui e ca persoanele bune nu vor sti pur si simplu de existenta ta si sa vina la tine... trebuie sa faci TU ceva in sensul asta.
- ScareCrows
- New member
"ScareCrows tu vrei sa ma ajuti sau ce?"
Tot ce pot sa fac eu ca sa te ajut, e sa te indrum spre niste raspunsuri care sa te faca sa intelegi, ca in momentul de fatza, tu esti singurul care te poate ajuta ... asta bineinteles depinde si de tine. Ptr ca dupa cum vezi, multa lume de pe forum a cedat in fata ositilitatii tale ... asta ar trebui sa-ti dea un indiciu despre ce ar trebui sa faci, ca sa incepi sa te ajuti singur ...
- abandoned
- Full member
ScareCrows a scris:"ScareCrows tu vrei sa ma ajuti sau ce?"
Tot ce pot sa fac eu ca sa te ajut, e sa te indrum spre niste raspunsuri care sa te faca sa intelegi, ca in momentul de fatza, tu esti singurul care te poate ajuta ... asta bineinteles depinde si de tine. Ptr ca dupa cum vezi, multa lume de pe forum a cedat in fata ositilitatii tale ... asta ar trebui sa-ti dea un indiciu despre ce ar trebui sa faci, ca sa incepi sa te ajuti singur ...
Aha si datorita ostilitatii mele ce parere ai?voi ajunge Da sau Nu ca citystar virgin la 30 de ani?
- ScareCrows
- New member
Ar trebui sa te cunosc destul de bine, ca sa-mi pot permite cel mult, sa-mi dau cu parerea ... daca vei ajunge sau nu ca Citystar de tine depinde ... nu exista DA/NU ...
- abandoned
- Full member
ScareCrows a scris:Ar trebui sa te cunosc destul de bine, ca sa-mi pot permite cel mult, sa-mi dau cu parerea ... daca vei ajunge sau nu ca Citystar de tine depinde ... nu exista DA/NU ...
Am citit ce ai scris tu acel paragraf lung si nu am inteles nimic.Din pacate gandurile negative distrug pana si negativul si tot ce le iese in cale,dar eu am avut parte de intamplari nefericite si pentru ca inca sunt asa este clar ca intamplarile mele nu se compara cu ale altora.Ce ziceai tu de societate bolnava este 100% adevarat chiar si pe acest forum sunt bolnavi/bolnave la cap.Vorbesti de cote maxime la depresie?ce poate fi mai maxim decat incapacitatea de a nu face nimic doar de a privi si a suferi?Doar de a gandi frumos si tot a suferi pentru ca acel gand frumos este doar o iluzie nenorocita.Faptul ca traiesc in capitala nu-mi aduce nici un avantaj sa stii daca traiam la sat era acelasi aluat.Probabil ti s-a parut deosebit tupeul lui free de a face o asemenea oferta,nu cred ca cineva de aici s-ar incumeta sa faca ce a zis el,el traieste in lumea lui cu ,,smecherii lui'' si spun smecheri pentru ca numai un smecher ar zice,,daca nu Sex fetite esti gay''si alte chestii,e total pararel cu ce traiesc eu.Da ai dreptate daca sunt bolnav fac orice ca sa ma simt bine dar atentie..DOAR in aceea perioada si nu e vina mea ca in subconstientul meu s-a dezvoltat aceasta masura de autoaparare sa zic asa,de a te face bine cand te simti rau. Eu n-am trait nici un moment si nu stiu ce inseamna a trai momentul/a trai clipa.Totul a fost la fel pentru mine de piatra si fara mila.Poate ca sunt dat dracului si nu-mi dau eu seama si incerc a scrie pe forum ca o dovada a vointei mele,inca n-am cazut de tot in cacat dar nici numai am mult timp.Am regretat micile detalii destul timp,m-am saturat sa regret orice ,,sansa'' care mi-a sarit in cale desi au fost microscopice acele sanse.Societatea in zilele noastre ne-a izolat in singuratate prin internet.Spune-mi ScareCrows cum e depresia la cote maxime ce poate fi mai maxim decat durerea golului a orice.
- ScareCrows
- New member
abandoned a scris:Spune-mi ScareCrows cum e depresia la cote maxime ce poate fi mai maxim decat durerea golului a orice.
As putea sa-ti spun ce a insemnat in cazul meu acel moment de cota maxima, insa am ceva retineri in a discuta astfel de detalii pe un forum de discutii libere, in alte circumstante n-as fi deranjat sa-ti spun. Legat de Free, pot sa spun ca te-ai cam grabit sa-l judeci... nu e deloc "shmekerasul" pe care-l crezi, el are mai multe postari pe acest forum, postari care daca le-ai citi (si intelege) poate ca te-ai convinge de asta. Faptul ca el te-a luat la misto nu a fost decat un raspuns la cinismul tau ...
Si eu am avut parte de evenimente nefericite, nici eu n-am trait in felul in care am vrut, nici pentru mine viata n-o avut sens, nici mie viata nu mi-a dat ceea ce am vrut, nici eu n-am gasit suport la parinti, pentru ca e foarte greu sa fi ascultat la varsta asta, nici eu n-am avut niciodata umarul de care aveam nevoie, inca nu am ceea ce vreau etc etc.... povesti de viata triste? s-ar putea scrie un roman dupa a mea (desi ar fi un roman tare plictisitor) ... citesc ce-ai scris si parca-mi vad mie cuvintele de acum 2 - 3 ani, stiu ai tendinta sa crezi ca esti unicat, si chiar esti, insa nu prin situatia in care te aflii. Crezi ca felul in care gandesti acum va fi permanent? Slabe sanse ... insa supraeul (constientul) tau va cauta tot timpul raspunsuri si explicatii pentru a justifica starea psihica in care te aflii, tu alimentand incontinuu aceasta stare iti lasi subconstientul sa inteleaga ca exact asta e starea normala in care trebuie sa te alfii, si deci va respinge orice impuls, orice idee ce nu rezoneaza cu starea ta psihica ... de aia nu te poate ajuta nimeni, pentru ca toate sfaturile, toate explicatiile si toate ideile care ti-i se dau provin din perspective (sau feluri de a vedea lucrurile) care nu au nici o legatura cu perspectiva ta ... asta e defapt o parte a depresiei. "Masura de autoaparare" de care vorbesti nu e altceva decat o justificare a starii in care te aflii, desi idul tau (impulsurile necesitatilor biologice) iti spun clar ca ai nevoie de contact social/relatii intime/sa te manifesti/etc subconstientul tau iti blocheaza caile spre lucrurile acelea ... ceea ce te face sa te simti neputincios, ratat, neinteles, bolnav, victimizat etc. Ar trebui sa stii ca un lucru extrem de important e sa te cunosti pe tine insuti foarte bine si sa evaluezi la modul cel mai realist posibil, defapt cat de "bolnav" esti in realitate... cu cat iti spui ca esti mai bolnav cu atat mai mare va fi efortul pe care va trebui sa-l depui de-alungul timpului ptr a te "lecui" singur (in momentul in care vei intelege ca asta e intradevar, probabil, singura cale) ... Fiecare dintre noi isi gaseste sursa de motivatie in ceva, forta de a merge mai departe dar asta nu fara a cauta ... cum cauti? cunoscandu-te pe tine si lumea din jur "Societatea in zilele noastre ne-a izolat in singuratate prin internet" ... exact aceeasi atitudine a fost si acum cateva zeci de ani cand a avut loc la nivel mondial "invazia de televizoare" si de diversitatea programelor, societatea se schimba de la generatie la generatie ... unele societati se "degradeaza" altele persevereaza, nu avem ce face, insa indiferent de ce se intampla in societate "izolati in singuratate prin internet" sunt doar cei care chiar accepta aceasta etichetare. Daca ceea ce spui tu e adevarat ar insemna ca toti ar trebui sa fim izolati prin internet ... nimic (din exterior) nu te opreste sa inchizi calculatorul ptr 3 zile, in care sa iesi la plimbare prin Bucuresti (sa apuci sa-l cunosti daca tot zici ca nu-l stii) si sa te opresti din cand in cand intr-un bar/pub/whatever si sa-ti iei ceva de baut in timp ce citesti un ziar distribuit gratis prin oras ... asta ca exemplu
Imi pare rau ca n-ai inteles nimic din primul post, si imi pare si mai rau daca nici din acesta n-ai inteles nimic... insa poate le vei reciti, pentru ca totusi un om de 19 ani cu liceu ar trebui sa nu aiba asemenea probleme. bafta.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Scare,mult adevar ai spus,insa cam toti am zis acelasi lucru si..nimic
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- abandoned
- Full member
ScareCrows a scris:abandoned a scris:Spune-mi ScareCrows cum e depresia la cote maxime ce poate fi mai maxim decat durerea golului a orice.
As putea sa-ti spun ce a insemnat in cazul meu acel moment de cota maxima, insa am ceva retineri in a discuta astfel de detalii pe un forum de discutii libere, in alte circumstante n-as fi deranjat sa-ti spun. Legat de Free, pot sa spun ca te-ai cam grabit sa-l judeci... nu e deloc "shmekerasul" pe care-l crezi, el are mai multe postari pe acest forum, postari care daca le-ai citi (si intelege) poate ca te-ai convinge de asta. Faptul ca el te-a luat la misto nu a fost decat un raspuns la cinismul tau ...
Si eu am avut parte de evenimente nefericite, nici eu n-am trait in felul in care am vrut, nici pentru mine viata n-o avut sens, nici mie viata nu mi-a dat ceea ce am vrut, nici eu n-am gasit suport la parinti, pentru ca e foarte greu sa fi ascultat la varsta asta, nici eu n-am avut niciodata umarul de care aveam nevoie, inca nu am ceea ce vreau etc etc.... povesti de viata triste? s-ar putea scrie un roman dupa a mea (desi ar fi un roman tare plictisitor) ... citesc ce-ai scris si parca-mi vad mie cuvintele de acum 2 - 3 ani, stiu ai tendinta sa crezi ca esti unicat, si chiar esti, insa nu prin situatia in care te aflii. Crezi ca felul in care gandesti acum va fi permanent? Slabe sanse ... insa supraeul (constientul) tau va cauta tot timpul raspunsuri si explicatii pentru a justifica starea psihica in care te aflii, tu alimentand incontinuu aceasta stare iti lasi subconstientul sa inteleaga ca exact asta e starea normala in care trebuie sa te alfii, si deci va respinge orice impuls, orice idee ce nu rezoneaza cu starea ta psihica ... de aia nu te poate ajuta nimeni, pentru ca toate sfaturile, toate explicatiile si toate ideile care ti-i se dau provin din perspective (sau feluri de a vedea lucrurile) care nu au nici o legatura cu perspectiva ta ... asta e defapt o parte a depresiei. "Masura de autoaparare" de care vorbesti nu e altceva decat o justificare a starii in care te aflii, desi idul tau (impulsurile necesitatilor biologice) iti spun clar ca ai nevoie de contact social/relatii intime/sa te manifesti/etc subconstientul tau iti blocheaza caile spre lucrurile acelea ... ceea ce te face sa te simti neputincios, ratat, neinteles, bolnav, victimizat etc. Ar trebui sa stii ca un lucru extrem de important e sa te cunosti pe tine insuti foarte bine si sa evaluezi la modul cel mai realist posibil, defapt cat de "bolnav" esti in realitate... cu cat iti spui ca esti mai bolnav cu atat mai mare va fi efortul pe care va trebui sa-l depui de-alungul timpului ptr a te "lecui" singur (in momentul in care vei intelege ca asta e intradevar, probabil, singura cale) ... Fiecare dintre noi isi gaseste sursa de motivatie in ceva, forta de a merge mai departe dar asta nu fara a cauta ... cum cauti? cunoscandu-te pe tine si lumea din jur "Societatea in zilele noastre ne-a izolat in singuratate prin internet" ... exact aceeasi atitudine a fost si acum cateva zeci de ani cand a avut loc la nivel mondial "invazia de televizoare" si de diversitatea programelor, societatea se schimba de la generatie la generatie ... unele societati se "degradeaza" altele persevereaza, nu avem ce face, insa indiferent de ce se intampla in societate "izolati in singuratate prin internet" sunt doar cei care chiar accepta aceasta etichetare. Daca ceea ce spui tu e adevarat ar insemna ca toti ar trebui sa fim izolati prin internet ... nimic (din exterior) nu te opreste sa inchizi calculatorul ptr 3 zile, in care sa iesi la plimbare prin Bucuresti (sa apuci sa-l cunosti daca tot zici ca nu-l stii) si sa te opresti din cand in cand intr-un bar/pub/whatever si sa-ti iei ceva de baut in timp ce citesti un ziar distribuit gratis prin oras ... asta ca exemplu
Imi pare rau ca n-ai inteles nimic din primul post, si imi pare si mai rau daca nici din acesta n-ai inteles nimic... insa poate le vei reciti, pentru ca totusi un om de 19 ani cu liceu ar trebui sa nu aiba asemenea probleme. bafta.
Uite ca aducatorului de probleme crede ca un om de 19 ani cu liceu ar trebui sa aiba asemenea probleme,cea mai mare dintre ele fiind chiar propria existenta.Eu n-am nici o sursa de motivare,poate e cum zici tu psihicul meu cauta contraargumente la orice iar eu aprob normal.Lumea din jur este o lume curva si falsa,numai pentru bani interes si bunastarea lor,a prietenilor lor,a familiilor lor.Mie imi pare rau ca am nevoie de relatii sociale/intime si alte cele la starea in care sunt eu probabil ca voi innebuni sau voi ceda de tot.Stii care e adevarul oricat de kkt a fost viata mea singurul lucru la care m-am putut uita cu demnitate a fost calculatorul si probabil o spun acum raspicat este singurul motiv pentru care mai traiesc...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Mai, Abandoned, o gramada de persoane de pe forumul asta ti-au sugerat sa mergi sa vorbesti cu un psiholog. Dupa mine, e singura ta sansa sa devii mai sociabil. La asta n-ai nimic de zis?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- abandoned
- Full member
kathrynn a scris:Mai, Abandoned, o gramada de persoane de pe forumul asta ti-au sugerat sa mergi sa vorbesti cu un psiholog. Dupa mine, e singura ta sansa sa devii mai sociabil. La asta n-ai nimic de zis?
De ce e singura mea sansa?
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Pentru ca refuzi orice altceva,si dupa un timp noi nu o sa mai avem rabdare sa repetam aceleasi lucruri over and over again.
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Simti nevoie de o schimbare ca sa iesi din depresie... ScareCrows are mare dreptate in ceea ce iti spune dar te cred ca nu intelegi pt ca acel nor negru te urmareste peste tot...Chiar daca ai merge la psiholog numai tu poti sa iti gasesti motivatia sa mergi mai departe..iti spun ca sexul si dezvirginarea nu este un raspuns la problemele tale.
- ScareCrows
- New member
abandoned a scris:Uite ca aducatorului de probleme crede ca un om de 19 ani cu liceu ar trebui sa aiba asemenea probleme,cea mai mare dintre ele fiind chiar propria existenta.
Aici nu am inteles ce-ai vrut sa scrii...
Tu daca ai spus deja ca motivul pentru care scrii aici e doar ca sa-ti manifesti vointa... inseamna ca esti constient ca nu-ti va fi de folos ajutorul care-l primesti aici. Cat despre cedat nervos/nebunie/manie, stai linistit, mai ai muuuuuuult pana acolo, iti garantez eu. abandoned a scris:Lumea din jur este o lume curva si falsa,numai pentru bani interes si bunastarea lor,a prietenilor lor,a familiilor lor.
1. Traim in romania, deci da, e cam adevarat ce spui 2. Pe mine tocmai realitatile si experientele legate acestea m-au ajutat sa gasesc motivatie sa ies din groapa. Adica de ce sa sufar eu din cauza unei lumi de rahat? uite refuz sa sufar ... sunt extrem de incapatanat din pct asta de vedere... de cand gandesc asa sunt imun, si nu exista un singur lucru pe care poate cineva sa mi-l zica, ce ar putea sa ma bage in pamant, punct.
Bun, calculatorul e viata ta acum ... atunci de ce sa nu incepi sa faci ceva productiv pe calculator, care sa aiba implicatii sociale? te pricepi la ceva? Modelare/grafica 2D/3D, retele, programare, Web Design, procesare/editare Audio, Arta digitala etc etc etc... pana si creativitatea si productivitatea sunt necesitati care ofera satisfactii, sunt plasate in ierarhia lui maslow (a pomenit cineva de ea) ... sau calculatorul e salvatorul tau ptr ca stai toata ziua si te joci?
kathrynn a scris:Mai, Abandoned, o gramada de persoane de pe forumul asta ti-au sugerat sa mergi sa vorbesti cu un psiholog. Dupa mine, e singura ta sansa sa devii mai sociabil. La asta n-ai nimic de zis?
La psiholog sunt alte probleme. Sunt destul de putini la numar in romania care chiar stiu meserie, iar tarifele sunt destul de mari. Insa nu cred ca un psiholog l-ar putea ajuta prin sedinte si terapie, ptr ca ii va cere sa fie extrem de deschis, direct si comunicativ ii va cere sa depuna eforturi sa colaboreze, sa gandeasca, sa faca deductii, sa gaseasca singur raspunsuri ... multi vad psihologul ca pe un magician. GRESIT... In cazuri extreme (nu e cazul) un psihiatru ar fi de folos, ptr ca ar putea prescrie medicamente... Zoloft, Paxil, Seroxat, Prozac, Xanax etc. insa exista riscul ca ele sa nu aiba efect, iar in cazul in care au, creaza dependenta. In alta ordine de idei traim in Romania, tara cu sistemul sanitar care te invita sa mori si din cauza unei raceli, ce sa mai zici de sistemul psihiatric...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
ShineOfBlood a scris:Pentru ca refuzi orice altceva,si dupa un timp noi nu o sa mai avem rabdare sa repetam aceleasi lucruri over and over again.
Exact de asta. Si nici nu ai nevoie de vreun psiholog geniu pentru ca la urma urmei problema ta nu e iesita din comun. Trebuie sa ai un psiholog la scoala. Ar fi un inceput.
Uite, iti spun o experinta personala: in facultate dupa vreo 2 ani mi-am dat seama ca am reusit performanta sa nu-mi fac nicio prietena printre colege. Evident, nu puteam da vina pe ele - ar fi fost chiar culmea - asa ca m-am gandit ca problema o fi la mine. Drept pentru care m-am luat frumusel si m-am dus la policlinica studenteasca, am cautat un psiholog si am mers sa stau de vorba cu el. (De fapt ea ca era o doamna). Asta e gratis. Dupa cateva intalniri mi-a propus sa fac parte dintr-un grup de psihodrama din care urmau sa faca parte tineri cu aceleasi probleme de adaptare ca si mine. Iti spun sincer ca psihodrama asta a fost una dintre cele mai tari experiente pe care le-am trait ever. Asta nu inseamna ca la sfarsit m-am trezit cu o gasca de 50 de prieteni toti innebuniti dupa mine. Deloc. Dar am prins incredere in mine si mi-a deschis ochii in anumite directii.
O alta chestie despre care am auzit lucruri bune e hipnoterapia erickssoniana. Pe asta n-am incercat-o dar am de gand. E diferita de hipnoza clasica in sensul ca nu te 'adoarme" incat sa nu mai stii de tine, ci iti ajunge in subconstient ca sa afle baza problemelor tale. Asta pe scurt, ca nu lucrez in domeniu incat sa stiu mai multe.
O alta metoda care a mai fost mentionata aici ar fi sa-ti gasesti un job. Poate ca e mai greu pana esti elev, dar odata ce dai bacul, nu mai ai nicio scuza. Decat sa-ti petreci vara plangandu-ti de mila ca toata lumea e rea si nu te intelege, mai bine ti-ai cauta un job, chiar si cu jumatate de norma si fac pariu ca in scurt timp o sa incepi sa vezi lucrurile mai putin tulburi. Am zis SA-TI CAUTI un job, nu sa astepti SA VINA JOBUL LA TINE. Ca n-o sa vina. Nici jobul, nici prietenii, nici fetele. Asta nu iti intra tie in cap nicicum.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|