homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina dupa avort

#1 2009-11-27 13:52:08

dorotheea
Membru
Inregistrat: 2009-11-27

Sarcina dupa avort

Buna.
Mi-e rusine sa recunosc, am facut un avort, am suferit enorm. Am numai cosmaruri, ma intreb unde s-a dus acel copil......ma urasc intr-un cuvant.

Insa problema mea e ca am o luna de la avort si am ramas insarcinata. Vreau sa-l pastrez, dar oare nu sunt pericole?

MA ajuta cineva cu vreun sfat?

#2 2009-11-27 13:59:07

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Sarcina dupa avort

s-ar putea sa fie putin cam devreme....
uite ce am citit pe net...
Dupa intreruperea de sarcina este bine sa existe o pauza de minimum 6 luni inainte de o noua sarcina. Este necesar si un tratament de pregatire a endometrului (mucoasa uterina).

De asemenea, nu trebuie uitate analizele prenatale, pentru a exclude orice infectie care poate fi periculoasa pentru fat in primul trimestru de sarcina, cand se formeaza embrionul. Acidul folic trebuie luat cu cel putin 1 luna inainte de sarcina si in primul trimestru de sarcina. Aceasta vitamina previne defectele de tub neural si spina bifida.

eu zic totusi sa vb cu un doctor...sa-ti faci niste analize sa vezi dak esti in regula...si probabil dak vei supraveghea mai amanuntit aceasta sarcina,nu vor fi pb.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-11-27 14:00:38)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-28 14:08:56

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

dorotheea
in cite luni erai cind ai facut avortul.
Mi-e medicu tot asa mi-a zis 6 luni  dupa avort

#4 2009-11-28 18:36:59

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu are nimic daca pastrezi sarcina eu am facut avort si dupa 2 luni am ramas insarcinata, iar mandru meu e bine mersi

#5 2009-11-28 21:05:21

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

in termeni medicali nu stiu sa iti raspund dar eu personal as face tot posibilul sa pastrez sarcina , ma gandesc ca un al doilea avort atat de curand dupa primul ar putea lasa niste urme...

Publicitate

loading...

#6 2009-11-28 23:27:32

YoHanna
Insomniac member

sper si eu sa-l pastreze... smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2009-11-30 09:03:43

dorotheea
Membru
Inregistrat: 2009-11-27

Va multumesc din suflet tuturor, pentru sfaturile voastre.

Si pentru ca nu aruncati cu pietre....... smile

#8 2009-11-30 16:42:35

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu cunosc o fata care a ramas insarcinta la 2 luni dupa avort si a pastrat copilul si e ok. Oricum , cel mai bine e sa ceri parerea medicului. Succes! Sa fie un bebe sanatos!  puss

Iubesc si sunt iubita

#9 2010-01-08 12:30:10

blackxs
Membru
Inregistrat: 2010-01-08

Buna,
Pe 23 decembie am facut un avort, lucru de care nu sunt mandra deloc, dar nu aveam alta posibilitate momentan, a fost ingrozitor...iar in dimineata de revelion am avut un contact sexual protejat cu prietenul meu insa tind sa cred ca prezervativul s-a fisurat ori a alunecat pt ca de cateva zile simt ca  am ramas iar insarcinata si nu stiu daca simptomele pe care le am (somnoleta, secretii abundente, sete excesiva) sunt doar din cauza autosugestiei sau chiar am ramas iar insarcinata. Am uitat sa va spun ca la aprox 50 de ore de la contact am luat si postinor (nu stiu daca aveam voie sa iau atata timp cat nici contact sexual nu aveam voie sa am..).Sunt constienta de cat de inconstienta am fost...dar intrebarea mea este care car fi consecintele inca unui avort la nici o luna de la celalat? Mi-e rusine cu mine si cu ce am facut, traiesc parca intr-un cosmar care nu vrea sa se mai termine grater !!!

Ultima oara a fost editat de blackxs (2010-01-08 12:43:24)

#10 2010-01-08 13:55:03

YoHanna
Insomniac member

daca prezervativul s-ar fi fisurat...ar fi observat cand l-a scos....pt k nu se face o gaurica minuscula...ala cand se rupe...se rupe bine.
asa...acuma simptomele alea care le ai tu...sunt sigura ca sunt din cauza autosugestiei...si din cauza perioadei prin care treci.
ai luat si postinor...deci sansele sunt zero.asa ca nu te mai stresa...si mai bine ia Anticonceptionale k sunt mai sigure si nici nu stai cu teama ca se rupe prezervativul.

#11 2010-01-08 14:04:01

blackxs
Membru

Urmeaza sa iau imediat ce imi apare menstruatia, asta daca imi mai apare... . Simt ca innebunesc, numar zilele sa pot face un test sa pot sta linistita sau nu...

#12 2010-01-08 14:07:31

YoHanna
Insomniac member

nu te mai stresa...k asa intarzie mult mai mult smile
si daca s-ar fi spart prezervativul (ceea ce eu nu cred) daca ai luat postinor (corect) esti in regula smile

#13 2010-01-10 16:54:23

blackxs
Membru

Mi-a venit "menstruatia", cea de dupa postinor asta inseamna ca pot sa stau linistita nu? Mai exista vreo posibilitatea de sarcina? Doamne nu am mai fost asa de crispata in viata mea...
As putea sa iau anticonceptionale de acum sau mai bine astept urmatoarea menstruatie ca sa nu ma incarc prea tare cu hormoni?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.