homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati luat vreodata dero din targul vitan ??

#1 2009-11-27 17:43:04

daniela27
New member
Inregistrat: 2009-02-03

ati luat vreodata dero din targul vitan ??

ce pareare aveti de dero din targul vitan???

#2 2009-11-27 21:02:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: ati luat vreodata dero din targul vitan ??

dar ce se intampla cu acest dero? ai avut probleme... e mai ieftin, e mai bun?

offtopic pt asta trebuia un topic?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#3 2009-11-28 09:08:32

daniela27
New member

carmen_21 a scris:

dar ce se intampla cu acest dero? ai avut probleme... e mai ieftin, e mai bun?

offtopic pt asta trebuia un topic?

pai este ariel la 14 kg la 90 lei sau 110 lei  si vreau sa iau dar nush cum este ca pe pungi si pe galeti scrie ca este adus de afara si ca nu este romaesc

#4 2009-11-28 09:17:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Ceea ce inseamna probabil ca e mult mai bun decat ce e la noi,ca noi suntem romani si la noi nimic nu se face bine. Deci care e marea problema? Si serios vorbind acum,era nevoie de un topic ca sa ne spui ca nu stii ce detergent sa iei?

#5 2009-11-28 11:43:34

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Eu am luat Ariel, adica iau periodic. Sunt aduse din Germania sau Bulgaria de samsari. Le convine k vin cu masina plina de dulciuri/bautura si dero isi scot banii de drum din astea si pot da masina mai ieftina. Am stand acolo, asa ca stiu ce zic. Eu personal, iti recomand!!

Failure teaches Success!

Publicitate

loading...

#6 2009-11-28 13:53:27

daniela27
New member

Gherutza a scris:

Eu am luat Ariel, adica iau periodic. Sunt aduse din Germania sau Bulgaria de samsari. Le convine k vin cu masina plina de dulciuri/bautura si dero isi scot banii de drum din astea si pot da masina mai ieftina. Am stand acolo, asa ca stiu ce zic. Eu personal, iti recomand!!

multumes mult voi merge sa imi iau

#7 2009-11-28 14:05:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Chiar ieri am citit ca dero vandut la 'vrac' e contrafacuta, in proportie de 90% neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#8 2009-11-28 14:18:14

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ShineOfBlood a scris:

Ceea ce inseamna probabil ca e mult mai bun decat ce e la noi,ca noi suntem romani si la noi nimic nu se face bine. Deci care e marea problema? Si serios vorbind acum,era nevoie de un topic ca sa ne spui ca nu stii ce detergent sa iei?

pai si cum vroiai sa ne intrebe altfel ... ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#9 2009-11-28 14:47:52

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

pink_martini a scris:

ShineOfBlood a scris:

subscriu...cum altii deschid topicuri de genu ??ce bei acum?? sau nus ce poate deschide si ea topic ca sa intrebe cei de capul detergentului asta smile

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-11-28 14:48:25)

#10 2009-11-28 20:48:22

pink_martini
Hero member
Site

akisandra a scris:

pink_martini a scris:

ShineOfBlood a scris:

subscriu...cum altii deschid topicuri de genu ??ce bei acum?? sau nus ce poate deschide si ea topic ca sa intrebe cei de capul detergentului asta smile

chiar tongue nici nu m-am gandit la  asta ...

#11 2009-11-28 20:54:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai la topicurile alea poate posta toata lumea. smile La asta,isi satisface ea curiozitatea si atat. Pt asta,putea sa se duca la members area la 'ce gandesti acum' sau la vreau sa aflu,la oricare dintre topicurile denumite 'intrebare' ca sunt o groaza.

#12 2009-11-28 21:06:27

Jacqui
Platinum member

tu nu ai vazut ca sunt o groaza de topicuri care intreaba lumea de una sau de alta???ce are daca intreaba si ea neutral

#13 2009-11-28 21:12:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da-mi un singur exemplu de topic facut la 'discutii diverse' unde numai o persoana/doua/trei avea ce spune. smile Iti spun ca nu gasesti. Peste tot exista cel putin 10 persoane care au intalnit chestii similare. Aici pur si simplu vrea ea sa-si ia detergent,si i-a recomandat Gheruta cu toata increderea. Punct. Atat. No one else.

#14 2009-11-28 21:17:04

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

E un forum public, fiecare face ce vrea, dechide ce topic doreste. De ce e musai sa ne legam de toti???  nustiu

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#15 2009-11-28 21:44:57

pink_martini
Hero member
Site

ShineOfBlood a scris:

Da-mi un singur exemplu de topic facut la 'discutii diverse' unde numai o persoana/doua/trei avea ce spune. smile Iti spun ca nu gasesti. Peste tot exista cel putin 10 persoane care au intalnit chestii similare. Aici pur si simplu vrea ea sa-si ia detergent,si i-a recomandat Gheruta cu toata increderea. Punct. Atat. No one else.

Scuza-ma dar daca stai sa te gandesti e un topic util si informativ. Pentru cei din Bucuresti, acum stim ca putem sa mergem cu incredere la Vitan ( cel putin sa cumparam detergent tongue) . Si eu merg de mult timp in targ si am vazut detergentii aia si ma intrebam .... Chiar e o chestiune care priveste pe toata  lumea, spre deosebire de alte topicuri ...
Atata timp cat nu incalca nici o regula, ce te doare pe tine ca au raspus decat 3 persoane, care e problema ? Te deranjeaza vizual? Nu mai intra ... Nu te intereseaza ce se discuta aici, consideri inutil ... la fel.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-11-28 21:45:27)

#16 2009-11-28 21:58:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mai usor cu tonul ostil,ca eu n-am adoptat o astfel de atitudine fata de nimeni. smile Cand voi intra eu sa fac topic despre "e buna pasta de dinti x?" imi va sari toata lumea in cap,deja stiu asta,dar in fine... smile Acum toti fac pe bunul samaritean tongue Putea macar sa puna titlu "Detergent"... ca nu toata lumea isi ia Dero,si nu toata lumea ia din Vitan,si atunci ar fi fost util. In fine... va las,ca you're missing the whole point here.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-11-28 22:01:14)

#17 2009-11-28 22:05:15

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si mai ales nu toata lumea sta in bucuresti  rotfl2
nu e cazul meu, dar probabil pt unele persoane "vitan" nu spune nimic.

titlul e ciudat, dar na...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#18 2009-11-28 22:28:47

Jacqui
Platinum member

ShineOfBlood a scris:

Mai usor cu tonul ostil,ca eu n-am adoptat o astfel de atitudine fata de nimeni. smile Cand voi intra eu sa fac topic despre "e buna pasta de dinti x?" imi va sari toata lumea in cap,deja stiu asta,dar in fine... smile Acum toti fac pe bunul samaritean tongue Putea macar sa puna titlu "Detergent"... ca nu toata lumea isi ia Dero,si nu toata lumea ia din Vitan,si atunci ar fi fost util. In fine... va las,ca you're missing the whole point here.

de unde stii ca daca ai sa faci un topic asemanator cu topicul asta o sa-ti sara toti in cap?? wow  si nu cred ca o face nimeni aici pe bunul samaritean ! fiecare are dreptul de o exprimare libera... spranceana  sau nu?  cascat

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-11-28 22:31:05)

#19 2009-11-29 12:00:54

daniela27
New member

ShineOfBlood a scris:

sa sti ca gasesti si pasta de dinti in targul vitan colgate  3 la 10 lei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.