|
Nu esti logat.
Usturimi si apoi mancarimi dupa menstruatie#1 2009-11-28 00:50:08
usturimi si apoi mancarimi dupa menstruatieBuna seara, am o problema. luna trecuta in ultimele zile de menstruatie au inceput niste usturimi si senzatie de urina desi faceam foarte putin. mi-a trecut menstruatia si au continuat din ce in ce mai rau usturimile. am fost la medicul de familie si mi-a dat un tratament pe 7 zile cu antibiotic impotriva infectiei urinare si i-am cerut si ceva sa imi protejez vaginul. (mentionez ca in februarie am facut candida din cauza antibioticului pentru o raceala). mi-a trecut usturimea insa au inceput mancarimile, secretie ambundenta si de o consistenta ciudata, fara miros. acum sunt iar in ultimele zile de menstruatie si revin usturimile si senzatia de urina. nu vreau sa o iau de la capat. spuneti-mi ce poate fi? Offline #2 2009-11-28 08:18:58
Re: usturimi si apoi mancarimi dupa menstruatieeu cred k este din nou candida.cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ginecolog,nu la cel de familie. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2009-11-28 17:00:09
Re: usturimi si apoi mancarimi dupa menstruatiepot face candida sau alte infectii de la modul in care ma epilez inghinal? sau dak nu ma epilez o perioada mai indelungata? am incercat cu epilatorul care smulge dar nu il suport decat pe lateral.. si restul il mai tund. de la lama ma irit foarte tare plus ca mi s-a intins foarte mult. la salon deocamdata nu prea am banuti sa merg regulat decat vara. Offline #4 2009-11-29 10:56:06
Re: usturimi si apoi mancarimi dupa menstruatiecandida nu se face de la ce ai spus tu acolo... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|