homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu antibioticele

#1 2009-11-28 11:31:11

danger0uz91
Membru
Inregistrat: 2009-11-28

Probleme cu antibioticele

de curand am facut tratament cu antibiotice pt o infectie/raceala.am avut si si...in fine...tratametul l-am terminat iar doamna doctora m-a avertizat ca dupa ce o sa termin tratametul o sa am anumite secretii de la antibiotice.dar n-am intrebat de niciun tratament pt asta nimic...am asteptat sa vad daca chiar o sa am..si da am.aceeasi secretie normala specifica femeilor doar ca este putin mai abundenta si nu este tocmai placut.vreau sa-mi spuneti daca este adevarat in primul rand, ca daca iei antibiotice o sa ai o astfel de secretie si daca da ce pot lua in cazul asta..altceva nu poate sa fie..am terminat tratament m-am dus si dupa ce l-am terminat sa fie sigura ca nu mai am nimic...si am scapat de tot.deci nu poate sa fie altceva.va rog ajutati-ma.este deranjant chiar si atunci cand am contact sexual  supa mentionez ca i-au si AC. va rog va rog  grater

Ultima oara a fost editat de danger0uz91 (2009-11-28 11:34:51)

#2 2009-11-28 11:34:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Probleme cu antibioticele

doamne....dar medicamente sa previi nu ti-a dat????
cand se da tratament cu antibiotic...automat trebuie sa-ti dea antimicotic...pt k ce ai facut tu acuma e candidoza... (care se trateaza de-obicei cu ovule,pastile,crema)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-11-28 11:37:21

danger0uz91
Membru

nu nu mi-a dat.absolut nimic...am mai luat in trecut ovule tot pt o astfel de secretie.si ce sa fac trebuie sa ma duc iar la doctor ? am auzit ca ovulele cu AC reduc efectul AC.

#4 2009-11-28 11:42:38

YoHanna
Insomniac member

n-au nici o treaba ovulele cu Ac.
si da...trebuie sa te duci la control...sa-ti dea tratament corect....si cu cat mergi mai rpd cu-atat e mai bine.
insa eu nu pot sa inteleg cum te-a lasat asa....adik te avertizeaza k o sa se int...dar nu face nimik sa evite.  box

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2009-11-30 16:06:26

danger0uz91
Membru

am inteles mersi mult de tot,o sa ma duc la doctor.   happydance

Publicitate

loading...

#6 2009-11-30 16:23:10

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

#7 2009-11-30 22:46:24

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

buna fetele,
cine imi spune si mie cum pot influenta antibiticele menstruatia?
eu am luat un tratam cu azitromicina- creca Zanacin le spunea si cervugid [pt  gardnerrela , ultimul ciclu a fost pe 07.11, si chiar acu au aparut semnele ca imi vine menstruatia., cel mai sigur maine sau poimaine. Deja am scurgeri maronii. Vi se pare normal? Am facut pap pe 27.10 , clasa II decat gardnerella asta. Deci, e normal?

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-11-30 22:47:24)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#8 2009-11-30 22:48:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

in mod normal antibioticele intarzie menstruatia...
iei anticonceptionale?

#9 2009-11-30 23:10:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

nu, tocmai asta e
si eu stiam ca le intarzie, de asta am ramas asa un pic uimita ca imi vine.
mi-am tinut o evidenta riguroasa la ultimile menstre ca vrem sa facem un bebe. de obicei imi vine in intervalul 5-7 al lunii. nici eu nu-mi dau seama ce se intampla, mai ales ca luna asta am avut stari anormale de greata si arsuri stomacale. de sarcina nu se pune problema pt ca primul contact sexual dupa menstra l-am avut pe 27.11, pt ca am luat tratamentul de care vorbeam. Presupun ca nu se poate sa fi fost insarcinata din octombrie si eu sa nu stiu. dar daca pe 7 .11 am avut menstra, ce tot spun eu aici? cred ca ma tampesc....Totusi ce poate sa insemne faptul ca-ti vine menstruatia cu cateva zile mai devreme?
aa, uitasem. antibebe nu mai iau din februarie.

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-11-30 23:11:01)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#10 2009-12-03 22:33:26

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

Am luat antibiotic  timp de trei zile ,astazi am terminat tratamentul si sunt si la a treia pastila din folia de antic.-azi e joi -pana cand trebuie sa ma protejez? vinerea cealalta  e  ok?

multumesc

gasiti un pic de timp si pt. mine va rog?

Ultima oara a fost editat de adrriana (2009-12-03 22:51:48)

#11 2009-12-03 22:42:55

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

YoHanna a scris:

doamne....dar medicamente sa previi nu ti-a dat????
cand se da tratament cu antibiotic...automat trebuie sa-ti dea antimicotic...pt k ce ai facut tu acuma e candidoza... (care se trateaza de-obicei cu ovule,pastile,crema)

Deci da...si eu am terminat tratamentul cu antibiotice si acum m-am ales cu o frumusete de colpita cu anaerobi.Intrebarea mea este..am de luat ovule Klion D 10 zile...dar daca le incep de maine trec doar 7 zile pana cand imi vine menstruatia..ce sa fac in acest caz? iau 7 apoi fac pauza 3-4 zile cat ma tine menstruatia si apoi le iau pe restul? sau astept sa treaca menstruatia si incep sa le iau abia apoi? Multumesc

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#12 2009-12-03 22:48:20

YoHanna
Insomniac member

astepti sa treaca menstruatia...pt k daca faci tratamentul in reprize nu isi face efectul la fel de bine cum isi face de la cap-coada smile

#13 2009-12-03 22:51:00

Melania_Mely
Full member

YoHanna a scris:

astepti sa treaca menstruatia...pt k daca faci tratamentul in reprize nu isi face efectul la fel de bine cum isi face de la cap-coada smile

Tot timpul tu esti pe faza iubita si ma salvezi  kram ...esti o dulce....multumesc...asa ma gandeam si eu...pana una alta o sa ma duc la farmacie sa imi iau Flucovim cred ca ii zice ca sa mai treaca mancarimile si usturimile...oricum...scap de una dau de alta....eh....asta e....trece....mersi mult....o seara placuta !!!

Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs

#14 2009-12-03 22:52:41

persifona
Vizitator

adrriana a scris:

Am luat antibiotic  timp de trei zile ,astazi am terminat tratamentul si sunt si la a treia pastila din folia de antic.-azi e joi -pana cand trebuie sa ma protejez? vinerea cealalta  e  ok?

multumesc

Da, cu conditia sa nu intri in pauza de pastile in timpul asta.

#15 2009-12-03 22:53:20

adrriana
Full member

adrriana a scris:

multumesc

#16 2009-12-03 22:59:49

YoHanna
Insomniac member

tongue puss
Melania_Mely ...stai......tu ai colpita anaeroba si nu micotica...ceea ce difera smile colpita anaeroba=gardnerella vaginalis, iar colpita micotica=candidoza.
prima data se face trat cu k-lion dupa care se pun cateva zile ovule pt a preveni micoza.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-03 23:01:14)

#17 2009-12-03 23:06:58

Melania_Mely
Full member

YoHanna a scris:

tongue puss
Melania_Mely ...stai......tu ai colpita anaeroba si nu micotica...ceea ce difera smile colpita anaeroba=gardnerella vaginalis, iar colpita micotica=candidoza.
prima data se face trat cu k-lion dupa care se pun cateva zile ovule pt a preveni micoza.

Oh well...pai...ideea e asa...am mai avut simptomele astea prin mai cam asa...si acuma nu am fost la medic sa vad ce si cum...doar presupun ca e aceeasi chestie...si ma gandeam sa iau klion d si tinidazol-( atat eu cat si iubitul meu) fara sa mai merg la control.(am reteta de atunci si nah....) ...

#18 2009-12-03 23:12:27

YoHanna
Insomniac member

nu face asta smile
poate e o micoza de la antibiotice...iar pt asta nu trebuie sa pui k-lion...(acesta e recomandat in cazul gardnerelei).
flucovim in schimb e bun pt candidoza...insa...dak chiar ai candidoza...ar fi f indicat sa faci o analiza sa-ti spuna exact la ce medicament e sensibila micoza si la care e rezistenta....altfel ajungi sa iei tratament gresit si in loc sa o omori tu o intretii smile
intelegi? si dak faci trat pt gardnerella si de fapt ai candidoza iar nu e bine .
gardnerella apare cand ph vaginului e alcalin...iar candidoza cand e f acid....deci is total opuse .

#19 2009-12-04 16:08:16

adrriana
Full member

adrriana a scris:

adrriana a scris:

multumesc
e bine asa cum am zis?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.