homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cat timp n-ati mai facut sex? 3-158

#2984 2011-12-25 14:18:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: De cat timp n-ati mai facut sex? 3

si el cum explica asta ? adica e cam rarut oricum ar explica, doar nu sunteti la mii de km distanta  neutral eu nu stiu cum rezisti
si in rest e totul bine, adica semne de afectiune, va pupati, va tineti in brate ?

#2985 2011-12-25 14:20:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

bre cora, da-l incoa sa ti-l resuscitez eu! rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#2986 2011-12-25 14:21:06

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

dea, daca reusesti sa imi spui si mie ce naiba i-ai facut lol ca si mortii sunt mai treji ca el lol nici macar descantecul lui wild nu a mers asupra lui rotfl2

el? ca nu mai are chef. ca e obosit, ca il doare capul/burta, ca ii e foame sau e prea plin, ca e meciul la tv, ca se vede cu baietii, ca ...diverse lol scuze se tot gasesc big_smile cand ridic problema de oftica tot, ori se face ca nu ma aude, ori schimba subiectul cu "lasa ca vedem noi, cat de curand o sa vezi, poate chiar maine" and tomorrow never comes big_smile

ne intalnim frumos afara, ne pupam, etc ma duc acasa, el acasa si gata lol daca e sa ma duc la el, merreu doarme si nu vrea sa il trezesc si cand se trezeste el deja eu sunt dupa 12 ore de munca (nu ca mi-ar cere el ceva) si nu mai am forta sa initializez ceva.
relatia e ok si platonica lol
eu fizic nu prea mai rezist, sincer. o fi asta motivul pentru care mi-au ramas mici sutienele? lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-12-25 14:26:50)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2987 2011-12-25 14:42:12

heimdall
Diamond member

cora, eu zic ca mortul de la groapa nu se mai intoarce clar, deci ori te obisnuiesti cu ideea, ori next
stii ca nici eu nu stau chiar roz la capitolul asta (bine, acum deja o data pe saptamana mi se pare parfum prin comparatie lol ), am avut multe certuri si amenintari cu despartirea si am pus in balanta restul aspectelor si am decis ca merita sa raman in relatie
(bine, mai nou sunt atat de obosita ca nici eu nu as putea mai des lol )
nu stiu cum e al tau, al meu e genul vanator si il inteleg ca dupa ce a pus gheara pe prada i s-a taiat, multi sunt asa si cred ca mai simuleaza si ei interesul daca vor sa pastreze o relatie

#2988 2011-12-25 14:48:39

coraline
Addicted member

rotfl2 rotfl2 rotfl2 ador comparatia!
si la mine certurile duc tot la amenintari cu despartirea si mereu ma gandesc ca mai bine stau naibii potolita, ca ultima despartire n-a adus deloooooooc ceva bun...

heim, eu ma gandesc ca in relatii mai vechi e imposibil sa nu apara problema asta..din pacate.
al meu nu e vanator, e conservator, ii place ceva mult si se tine de acel lucru mult si  bine (vezi subsemnata). insa o data ce s-a saturat, dus si adio, nici nu lasa la altul ( lol ) nici nu foloseste.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-12-25 14:53:09)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#2989 2011-12-25 14:56:56

heimdall
Diamond member

pai inseamna ca tu nu concepi de fapt sa va despartiti
cu siguranta in relatiile vechi oamenii se plictisesc, insa cei mai multi barbati au un libido destul de mare si, in lipsa de ceva mai bun, recurg la ce au acasa lol si toata lumea e multumita
ca sa se ajunga in situatia ta inseamna ori ca el nu are chef in general (depresie, alte probleme), ori ca e foarte plictisit si prefera sa n-o mai faca deloc
nu stiu, dar mie imi cauza rau de tot la self-esteem chestia asta, chiar daca te iubeste si te respecta si asa mai departe, sa stai cu cineva care nu te vrea nu e ok... nu e ok nici pentru el cred si ar trebui sa ia o decizie  neutral decat sa te faca sa suferi

#2990 2011-12-25 15:03:07

coraline
Addicted member

am conceput o data.. went very very wrong, never again lol
eu am 3 idei:
1. a ta, depresie etc si nu mai are chef deloc deloc (desi am inteles ca singurel se descurca bine)
2. plistisit maxim (trueeee!) moare de plictiseala dar nu face nimic toata ziua
3. are ceva mai bun big_smile

el stie ce vrea (cred) nu vrea sa ne despartim, el are o viata super cu mine ca face ce vrea el, e liber sa faca ce doreste cand doreste.. insa nu vrea sa inteleaga ca mie nu imi e bine.
asta e, life goes on.

#2991 2011-12-25 15:08:13

heimdall
Diamond member

si cand v-ati despartit temporar cum a reactionat ? nu a intrat macar putin in panica, daca zici ca vrea sa ramana cu tine ? sau e atat de sigur ca n-o sa-l lasi niciodata ?

#2992 2011-12-25 15:17:07

coraline
Addicted member

cand am fost despartiti si-a gasit pe alta, chiar foarte repede, maxim o saptamana. asta acum ceva timp, nu acum recent.
nu a intrat in panica....nu stiu ce a fost in capul lui sincera sa fiu. posibil intr-adevar sa creada ca vom ramane impreuna.

#2993 2011-12-25 15:20:55

heimdall
Diamond member

acum tu stii mai bine, nu vrau sa trag eu concluzii, dar tu zici ca un om care face asa ceva te iubeste ?  sad ca eu as intelege sa stai cu cineva chiar si fara sex in conditiile in care te iubeste cu adevarat si il iubesti si te poti baza pe el

#2994 2011-12-25 15:24:47

coraline
Addicted member

nu mai zic nimic, am refuzat acum mult timp sa mai trag concluzii si sa analizez in profunzime. ca m-o iubi sau e doar obisnuita, doar el stie. ca ma pot baza pe el, asta stiu sigur. insa nu cand vine vorba de relatie fizica tongue
poate pana la urma o sa imi fac un fucking buddy si asta e, nu stiu daca as putea sa ma desparti din nou de el acum.

#2995 2011-12-25 15:25:19

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Mie asta imi dovedeste ca s-a simtit liber si scapat sa faca ce vrea. Adica si o noua cucerire. Atata timp cat tu inca il consideri in relatie cu tine, merge si el pe aceeasi ideea. Imediat cum ai gandit si considerat altceva, deja pasarea a prins aripi. Intelegi?

Do the world a favor, stay like this forever.

#2996 2011-12-25 15:29:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ca sa aduc un pic de biend espozitie scriu si eu aici lol
de alalteri seara nimic big_smile dar fuse 2 seri la rand rotfl
fetelor puss eu nu ma bag in discutie ca eu n-as putea sa rezist asa, oricat de mult l-as iubi sau m-ar iubi.
o data pe saptamana, inteleg, e omeneste. nici mult, nici putin, dar cu lunile de zile cesafac

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2997 2011-12-25 15:30:36

coraline
Addicted member

random, ma iei si pe partea asta? lol m-ai mustruluit destul, mai ia-te si de altii lol
eu nu tin pe nimeni, fiecare face ce vrea tongue daca vrea sa plece stie si el ca e liber sa o faca, nu il tin eu.

#2998 2011-12-25 15:38:16

Random
Hero member

Dar stie asta? lol Adica nu e:

Esti liber sa pleci
Sigur?
Da
Bine bine. Stiu ca glumesti tongue
Nu, vorbesc serios. Esti liber de contract.
Daaaaa. Sigur. Nu poti fara mine tongue
Nu, pot fara tine. Esti liber.
Mhm. Sigur.

Si tot asa. Pare prea sigur ca nu-l lasi? lol

#2999 2011-12-25 15:41:49

coraline
Addicted member

rotfl2 rotfl2 rotfl2
nu, chiar stie lol e liber oricand sa plece, sa faca ce vrea el big_smile n-ai idee cate face si cate libertati are, nu il sun, nu il intreb unde a fost si cu cine, cat timp suntem impreuna vorbim, in rest..daca are treaba nici nu stie ca exist lol si stie ca daca vrea sa se duca cu alta, nu-l voi opri.

#3000 2011-12-25 15:44:18

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

vreau si eu asaaaaa partydance  rodnar

ce noroc pe unii bai nene.. sad

#3001 2011-12-25 15:47:08

Random
Hero member

Mda neutral. In cazul asta ar fi prea prost sa te lase. Oricare alt baiat viseaza la asa ceva. O bunaciune desteapta foc, cu un job foarte bun si calitati nenumarate, care-i permite multe si nu-l limiteaza.  Sa aibe un iepuras la brat dar sa nu faca niciun efort pentru asta. Si acum te rog sa-mi scuzi remarca, dar toate astea te fac sa pari o papusa menvrabila. O carpa. Imi pare foarte rau sa te vad cum te chinui asa si cum nu incerci deloc sa scapi din tot cercul asta. Tind sa-i dau dreptate Alindei, te complaci si tu in situatia asta. Si dupa cum am mai spus, ti-e oarecum teama sa incerci ceva nou. Si nu-mi spune iar ca nu. Pentru ca n-ai incercat pana acum sa renunti complet complet la el si sa iti cauti fericirea in alta parte.

All those being saiyd, incetez offtopicul si "mustruluiala". Dar imi pare rau sa te vad asa.

#3002 2011-12-25 15:51:54

coraline
Addicted member

sa inteleg ca acele calitati din prima fraza mi le pot atribui?  nails  angel pentru ca daca e asa, ma fac ca nu am citit continuarea lol

acum ce naiba sa fac ma, sa devin ce nu sunt? fiecare e liber sa faca ce vrea el, da sunt geloasa si posesiva dar nici nu pot tine omul in lant, nu ma chinui sa fiu asa, asa sunt eu ! asa voi fi cu oricine va fi cu mine, nu pot sa oblig omul sa faca ceva daca nu vrea. nu il pot controla si suna pentru ca nici mie nu mi-ar place.
asta e, sunt o carpa. pana nu voi gasi pe cineva sa ma spele si sa invete sa ma foloseasca o sa stau pe sarma la uscat.
si ma complac pentru ca baieti buni nu se gasesc, sa nu incepeti acum cu "baietii pe toate drumurile" ca ma infoi zdravan.

oricum gata, aici o sa ma opresc si eu, imi pare rau ca am scris iar, nu as fi vrut sa ma lamentez iar cand pana la urma mi-ati zis de 100 de ori sa il da nabii. nu pot si gata, oricat ma plang. si nu e corect nici sa ma tin pe voi ocupati cu povestea mea pusa pe repeat. deci aici inchei smile mersi mult puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.