De cat timp n-ati mai facut sex? 3-53
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
Re: De cat timp n-ati mai facut sex? 3
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- sub
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2010-05-29
WildChild11009 a scris:SS, eu am fost la munte cu al meu si in loc sa ma bucur de peisaj, bla bla eu m-am certat la cutite cu el pentru ca nu avea chef pe cat aveam eu Si a fost o pauza de o zi, ca a doua zi am recuperat...deci uite ce fac unii pentru o zi... cred ca la cateva luni mi-as lua campii, si la cativa ani mi-as lua gatul
vad ca unele sunteti dependente rau de sex, voi fara sex n-ati putea. nasol.. gandeste-te ca vin vremuri grele, si atunci o sa-ti "iei gatul"? Iti iei vibrator sa te satisfaci singura?
Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-07-13 08:21:06)
Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
tot_el, probabil si tu erai la fel la varsta ei/lor.
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
de azi noapte
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
- sub
- Platinum member
anca90 a scris:tot_el, probabil si tu erai la fel la varsta ei/lor.
Eu nu eram asa. La varsta aia (16 ani) luam mai in serios scoala/studiile decat sexul
- anca90
- Platinum member
ai grija ce zici, ca iar isi scaneaza wildchild carnetul de note si iti face un discurs condimentat cu ou si otet, in care sa te convinga ca ea are timp si de studii, ca e chiar de 100 ori mai culta decat tine care ai cativa ani in plus si nu erai preocupat de sex la varsta ei
ei, dar acum fii si tu sincer: la 16 ani nu dadeai zilnic de cateva ori mana cu vecinul de la parter? sunt curiozitatea si apetitul specifice varstei... zic eu .
- sub
- Platinum member
anca90 a scris:ai grija ce zici, ca iar isi scaneaza wildchild carnetul de note si iti face un discurs condimentat cu ou si otet, in care sa te convinga ca ea are timp si de studii, ca e chiar de 100 ori mai culta decat tine care ai cativa ani in plus si nu erai preocupat de sex la varsta ei
ei, dar acum fii si tu sincer: la 16 ani nu dadeai zilnic de cateva ori mana cu vecinul de la parter? sunt curiozitatea si apetitul specifice varstei... zic eu .
...asadar Wild scuze pentru offtopic
dadeam mana, desigur cu vecini/prieteni. si chiar o si faceam, ce-i adevarat, mai rar dar nu a.i. sa nu rezist o zi, nici chiar asa de obsedat n-am fost. cum am mai spus si pe alt topic, sexul pt mine nu e o necesitate, fara de care sa nu pot trai.
sunt curios wildchild de la cati ani o face
- spal_calc_gatesc
- New member
- Inregistrat: 2010-07-07
3 saptamani si mai stau pe dreapta inca 3
Asta-s eu.... si alta mama nu mai face
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
De la aproape 15. Hai, sa sara oamenii 'de o varsta' de dos in sus. Imi place. Cred ca ar fi ceva gresit daca NU mi-ar placea. E una dintre placerile vietii, printre multe altele. Nu vad nimic gresit in a avea o viata sexuala foarte activa. In cazul meu, lipsa anumitor placeri ale vietii (nu neaparat sex) se sfarseste, dupa o perioada, in frustrari. Cam la toti oamenii e asa. Cand sunt frustrata, nu sunt o companie placuta... si nu vreau sa trec si eu prin frustrari si sa le fac draci si altora. Deci... am parte de sex. Si nu, sexul nu ma tine departe de nicio alta activitate, ca nu sunt una dintre femeile alea pe baterii care functioneaza la sex ore intregi.
- nimenialtu
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-13
tot_el23 a scris:anca90 a scris:ai grija ce zici, ca iar isi scaneaza wildchild carnetul de note si iti face un discurs condimentat cu ou si otet, in care sa te convinga ca ea are timp si de studii, ca e chiar de 100 ori mai culta decat tine care ai cativa ani in plus si nu erai preocupat de sex la varsta ei
dadeam mana, desigur cu vecini/prieteni. si chiar o si faceam, ce-i adevarat, mai rar dar nu a.i. sa nu rezist o zi, nici chiar asa de obsedat n-am fost. cum am mai spus si pe alt topic, sexul pt mine nu e o necesitate, fara de care sa nu pot trai.
Dar poti sa juri ca aveai cu cine sa o faci zi de zi? Si ca ai fost pus in situatia sa refuzi?
Sunt sigur ca nici ea nu are vreo problema sa stea pe uscat o vreme... dar daca ai cu cine si cu ce si de ce... nu vad ce mai lipseste sa nu o faci.
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- anca90
- Platinum member
conteaza si varsta. daca ai avea un copil de 13-14 ani (cls a 6-a, a 7-a) ai fi incantat sa stii ca face sex la varsta lui? indiferent cat de protejat ar fi. eu nicio secunda nu mi-am dorit sa-mi fi inceput viata sexuala la astfel de varste, pt ca am realizat ca debutul asta aduce cu el o multime de probleme medicale. si parca nu s-ar fi meritat sa-mi dau copilaria pe vizite la ginecolog.
- nimenialtu
- Full member
Eu unu nu m-as stresa (iau in considerare un baiat pentru sper sa fie baiat cand o fii). Iar daca e fata parca sunt ceva mai detasat (nu pot sa zic ca as fii extaziat... dar in functie de cum vede ea sex-ul si cred ca nu m-ar deranja foarte tare. Si 15 ani nu mi se pare atat de rau. A inceput mai devreme decat altele... dar daca e sa o luam dupa natura ar putea sa faca bine mersi de la primul ciclu. Deci normele impuse de societate sunt guidelines si atat. And props to her for not following them.
What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- d_e_e_a
- Hero member
- Inregistrat: 2010-01-15
de cateva ore
Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat!
- sub
- Platinum member
nimenialtu a scris:Dar poti sa juri ca aveai cu cine sa o faci zi de zi? Si ca ai fost pus in situatia sa refuzi?
Sunt sigur ca nici ea nu are vreo problema sa stea pe uscat o vreme... dar daca ai cu cine si cu ce si de ce... nu vad ce mai lipseste sa nu o faci.
corect, dar nu aici vroiam s ajung. ea zice ca lui i-a scazut apetitu, si ca nu mai rezista.. da nu rezista domle. asta inseamna o obsesie deja. pai daca i-a scazut lui apetitu de ce nu poate sta pe 'uscat' o perioada?
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
nimenialtu a scris:tot_el23 a scris:anca90 a scris:ai grija ce zici, ca iar isi scaneaza wildchild carnetul de note si iti face un discurs condimentat cu ou si otet, in care sa te convinga ca ea are timp si de studii, ca e chiar de 100 ori mai culta decat tine care ai cativa ani in plus si nu erai preocupat de sex la varsta ei
Dar poti sa juri ca aveai cu cine sa o faci zi de zi? Si ca ai fost pus in situatia sa refuzi?
Uite, tu ai inteles bine. tot_el , lui i-a scazut apetitul in sensul ca nu mai vrea de enspe ori pe zi. Da, in loc sa vrea 3-4, facem 1-2 partide. Nu ma plang, sunt satisfacuta si asa. Si Nimenialtu a inteles... e greu sa suporti sa stai pe uscat in conditiile in care ai langa tine o persoana de care esti atras, ai unde cand si cum sa faci sex....dar pur si simplu nu se intampla. Atunci e greu. Daca nu ai cu cine, nu ai cand, nu ai unde, nu ai cum... nu te duci la primul aurolac doar din dorinta de a ti-o trage. Nu e normal? Am stat fara sex cateva luni si n-aveam nici pe dracu...cand n-aveam pe cineva. Am stat fara sex cam 3 luni si cand eram in fosta relatie, dar asta pentru ca nu simteam nicio satisfactie in sexul cu respectivul. Deci, in conditiile astea pot. Cum spuneam, mi-ar fi greu ACUM. Acum ca am o relatie stabila, ca am un prieten de care ma simt foarte atrasa, ca avem o compatibilitate sexuala extraodinara si... putem. Da, in conditiile astea, mi-ar fi greu. Anca, de acord cu tine.. nu-ti irosi timpul cu vizite la ginecolog de la varste fragede... dar eu una nu mor pentru ora aia la ginecolog o data sau de doua ori pe an iar placerea care iese din treaba cu sexul si apropierea care se petrece intre doua persoane in momentul actului sexual compenseaza, pentru mine, cu varf si indesat ora aia de control la gineco. Cand esti dispusa sa-ti asumi responsabilitatile de rigoare FARA sa le vezi ca pe o pierdere de timp, nu vad de ce nu ai face sex, indiferent de varsta (ma rog, pe langa factori gen a te simti pregatit dpdv fizic, psihic,etc). But that's just me.
Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-13 20:46:17)
- nimenialtu
- Full member
tot_el23 a scris:nimenialtu a scris:Dar poti sa juri ca aveai cu cine sa o faci zi de zi? Si ca ai fost pus in situatia sa refuzi?
corect, dar nu aici vroiam s ajung. ea zice ca lui i-a scazut apetitu, si ca nu mai rezista.. da nu rezista domle. asta inseamna o obsesie deja. pai daca i-a scazut lui apetitu de ce nu poate sta pe 'uscat' o perioada?
Ah scuze... nu prea citesc thread-ul asta... seems quite pointless to me... asa ca nu am citit tot ce s-a scris inainte...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Citeste mai sus, ca o sa intelegi tot. El nu mai are apetit de enspe partide, dar apetit are. E si normal. Nici mie nu imi mai arde sa stau in pat pentru nu stiu cate partide. Asta nu inseamna ca mi s-a urat de sex... doar ca uneori putin e mai mult. Mai putine partide dar facute mai intens sunt mai placute decat 5 dar facute average. Iar restul explicatiei e sus.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|