homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg....-2

#20 2009-11-28 16:47:40

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

Re: Nu inteleg....

Da dar el a vrut sa i dea o sticla in cap...iam zis sa nu faca una ca asta...iesea un mare scandal...ffoarte mare pt ce....pt un nenorocit...un betiv...dar lasa vb lui TOT TU ESTI DE VINA...ca ai stat sa te ia ala de mijloc...vai ca mi vine sa ma duc cat vad cu 4ochi...

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#21 2009-11-28 16:47:49

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

poate ca nu e bine sa ii arati topicul, cine stie ce idei ii mai trec prin cap. asteapta sa se linisteasca putin lucrurile ca sa poata gandi. poate pur si simplu nu a gandit ce a spus si acum e mai greu sa revina asupra vorbelor. mai bine sa pastrati lucrurile in zona calma si sa eviti un conflict (care mi se pare deja iminent).

iubesc+Camelia+Matei

#22 2009-11-28 16:47:54

skumpi
Vizitator

nu cred ca ala v`a distrus relatia hmm
adica o relatie de 6 ani nu se destrama ca unu s`a dat la tine
daca se drestrama din cauza asta ori prietenul tau nu te mai iubeste suficient ori cum au zis fetele, cauta pretexte !
si daca atata il duce capu forgetit lasa`l in lumea lui pentru ca nici o fata nu o sa accepte o relatie cu un intzepat de asta` forgetit

#23 2009-11-28 16:50:04

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

MissO girl a scris:

G&O a scris:

O sa ii arat acest forum deoarece nu sunt nebuna si gandesc foarte normal...si oricum vroiam sa vad ce parere au si alte persoane care nu le cunosc...multumesc mult...daca ar fi asa de usor...ma doare tare si ne am certat foarte tare...daca mi ar face chestia pe care mi a spus o nu o sa ma doara ce o sa vad ci o sa ma doara increderea pe care a spus ca nu o mai are in mine,o sa ma doara rasbunarea lui.Pacat ca un betivan ratat si prost mi a stricat relatia...nu pot sa cred...ca el a permis lucrul acesta ca unul ca ala sa mi strice relatia de 6 ani

sa fiu sincera daca tot ii arati forumul hai sa iti spun ceva...daca era un barbat adevarat il pocnea dracu pe idiot si nu statea sa se uite la voi..punct
deci draga prietenul lui G&O data viitoare fii barbat !!!!!!!

da, dak avea vana in el se lua de ala k era beat si se da aiurea la prietena lui, nu de tine care nu ai absolut nici o vina!
pai stai frate dak vine unu, si beat!, si se ia de mine inseamna k eu's de vina? neutral
prietenul tau nu prea gandeste  roll
auzi frate si dupa 6 ani  hmm

They can because they think they can.

#24 2009-11-28 16:51:33

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Si pe mine ma mira ca dupa 6 ani sa faca faze dintrastea..E trist, pe bune!

In America, in sfarsit!big_smile

Publicitate

loading...

#25 2009-11-28 16:53:51

OneOnly
Insomniac member

G&O a scris:

Da dar el a vrut sa i dea o sticla in cap...iam zis sa nu faca una ca asta...iesea un mare scandal...ffoarte mare pt ce....pt un nenorocit...un betiv...dar lasa vb lui TOT TU ESTI DE VINA...ca ai stat sa te ia ala de mijloc...vai ca mi vine sa ma duc cat vad cu 4ochi...

lol
neutral
ce "atitudine"
mi se pare mai normal ce a facut tipul care era beat! nah vede o tipa isi incearca norocul
dar prietenul tau are probleme!

#26 2009-11-28 16:54:06

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

poate era si prietenul tau angel umpic aburit... asa s-ar putea explica lipsa ratiunii, cuvintele fara sens...ce spui?

iubesc+Camelia+Matei

#27 2009-11-28 16:57:54

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

ori cum era pritenul meu nu credeam ca poate sa spuna asa ceva despre mine...nu stiu ce as putea face sa inteleaga ca pe mine ma doare...asta este...

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#28 2009-11-28 16:58:06

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

tomina a scris:

poate era si prietenul tau angel umpic aburit... asa s-ar putea explica lipsa ratiunii, cuvintele fara sens...ce spui?

Mai la noi au fost atatea faze de genul si poate si mai grave, incat nu le mai punea la suflet..
Cand am zis io de lipsa ratiunii? Pai daca nu avea ratiune, insemna sa se bata cu fiecare in parte care se dadea la mine, care ma suna..Dar el stia ca eu nu o sa accept vreo gaseala sau ceva de genu, pt ca nu s genu de persoana..Imi place sa spun ca sunt"femeia unui singur barbat"..

In America, in sfarsit!big_smile

#29 2009-11-28 17:00:02

OneOnly
Insomniac member

dak stau sa-mi amintesc, mi s-a intamplat si mie o faza oarecum asemenaoare
cand eram intr-un bar si stateam langa..hai sa zicem ex-u( ca sa nu zic "un bou obsedat si paranoic") si a venit un tip( care il cunosteam de ani de zile) care era beat si desi eram langa "exu" s-a tolanit pe banca in poala mea. Eu l-am ridicat si i-am zis sa stea intr-un loc, da tot eu am picat de proasta k "de ce l-ai lasat" neutral
adik tre sa-mi iau haine cu tezpi sa nu se atinga nimeni de mine sau sa am puteri paranormale cand stiu ca vrea unu sa puna mana pe mine sa fug cat ma tin picioarele? box
astea's prostii!
bine,forumul stie cum s-a terminat "relatia " aia, dar nu cred k e relevant in cazul asta lol sau cine stie,sper sa nu fie genul ala

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-11-28 17:02:14)

#30 2009-11-28 17:00:16

skumpi
Vizitator

G&O e prima data cand face faze de`astea sau asa e constructia lui ? apucat , irational, gelos ???

#31 2009-11-28 17:49:48

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu cred ca a cautat ceva pretext sa "se duca la altele" cum a zis el.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#32 2009-11-28 19:53:33

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.