homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT

#1 2009-11-28 17:20:18

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

URGENT

Am adaugat la discutii generale un mesaj nou...Nu inteleg...si as dorii sa l sterg...cine ma poate ajuta..am motive serioase in al sterge...

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#2 2010-01-09 22:24:00

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Re: URGENT

Da si u la editeaza...si sterge si pune altcv eu st..

#3 2011-01-25 21:19:04

translator
Membru
Inregistrat: 2011-01-25

Buna seara, am si eu o problema si as dori un raspuns cat mai prompt.
Am nascut acum 3 luni si nu am luat in viata mea anticonceptionale. Luna aceasta, am inceput Yasmin si problema mea este urmatoarea: am fost la toaleta, am vazut ca mi-a venit, am intrat in dus ca de aceea ma dusesem la baie..in timpul dusului mi-a curs sange, apoi, s-a oprit. Eu in aceea seara am luat prima mea pastila din viata mea si problema este ca nu mi-a revenit sangerarea nici pana acum! eU AM LUAT PASTILELE in continuare dar as vrea sa stiu cand sunt protejata aceasta fiind situatia data.
Astept cu nerabdare raspunsul dvs doctoressa sau alte persoane competente! Va multumesc si va doresc multa sanatate!

#4 2011-01-25 21:58:08

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

k?reste nu la asta se referea...translator a luat prima pastila crezand ca sangerarea este menstruatie..
translator, dupa ce inghiti 7 pastile esti protejata

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.