|
Nu esti logat.
Ajutati`ma va rogu antibiotice#1 2009-11-28 22:29:07
ajutati`ma va rogu antibioticeam o problema medicala care trebuie tratata urgent cu antibiotice,iar eu iau anticonceptionale de ceva timp si acum sunt in pauza de 7zile.Ultima pastila am luat`o joi si am avut contact sexual si dupa ea.iar menstruatia va fi luni.stiu ca antibioticele anuleaza efectul anticonceptionalelor.si nu stiu cand sa incep tratamentul.daca il incep luni cand e instalata menstra deja este bine? astept un mesaj si de la doctoressa daca cumva stie solutia:D va multumesc Offline #2 2009-11-29 00:35:42
Re: ajutati`ma va rogu antibioticedaca tratamentul dureaza cateva zile...si se incadreaza in cele 7 zile de pauza...nu mai ai nevoie de protectie suplimentara. insa dak vreo pastila de antibiotic se suprapune cu cea de AC atunci ai nevoie de protectie suplimentara pe durata trat.+ink 7 zile pana ti se instaleaza iar protectia. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|