|
Nu esti logat.
"ma dezamagesti"#1 2009-11-29 09:22:19
"ma dezamagesti"... Ultima oara a fost editat de kazbicca (2010-01-01 18:44:30) Offline #2 2009-11-29 09:53:00
Re: "ma dezamagesti"pana la urma greaseala a fost aceea ca i-ai aratat prietenului tau conversatia ..e si vb daca taceai filosof ramaneai Offline #3 2009-11-29 10:38:38
Re: "ma dezamagesti"si mie mi se pare aiurea ca daca ma cert cu logodnicul meu sa dau copy paste la cea mai buna prietena. prietenii mereu ne spun: voi nu va certati niciodata? ca tu (eu)nu te plangi de nimic si nici el. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-11-29 10:58:49
Re: "ma dezamagesti"
As crede ca prietenul meu e forte egoist, in cazul asta. In viata mea fiecare arie ocupa un loc important. Imi place sa am prieteni, amici cu care sa vorbesc, sa ma intalnesc, sa socializez. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #5 2009-11-29 13:40:19
Re: "ma dezamagesti"
i`as spune sa se comporte el asa cu cei din juru lui si sa nu`mi impuna mie sa fac la fel ! Publicitateloading...
#6 2009-11-29 16:47:20
Re: "ma dezamagesti"si ex'ul meu avea aceeasi chestie...ca dc sunt dragutza cu cei din jur,,,ca i se parea lui ca daca vb cu altcineva din gasca nu il mai bag pe el in seama:|...si sincer ma bucur ca am stiut sa imi tin prietenii aproape...ca daca nu erau ei,turbam cand ne-am despartit Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|