homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-103

#1939 2009-12-15 08:39:58

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

ttttt eu iau deja de vreo 3 luni aspenter,la recomandarea a 2 medici gine pt.ca se presupunea,ieri s-a si confirmat,k am probleme cu coagularea sangelui,iar atunci cand raman se opreste sarcina...e asa in mare spus,k nu ma ricep prea bine...

alex e super dr,peteu,ascultator si bine oraganizat,si rabdator si bine pregatit...o sa te convingi...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1940 2009-12-15 08:46:46

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

aha am inteles
bafta multa  goodluck

#1941 2009-12-15 08:51:33

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele. am reusit si eu sa intru.

ieri am fost la Iasi la morfologie fetala.

Katami imi pare rau ca nu te-am mai sunat, dar am fost pe fuga. am mers cu un microbuz si am facut repede morfologia apoi am luat alt mkicrobuz sa ajung repede acasa. o sa fie cu alta ocazie intalnirea. imi pare rau din nou.

Acu despre noi. E tot fetita bebele meu, nu i-a crescut nik. ma bucur. e sanatoasa , toate organele sunt ok. are 438 grame. am si poze, o sa va pun mai acus, dupa ce ma trezesc de tot.

eu sunt bine, am placenta posterioara, in sfarsit am aflat sie u. ca tot uitam sa intreb. Asa scrie: placenta fundica  posterioara, grad maturatie I. daca stiti ceva despre asta, astept si eu opinii, ca eu nu inteleg nik.

Mi-a zis ca am lichid amniotic in exces, dar asta nu e ceva rau, doar ca am uterul mai mare, inaltimea uterului. e bine. 

In concluzie suntem ok, nu s-a vazut nik suspect, e dezv bine pt varsta lui  si e fetitaaaaaaaaaa. happy

merg sa citesc din urma.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-15 08:52:07)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1942 2009-12-15 08:52:38

tttttt
Hero member

applause  applause  applause

#1943 2009-12-15 08:56:21

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

Mersi lili.

Publicitate

loading...

#1944 2009-12-15 08:58:40

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

neata fetele mele dragi puss

alina sa iti traiasca bubulina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea puss

eu azi dimineata m-am trezit la 7 si nu am apucat sa imi iau temp ca au trebuit sa plece finii mei de la mine, dupa 10 min m-am pus din nou in pat, ca s-a dus la meu sa ii duca la gara si mi-am luat temp dar stiu ca nu e corect, sa o trec cu discard? si oricum m-am culcat pe la 3 jumate....

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1945 2009-12-15 09:03:11

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

neata fetele! wave

alina , felicitari pt fetita ta. sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita.
adina    goodluck      la eco.

am uitat sa va spun ca la craiova NINGEEEEEEE

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-12-15 09:08:55)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1946 2009-12-15 09:15:00

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Neatza fetele!

A venit iarna si la Arad ....flescaiala, dat de zapada...si toate cele....uffffff urasca iarna la oras!!La munte...aia e alta discutie cool

Alina sa-ti triasca fetitza!ma bucur mult pt tine...pt voi ca sunteti amandoua bine goodluck

alex_andra_25 si mie cred ca o sa-mi vina....a inceput sa ma doara sanii asa cum ma doare inanite de ciclu cesafac  grater  sunt putin suparata de aseara.....nu vreau sa-mi vina!!!!!! grater

adinagrig sa pui poze sa vedem si noi sufrageria:) si bradutul vostru chicot  si eu de abia astept sa vina primavara sa ne apucam si noi de casuta noastra...pt ca stam cu ai mei...e foarte bine..ca e mare casa si noi avem ca si un apartament cu 2 camere numai pt noi, dar oricum.... de abia asteptam sa fim numai noi 2 sexinpat   rotfl  rotfl2

#1947 2009-12-15 09:16:35

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Neata fete dragi! puss

Alina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune... numai asa sa vii mereu.  majoreta Sa va traiasca fetita si sa creasca mare mare si sanatoasa!  bebe

Lili, am citit ce ai scris si din optimismul tau parca m-ai hranit si pe mine smile Trebuie sa-ti multumesc  puss Mi-ai dat incredere sa merg si eu Fundeni. Am trimitere de la dr mea ginecolog, deci cred ca e ok. Zici ca pe la 6 jumate daca ajung acolo e bine... ti-au recoltat imediat sau ai mai asteptat? Ma uimeste si ca ti-au dat rezultatul in aceeasi zi... nu suna a Romania, dar ma bucura smile Voi merge cu mare incredere si eu la d-na doctor. Iti multumesc ca mi-ai dat si mie putin avant!  kram Doamne ajuta-ne sa ne bucuram si noi de bebicii nostri in curand...  rugaciune

Vreau si eu sa vad poze cu fetele noi Printesica, tttt poate puneti poze sa va vad si eu...

Eu sunt in a 6-a zi de spotting maro si odios... dar suport cu stoicism... candva va disparea, sunt sigura... si asta va fi cand voi avea bebeeeeeeeee dance  smile

Pupici tuturor si o zi cat mai frumoasa!  puss

Ningeeeeeeeeeeeeee majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1948 2009-12-15 09:24:18

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata cascat

Adina, bafta azi la eco, sa ne pui poze cu bebe.

Lili, ai venit cu vesti bune, acum trebuie sa te pui pe treaba sa vina bebe smile

Maria puss

Alina, zici ca nu i-a crescut nimic intre picioare?
Ma bucur ca sunteti bine, sa pui poze sa vad si eu cum arata bebe la varsta asta a sarcinii smile

#1949 2009-12-15 09:25:41

dana82
Hero member

nerama a scris:

eu azi dimineata m-am trezit la 7 si nu am apucat sa imi iau temp ca au trebuit sa plece finii mei de la mine, dupa 10 min m-am pus din nou in pat, ca s-a dus la meu sa ii duca la gara si mi-am luat temp dar stiu ca nu e corect, sa o trec cu discard? si oricum m-am culcat pe la 3 jumate....

Netaza Nerama:)
Si la Tm ii frig si ninge si-i flescaiala? rotfl2
Hai sus cu temperatura chicot  goodluck
Te-am pupat vecina chicot

#1950 2009-12-15 09:28:58

tttttt
Hero member

accumaria a scris:

Neata fete dragi! puss

Alina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune... numai asa sa vii mereu.  majoreta Sa va traiasca fetita si sa creasca mare mare si sanatoasa!  bebe

Lili, am citit ce ai scris si din optimismul tau parca m-ai hranit si pe mine smile Trebuie sa-ti multumesc  puss Mi-ai dat incredere sa merg si eu Fundeni. Am trimitere de la dr mea ginecolog, deci cred ca e ok. Zici ca pe la 6 jumate daca ajung acolo e bine... ti-au recoltat imediat sau ai mai asteptat? Ma uimeste si ca ti-au dat rezultatul in aceeasi zi... nu suna a Romania, dar ma bucura smile Voi merge cu mare incredere si eu la d-na doctor. Iti multumesc ca mi-ai dat si mie putin avant!  kram Doamne ajuta-ne sa ne bucuram si noi de bebicii nostri in curand...  rugaciune

Vreau si eu sa vad poze cu fetele noi Printesica, tttt poate puneti poze sa va vad si eu...

Eu sunt in a 6-a zi de spotting maro si odios... dar suport cu stoicism... candva va disparea, sunt sigura... si asta va fi cand voi avea bebeeeeeeeee dance  smile

Pupici tuturor si o zi cat mai frumoasa!  puss

Ningeeeeeeeeeeeeee majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

da maria , cum sa nu , dar sa fiu acasa , la birou nu am

despre ce doctorita este vorba? ca nu am acum timp sa citesc din urma , dar vad ca toata lumea o lauda ..

#1951 2009-12-15 09:32:32

nerama
Insomniac member

dana82 a scris:

nerama a scris:

Netaza Nerama:)
Si la Tm ii frig si ninge si-i flescaiala? rotfl2
Hai sus cu temperatura chicot  goodluck
Te-am pupat vecina chicot

daaaa vecina  supa e urat rau si la mine ........... asa NU-mi placeeee
toata m-am udat pe pantaloni de la masina pana in firma  mad  mad

pup vecina big_smile

ttt, fetele... help, ce sa fac? cum sa trec temp? vad ca daca o trec fara discard imi marcheaza ziua ovulatiei... daca o trec cu discard nu-mi marcheaza nimic... nustiu

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-15 09:36:06)

#1952 2009-12-15 09:39:40

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

mersi ruxi si maria pt.invurajari!acum astept sa vina ciclonul si cand o trece si trece si craciunul i-am zis sotului ca tb sa muncim serios,zi de zi...e si el mai increzator,ne bazam mult pe faptul ca asta ar fi cauza-cea cu coagularea-si speram sa nu mai fie probleme!

maria,dr si toate asistentele erau la 6 si ceva acolo si deja recoltau,iar la 3 toate erau inca acolo...m-am mirat si eu;vezi sa ai si alte analize la tine dak mai ai...anal.hormonale tu ai facut?ma enerveaza pe mine spottingul tau,ce nu se opreste?am avut si eu in unele luni...dar ACUM realizez:poate aspenterul a rezolvat si problema cu scurgerile maro?imi vine deodata cand vine si nu mai e asa abundent si cu cheaguri,sau spoting dupa...
eu i-am luat un buchet de flori dnei dr,dar imi pare rau ca tb sa i-l dau asistentei care mi-a scris reteta si s-o intreb si cum sunt analizele...asa,dr fiind ocupata,i-am dat florile am intrebat-o dak asta e cauza si mi-a zis ca da si ca o sa am copil,mai multe nu...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1953 2009-12-15 09:43:07

dana82
Hero member

Nerama, deci mor cu zapada asta!de 1 ora am dat-o si deja ma pot apuca iar skitarg  de udat la mine ii ok azi ca sunt la firma si numa ies din casa si intru in alta cladire chicot  m-as scos la faza cu udatu numa ca am de dat zapada bang  Apropo...oare dc as avea ceva in burtika(inca sper-pana la proba contrarie) are ceva dc dau zapada?

#1954 2009-12-15 09:45:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna, fetele puss

Eu sunt tare somnoroasa azi tongue Si la noi ninge asa de frumos! hjarta
Mie mi-a crescut temperatura, desi maine ar trebui sa-mi vina menstra dumbom

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1955 2009-12-15 09:46:11

tttttt
Hero member

nerama , hai ca am raspuns cu intarziere 
lasa-o asa , sa marcheze ovulatia
eu zic ca ai ovulat

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-12-15 09:50:11)

#1956 2009-12-15 09:50:27

dana82
Hero member

blueeyes a scris:

Neata buna, fetele puss

Eu sunt tare somnoroasa azi tongue Si la noi ninge asa de frumos! hjarta
Mie mi-a crescut temperatura, desi maine ar trebui sa-mi vina menstra dumbom

Netaza Blue  kram 
Nu ma pricep la chestia cu temperaturile....da sper sa fie de bine goodluck

#1957 2009-12-15 09:52:19

nerama
Insomniac member

dana82 a scris:

Nerama, deci mor cu zapada asta!de 1 ora am dat-o si deja ma pot apuca iar skitarg  de udat la mine ii ok azi ca sunt la firma si numa ies din casa si intru in alta cladire chicot  m-as scos la faza cu udatu numa ca am de dat zapada bang  Apropo...oare dc as avea ceva in burtika(inca sper-pana la proba contrarie) are ceva dc dau zapada?

hmmm... pai daca ai bb in burtica nu prea e recomandat sa faci efort... si nici sa iti fie frig nu e bine...  nustiu
pune-l pe barbatel sa dea zapada ....

multumesc mult ttt puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-15 09:53:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.