homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-129

#2433 2009-12-17 11:57:26

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

passenger a scris:

pai ma gandeam ca mai am ceva pana la ovulatie si as vrea sa NU fiu gravida in perioada urmatoare, de sarbatori si in ianuarie. mergem si la ski dupa jum. lui ianuarie iar eu nu stiu sa skiez, deci voi fi intr-o tranta continua.
dar de parca daca fac fara preze. raman lol .
Nu stiu, am avut o luna tare ciudata, n-am avut nici chef de sex si nici pt. o eventuala sarcina n-am prestat cum trebuie, nici nu mai zic ca bye bye misionar si stat in pat dupa, am facut doar sex.  hmm

Asa ca sfat: SCHIMBATI BATERIILE LUNAR, pentru ca la termometrul Minut nu te atentioneaza nicicum cand se termina!  lol  lol

Pass unde mergi la ski?? big_smile si noi mergem in a 2a jumatate din ianuarie happydance  lasa ca nu neaparat tre sa fi intr-o tranta continua dc nu sti sa skiezi...meri numa in plug  chicot

Fetele deci mie in 19 trebuie sa-mi vina....numai am facut un test american....si unu barza....Dintre care ala american cica iti detecteaza dc e sarcina la 6 zile inaite de data la care tre sa iti vina.L-am gasit la DM. Da oricum dc era bebe la mine macar unu trebuia sa arate 2 liniutze....da ambele au fost numa cu o liniutz(bata-le vina de linutze bang  bang  rotfl2   ). De aia sunt eu asa sigura ca o sa vina pe 19. Da va iubesc ca ma tot incurajati par  puss

#2434 2009-12-17 11:59:39

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

priga, am editat mesajul de mai sus.
da, am facut sex la dus, pe birou, pe covor  lol Dana, inca nu stim exact, nu ne ocupam noi de cazare, oricum nu in ro.

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-17 12:01:19)

#2435 2009-12-17 12:01:07

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

paaasuuuleeeeeee nebuloooooo tongue ce tare esti!!!!!!!!!!!

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2436 2009-12-17 12:02:30

dana82
Hero member

nerama a scris:

dana la mine nu mai ninge dar dimineata a fost tare nasol.... tare greu am merg pana l-am dus pe tata la analize... si a condus al meu (care e expert, ca asta face toata ziua)
dar de ce te-ai pus sa faci test asa repede??  mai lasa sa treaca cateva zile... eu am crezut ca ar fi trebuit sa iti vina si ti-a intarziat si de aia ai facut test... dar sa dea DD sa nu mai vina luna asta la tine, nici la mine si nici la celelalte fete... sa ne ocoleasca vreo 9 luni tongue

mie mi-a mai scazut temp sad nush ce inseamna....

D-ne ajuta Nera....da slabe sanse cred la mine. Da ma  rugaciune  pt tine!!! goodluck  goodluck

Priga engleza stiu ca normal ar trebui sa fiu profa de engleza rotfl2  da nu-s...ca n-am intrat in invatamant....da tot mi se pare greu graficu....poate ca nu-s obisnuita

Deci Pass am furat de la tine pontu.Deci, termometru minut trebe?sau...?

#2437 2009-12-17 12:02:45

passenger
Addicted member

deci.... la dus, pe covor, pe birou..  big_smile  in pat am stat numai pentru somn.

nerama, ti-a scazut TB ca sa aiba de unde sa creasca pentru un trifazic. big_smile

Eu am Minut si asta nu ma atentioneaza cand raman fara. Noroc ca mi s-a parut dubios ca suna prea repede si vad 36,74 iar, si deja in 3-4 zile ar trebui sa imi vine ciclul si tot nu ovulasem.  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-17 12:03:55)

Publicitate

loading...

#2438 2009-12-17 12:03:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Garga, in Brasov nu sunt laboratoare care si recolteaza sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2439 2009-12-17 12:04:27

dana82
Hero member

passenger a scris:

priga, am editat mesajul de mai sus.
da, am facut sex la dus, pe birou, pe covor  lol Dana, inca nu stim exact, nu ne ocupam noi de cazare, oricum nu in ro.

atunci nu ne vedem ca noi am renuntat la Austria anu asta ca vrem sa ne facem casa din primavara....si mergem pe la un Straja ceva....Pass fericito si pe birou? naughty! chicot

#2440 2009-12-17 12:05:17

nerama
Insomniac member

fetele, eu am termometru digital care arata o singura cifra dupa virgula... e bun? ca si asta piuie......

eu acu stau si ma gandesc... naf a prestat cu o zi inainte de ovulatie, in ziua cu ovulatia si o zi dupa.... eu am prestat cu 2 zile inainte de ov si in ziua aia... aiurea..... clar nu s-o prins nimic.....

passule ce inseamna : sa creasca pentru un trifazic ?

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-17 12:07:49)

#2441 2009-12-17 12:05:52

passenger
Addicted member

pai da, si pe birou... ce ovulatia mea!  lol
Ooo, casuta noua....  goodluck

#2442 2009-12-17 12:06:38

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

dana, inregistreaza-te si incepem impreuna, incet, incet. ai termometru?
nerama, ai prestat binel. perioada fertila incepe cu 3 zile inainte de ov si una dupa. se poate presta zi de zi in perioada asta daca barbatul nu are nevoie cu gigeii. daca are nevoie de pauza ca sa se refaca productia merge o zi da, una ba si ar fi bine si in ziua ovulatiei chiar daca iese din schema asta. si tine cont ca gigeii traiesc daca au mediu propice 3-5 zile, outzul 24 de ore, iar gigeii ajung la destinatie cam in 12 ore.
termometrul ar fi bine sa fie cu 2 zecimale pentru ca poate inregistra si diferentele mai mici dar importante.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-17 12:10:58)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2443 2009-12-17 12:09:02

dana82
Hero member

nerama a scris:

fetele, eu am termometru digital care arata o singura cifra dupa virgula... e bun? ca si asta piuie......

eu acu stau si ma gandesc... naf a prestat cu o zi inainte de ovulatie, in ziua cu ovulatia si o zi dupa.... eu am prestat cu 2 zile inainte de ov si in ziua aia... aiurea..... clar nu s-o prins nimic.....

Nera taci ma fata....nu tu mi-ai zis ca sa nu-mi pierd speranta pana nu vad rosu....asa ca te rog!La fapte si tu!ca n-ai de unde sa sti dc s-o prins sau nu kram

Da...ar fi cazu sa ne mutam noi singuri ca de la nunta tot cu a mei stam rotfl2  rotfl2  rotfl2 adika de 1 an si ceva rotfl2  rotfl2  rotfl2  vrem singuri sa avem si noi birou nostru sa  sexinpat  prestam pe el  chicot

Acuma ma bag sa ma inregistrez....ammm inceut prost...n-am termometru decat de ala vechi fara bipuri...de care sa-mi cumpar?cel mai bun sa-mi zici!! Ms iubita de ajutorrrrrrrrrrrr!! par

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-17 12:11:09)

#2444 2009-12-17 12:12:27

passenger
Addicted member

danuca, ia-ti Minut daca gasesti, sau oricare altul cu 2 zecimale.   puss

#2445 2009-12-17 12:13:38

prigatel
Hero member

dana, poate sa fie si fara bip daca are unitatea de 0,5 (adica 36,50-36,55-36,60). doar ca cele cu mercur trebuie sa le ti mai mult. cele digitale sunt mai practice. este unul se numeste Digi Minut si costa 19 ron. dar sa nu schimbi termometrul pe parcursul ciclului. si este mai bine sa o iei vaginal, dar la fel. daca alegi axial sau vaginal asa ramane pe parcursul intregului ciclu. si la aceeasi ora mereu, inainte sa te dai jos din pat, dupa cel putin 3 ore neintrerupte de somn.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-17 12:15:26)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#2446 2009-12-17 12:14:15

dana82
Hero member

Priga am ajuns la partea unde tre sa selectez acolo....dau la grafic , nu?
Imi iau din asta cum ziceti cum vine mama sa ma inlocuiasca aici

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-17 12:15:04)

#2447 2009-12-17 12:14:41

nerama
Insomniac member

mersi priga puss
noi nu prea putem in fiecare zi ca al meu sta prost cu gigeii supa dar am prestat in ziua ovulatiei... rugaciune sa fie bine asa...

maine mergem dupa rezultatu spermogramei... sper sa fie buna macar de inseminare...

#2448 2009-12-17 12:15:11

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Heloooo happydance  wave

Aici sant,
Dana multumesc fatooo happydance pai nu e mare secret,... cu conceptia lui BB, iti trebuie foarte, foarte multa rabdare, calm big_smile , incredere in tine cat de greu ar fi sa nu dramatizezi, eu am facut-o lol dar acum is buna de dat sfaturi,..deh  big_smile si nu te demoraliza asa daca nu iti iese din prima, si uite un sfat bun cu adevarat : fa-ti grafic pe FF si invata ce este de invatat despre tine asa iti sporesti sansele inmiit, uite asa a reusit si Andreia, ea exact in luna in care a facut primul grafic a si reusit asta pt ca a stiut cand ovuleaza,
Ovulatia este cheia reusitei!!

Mire, Fany, Nerama, Maria, Garga voi toate imi santeti dragi si fiecare deosebita in felul ei, toate incercati de mult timp si va admir ca santeti curajoase si increzatoare, va mc mult la toate pt urarile facute cu atat mai mult ca stiu ce greu este sa ramai pozitiva cand timpul trece si visele nu se implinesc, ieri sotul meu mi-a spus o vb si asta va spun si eu:
" fericirea este cu atat mai mare si mai deosebita cand in spatele ei se afla multe incercari si greutati " smile sant convinsa ca pt fiecare dintre voi va veni acea zi wink asa cum a venit pt mine
Garga sa faci un outz gras!!! goodluck

Georgeta, felicitari si tie pt avizul favorabil, sa fie de folos si sa va impliniti visul de a fi parinti!
Almi bine ai venit! smile
vedeti iese una ,..intra alte trei applause la cat mai multe viitoare mamici doritoare de bebici sau brotaci urlatori lol

Cu uterul retrovers si eu stiu ca nu e nici o problema,..doar ca trebuie secs pe la spate , pe la spate,... Cris stie de ce puss multumesc mamico de urari, sa iti creasca pruncul sanatos si sa te lase sa mananci si tu ca ai nevoie smile

Priga sa iti traiasca baietu' applause sa stii ca am luat modelul tongue si ,..nu fi dezamagita de luna asta,... inca nu a venit luna ta norocoasa, dar vineee happy

Cocofule zii si te-ai incuscrit ai? pai fara sa stim si noi? big_smile sa fie intr-un ceas bun incuscrirea  wink
Te cred ca esti supa puss cum se numesc scovergile alea? minciunele skitarg ? mda stiu nici eu nu le tolerez si ai tot dreptul sa iti infingi coltii, chiar este de dorit, dar sper sa se aseze lucrurile pe urma intre voi, sper ca esti bine .

Pasuculeee pei vezi? tot thermovalul meu e mai bun decat Minutul tau pe mine nici acum nu m-au lasat bateriile,... inca functioneste rotfl2

Aseara happydance l-am luat pe sot de o aripa si l-am plimbat prin tot orasul pe jos si dupa ce l-am obosit bine, am gasit o cofetarie draguta deschisa am intrat si acolo in fata unei prajituri am mai reusit sa ii zic doar ca : Santem insarcinati!
I-au dat lacrimile nu ii venea nici lui sa creada, a trebuit sa repet de inca 2 ori a zis hai afara mai repede, ne-am strans in brate,.... toate alea,..nebunii lol si au inceput intrebarile .....
Acasa i-am aratat dovada suprema: testul surpriza! habar nu avea ce e ala  rotfl2 Recunosc nu i-am facut instructajul inainte lol
Ca da ,..nu ies in mod normal II liniute ? big_smile  da de ce una e mai groasa si cealalta mai subtire,.... dumbom
Apoi a inceput sa se umfle in pene de nici nu mai incapea pe usa,... ce mai era tot mandru, nu era prea convins ce e cu cele 2 liniute dar daca eu ziceam ca e de bine,....
Am desfacut vinoasa,..... bineinteles,.... drink si am stat la povesti pana nu am mai putut de somn, azi ma suna de la serviciu sa ma informeze ca el deja a vazut pe internet cum ar vrea el sa fie camera bb-lui big_smile

E superb sa tii atatea emotii in tine eu simt ca explodez si nu stiu cand revin la normal,... sant imprastiata si uituca, si distrata ca am iesit afara cu papuci diferiti  dumbom trebuie sa ma adun dar in capul meu este un bazait asa de placut,.... inca nu sant eu
Va doresc la toate sa va traiti si gasiti fericirea cat de repede!!!!!!!! goodluck

Pe barzoi l-am gasit inca ascuns dupa calorifer si l-am luat la suturi ca uite deja a pierdut-o pe Fany si pe Priga skitarg dar acum a plecat catre voi par
Vreau si eu o graviduta apropiata ca sarcina de mine,... smile

hjarta M&M=S

#2449 2009-12-17 12:18:56

passenger
Addicted member

Tareee, Soricutule!!!!!!!!  puss  par  puss  par  puss  kram  puss

Ah, Priga, tu m-ai intrebat : eu am intotdeauna dureri de sani dupa ovulatie, uneori incep imediat, chiar din ziua ovulatiei. Am trecut in grafic luna asta cand am simtit sanii durerosi. Asta inseamna ca tot devreme am ovulat..

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-17 12:20:58)

#2450 2009-12-17 12:20:08

prigatel
Hero member

bai pasule ceva sanse sunt.
pe mine m-a luat rau raceala. si scurgerea asta nici nu ma lasa nici nu ma ia. sa pot sa iau si eu ceva pastile sa temin mai repede, nu sa bolesc de craciun.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-17 12:25:10)

#2451 2009-12-17 12:21:20

passenger
Addicted member

Priga, ce frumoasa esti! Fetelor, cumva ati pus poze noi pe forum ????   spranceana --- si eu nu stiam ? !!??? !!

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-17 12:21:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.