homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-173

#3269 2009-12-21 13:09:59

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

pentru cine intreba mai sus de secretie:

daca intr-o zi anume ati avut o cantitate f mica de eggwhite si in restu' zilei creamy abundent, sfatul meu este sa treceti eggwhite. Este -pe langa watery- cea mai importanta secretie si oricat de putina ar fi trebuie notata.

AAA, acum vad ca mi-ati raspuns. big_smile Nu, nu as fi vrut sa fac pauza asa mare, dar daca e musai, e musai. Noi cred ca de la graficul urmator trecem iar "pe cai", cu sau fara gigei iradiati.  lol Dar ma gandeam ca daca e risc sa raman gravida cu un gigel iradiat => avort menstrual => nu mersi! big_smile 
Merg sa ii dau alui meu vestea ca era demoralizat rau, a vrut sa schimbe dentistul cand i-a zis de radiografie, se gandea ca nu vom mai incerca sa avem bebici timp de 3 luni si mai avea putin si plangea acolo lol

REVIN! sa nu fugiti nicaieri!

Cocosel, te-oi fi lasat gravida luna asta sau mai incercam si in ianuarie? big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-21 13:13:37)

#3270 2009-12-21 13:10:09

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

hello hello

garga nu am mai mers la analize.. sad ...e rau cu zapada asta.....singura nu ma incumet sa merg pe strada ca mi-e sa nu dau cu burtoiul de pamant  big_smile .....urasc iarna desi imi plac sarbatorile  neutral

mami adina iti sta fff bine cu noul look  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-12-21 13:11:02)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#3271 2009-12-21 13:14:08

passenger
Addicted member

buna, camy!  kram

am editat mesajul precedent, gagicelor!

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-21 13:15:18)

#3272 2009-12-21 13:17:43

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

passenger a scris:

Cocosel, te-oi fi lasat gravida luna asta sau mai incercam si in ianuarie? big_smile

Mai iubire, da cine te crezi tu sa lasi doua intr-o luna..e cam mult.... Prefer sa mai incercam  angel in ianuarie, februarie sau cel mai probabil martie ca-mi cam place
Camy, tine-ti burtica la caldurica   puss
In ianuarie il sutuiesc  punish  si eu pe al meu la una mica la cabinet ca tare mi-e teama ca avem gigeii varza si ma lupt cu morile de vant.

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-12-21 13:22:32)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#3273 2009-12-21 13:18:12

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

pass..asa am facut pana acum..am trecut care era cea mai importanta secretie din ziua repsectiva, chiar daca nu a fost in cantitati mari.
ms de raspuns smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#3274 2009-12-21 13:22:56

passenger
Addicted member

incercam in continuare, iubito! si mie-mi place..  happydance

printesica, m-am uitat acum in graficul tau si e mai mult decat  tummenupp

cu graficul meu mi-e rusine!! azi ar trebui sa imi vina, dar nu imi vine ca n-am ovulat.. macar de-ar veni, sa nu schimb pampersi de Craciun sau Rev. si-asa am niste rochii scurte pana la .. buric lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-21 13:24:52)

#3275 2009-12-21 13:24:01

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

va las fetele. trebuie sa termin curatenia ca de maine trebuie sa fac aprovizionarea si sa ma apuc de gatit. poate mai apuc sa va mai citesc diseara.
oricum de craciun asteptam teste pozitive. lili, printzesica, cocof, nerama da?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-21 13:24:34)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3276 2009-12-21 13:24:58

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

DECI acum cateva zile cand am fost la dr meu la bucuresti , dupa ce a vazut spermograma sotului(OATS+varicocel )  ne a spus in felul urmator:
    1 in ianuarie eu sa repet hsg ul si daca  constata ca am Sactosalpingz bilateral (adica ambele trompe le-as avea infundate ,imi elimina un lichid ce imi omoara embrioni nu se poate face nimic ,decat fiv ) dar daca as avea acest diagnostic numai la o trompa , una o desfunda si una cea cu probleme o sigileaza, si as putea sa fac inseminare
    2. s a pus problema  (tinand cont de diagnosticul sotului) sa iau sperma de la un donator secret. sotul fiind de fata a refuzat aceasta optiune
     3. discutand eu ,sotul si d na dr ,explicadu ne ce sanse vom avea ,apoi l a trimis sa repete spermograma si sa ne de-a rezultatul pe loc sa vedem cum se prezinta( s-a cam mirat de diagnostic), chiar daca sotul va face tratament   nu va avea spermatozoizi vioi de ajuns pentru inseminare chiar si ptr fiv( chiar daca ii va lprelucra in laborator el neavand forme tipice)
    4.intretimp sotul  a facut spermograma si cu spermograma veche si cea noua + dozarile hormonale+investigatiilt serologice a intrat in cabinet la d l dr androlog(fiind sotul doctoritei mele). noi am facut si cariotipul genetic care si acesta este foarte important cand se depisteaza sterilitate la ambii parteneri.
    5 eu nu am intrat cu el, l am asteptat pe hol.(noi inainte avand discutii ca nu vroia sa si faca spermograma spunand ca el nu are probleme si o va face numai in momentul can dr imi spune ca pot ramane insarcinata) dr ia prescris MASCULION , ia facut ecografie testiculara ,diagnostic VARICOCEL(are un testicul mai mare) spunandu i sa revina in ianuarie dupa ce face tratament ul o luna sa vada daca spermograma s a mai imbunatatit si atunci sa discute de operatie , care aceasta operatie garanteaza 50% daca in urma ei s ar imbunatazi spermatozoizi. 
   Varicocelul se intalneste la barbatii care au avut bolile colilariei si au fost tratati de mamicile lor cu leacuri babesti s i au si imunitatea mai slaba, conduc foarte mult(stand la volan testiculele se incalzesc f mult, ele trebuin sa fie mai reci ca restul organismului, care fumeaza mult(el nefiid fumator niciodata), consuma alcool foarte mult (el daca bea 2 beri toata vara), cei care au avut raceli foarte puternice, cei care fac dusuri fierbinti.Acestea  sunt numai o parte din motive.
    Acum asteptam sa vina ziua de 4 ianuarie (EU SA MERG LA CONSULT SI SA VAD CAND IMI SPUNE IN CE ZI FAC HSG) iar sotul cand va termina cutia cu Masculion sa mearga si el la dr androlog sa vedem ce spune.
    Dar eu sunt constienta ca sunt slabe sansele  sa am eu cu sotul meu copilul din sangele nostru.
    Operatia daca o va face de varicocel exista sanse poate in ani buni sa se mai inbunatateasca dar sotu avand 38 de ani ...era bine daca avea 27 de ani era cu totul altceva, eu 31 ,de fapt 32 ca ii implinesc in ianuarie 2010.
    La sotul acum chiar si la mine conteaza si raspunsul de la cariotip( arata daca esti steril din nastere si la ce grad de rudenie apartine,stra,stra bunica sau grad mai apropiat)
     SE face acest cariotip dupa ce incerci 3, 4 ani si nu se intampla nimic

eu acum innumar zilele pana pe 4 ianuarie dar sincer nu ma gandesc ca vine craciunul sau anul nou.   nu sunt suparata, am depasit acel moment cand toata ziua plangeam .acum nu ca as fi indiferenta ,NU, dar trebuie sa ma gandesc ca daca mai continui asa pot face o depresie si ajung sa mi aduca sotul mancare la spitalul cu ZABRELE.
    Eu sunt hotarata sa mi accept soarta , asa a vrut DD ca amandoi sa fim sterili dar nu accept sa imbatranesc singura alaturi de sotul meu
    Daca se putea sa iau sperma de la un donator si sotul era de acord(cu toate ca nici pe mine nu ma atragea ideea) poate acceptam si eu dar daca nu se va putea face absolut NIMIC ma gandesc la infiat.
    am discutat cu sotul si nu il vad interesat de propunerea me , el tot spera ca va vea succes tratamentul sau operatia.
    EU am trecut de acel soc care a fost la inceput , acum trebuie sa fiu tare ptr sotul meu si sanatoasa ptr BEBELE pe care il voi tine in brate.

NERAMA aceste randuri sunt pentru toate viitoarele de mamici dar in mod special ptr tine, faptul ca rezultatul de la spermograma nu este unul favorabil..FI INCREZATOARE in puterile lui doamne doamne.( adu ti aminte ca tu erai unu dintre multele persoane care mai consolat cad am avut acea izbugnire<<cu globuletele , si am judecat persoanele care isi aruncau copiii dupa ce le dedeau viata<< nu a fost drept  dar toti suntem predispusi greselilor

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#3277 2009-12-21 13:33:44

cocof
Insomniac member

Georgeta, imi pare bine ca ai ajuns sa gandesti asa si sunt convinsa ca se va gasi metoda potrivita voua sa vina si BB in cat mai scurt timp. Stiu ce inseamna sa-ti ticaie ceasul la ureche si sa ti se spuna ca nu prea mai ai timp sa faci copii dar increderea si perseverenta fac minuni. Aveti intelepciunea necesara de a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste.

#3278 2009-12-21 13:35:18

bunea georgeta
Platinum member
Site

cocof noi implinim 11 ani de mariage pe 10 mai 2010 ...la cat mai multi iti doresc

smart_lady merci draga. .poate il pacalesc pe al meu sa faca el smotru in baie

pass dr ginecolog mie mi a spus de 3 luni

prigatel spor la curatenie

#3279 2009-12-21 13:39:24

red_girl
Full member
Inregistrat: 2009-04-30

of georgi nu stiu ce sa mai zic,nu vezi ca dzeu le aseaza cum vrea el

#3280 2009-12-21 13:40:15

bunea georgeta
Platinum member
Site

cocof multumesc... speranta moare ultima  . este extrem de rau dar trebuie sa gasim o rezolvare . poate la noi va veni mosu cu daruri in ianuarie?!!!??

vorbim mai tarziu .merg sa toc varza sa o gatesc

#3281 2009-12-21 13:43:00

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

georgi o sa dea DD sio sa fie bine, poate nu anu asta, poate nu anul viitor... dar o sa se intample si la noi kram
trebuie sa fim increzatoare... eu am zis ca la anu incerc o IA... sa vad ce iasa...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3282 2009-12-21 13:43:12

passenger
Addicted member

Georgeta, iti va ajuta Dumnezeu sa ai un bebe al tau, ai sa vezi! Sunt sigura ca asa va fi!   puss  Fruntea sus si rabdare multa!

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-21 13:43:25)

#3283 2009-12-21 13:45:24

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

fetele care aveti nervi, imi scrieti si mie ce analize se mai fac pentru fertilitate pt EL si pt EA

va multumesc anticipat puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3284 2009-12-21 13:48:54

passenger
Addicted member

nerama, testul TORCH in primul rand. Pt. el spermograma, spermocultura si echo. testiculara.
Tu monitorizari ale ov. cu grafic de temp., daca ai timp si bani monitorizari echografice lunare, apoi in fct. de ce rezulta mergeti mai departe cu investigatiile ( rh parteneri, anticorpi antispermatici, antifosfolipidici, anticardiolipinici, cariotip .. )
TORCH = Toxoplasmoza, Rubeola, Chlamydya
HSG
Dozari hormonale
Daca ai avut sarcini pierdute, viteza de coagulare a sangelui
Ureaplasma, mycoplasma, CMV, lysteria

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-12-21 13:56:09)

#3285 2009-12-21 14:07:47

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

printesica a scris:

imi place optimusmul tau dana smile

Iubita si mie imi place big_smile da sa ma vezi cand is pesimista rotfl2  sau mai bine zis nu ai vrea sa ma vezi cand sunt pesimista rotfl2

Geogeta  majoreta  la multi ani! de abia astept sa pot zice si eu ca implinesc 11 ani de mariaj  chicot  noi abia am implinit 1 anisor punk

Priga spor la curatenie! rufe  majoreta

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-21 14:12:32)

#3286 2009-12-21 14:10:37

cocof
Insomniac member

Eu sunt atat de matusalemica astfel incat nici nu am fotografii digitale de la nunta (am numai pe film) ca pe vreme aceea..... rotfl2

#3287 2009-12-21 14:14:51

Andreed
Addicted member
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Gerogeta sa va ajute bunul Dumnezeu sa aveti si voi bebele vostru rugaciune  rugaciune  rugaciune

Te felicit pentru puterea pe care o ai, imi dau seama ca nu iti esti usor
Ma rog la Dumnezeu sa va lumineze calea pentru a lua cea mai corecta decizie kram  kram

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-21 14:16:53)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.