homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-41

#761 2009-12-05 16:53:34

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

va multumesc pentru sfaturi, voi face cumva sa discut cu sotul meu pentru ca altfel nu se mai poate...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#762 2009-12-05 17:22:08

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

andreea, eu zic sa fii diplomata si sa vorbesti cu sotul dar nu ca o rabufnire. incearca sa il faci sa i sa para ca decizia de a-si refuza mama este a lui. in primul rand planuiti impreuna cum va arata casa. lasa-l si pe el sa isi spuna opinia, sa isi doreasca anumite lucruri in casa. cand va vedea ca mama ii strica "proiectul" va gasi singur modalitatea cea mai finuta de a-i explica. sau poti sa ii spui ori lui, ori soacrei "mamaaaa ce perdele frumoase am vazut. cand vom avea bani pe alea le vom lua. se asorteaza cu tot ce ne dorim noi in casa" iar daca soacra tot vrea sa dea bani pe perdele uite asa nu are cum sa mai evite sa le ia pe alea. voi ochiti produsele si cine vrea sa va faca cadouri le va lua pe acelea. pe de alta parte, pana intr-un punct, ea actioneaza instinctiv si cu drag. vrea sa va ajute, sa va daruiasca iar pentru ea carpetele de lana sunt lucruri ce nu si le putea permite oricine pe vremea ei.
aaa. si inca ceva. nu iti repezi soacra. de la baiatul ei va ierta orice, dar pe tine te va tine minte toata viata. iar sotul saracul va fi mereu la mijloc.  e greu, dar face parte din viata de familie. or sa treaca si frecusurile astea inerente inceputului si o sa te amuzi peste un timp de ele. puss

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-05 17:41:32)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#763 2009-12-05 17:49:57

Andreed
Addicted member
Site

Priga, eu stiu ce zici tu dar nu se aplica in cazul ei, deja o cunosc.

Eu l-as lasa pe Cosmin sa isi spuna pararea si sa le spuna alor lui unele lucruri dar el nu o face de frica sa nu ii supere. De ce nu ne intreaba de ce anume avem nevoie?Poate noua nu ne plac carpetele de exemplu si vrem altceva de banii aia.
Noi de multe ori ne-am certat din cauza lor  sad . Chestia cu programul de Revelion m-a dat peste cap si pun pariu ca acuma e suparata ca vezi doamne nu stam de Revelion cu ei

#764 2009-12-05 17:52:29

prigatel
Hero member

dar cosmin ce zice? ar fi dsipus sa renunte la prieteni si la aranjamentul vostru ca sa stea de manuta cu mama? si ce te faci daca vrea si mama ta sa stati cu ea? el si-ar pune langa pat orice carpeta chiar daca nu ii place numai ca e de la mama?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-05 17:57:33)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#765 2009-12-05 17:54:56

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

georgeta, din ce ai postat nu prea se intelege. decat ca nu ai listeria
pentru celelalte  analize zi-ne la fiecare in parte daca IgG-ul si IgM-ul daca sunt pozitive sau negative

sper sa reusesc sa ma tin de planul cu HSG-ul pt ca m-am interesat azi si am aflat ca trebuie sa fac o multime de analize inainte; ex secretie, culturi, chlamydia, mycoplasma+ureaplasma, Papanicolau, echo transtravaginala, hemoleucograma, coagulograma, VSH.
Toate astea plus consultatie si HSG ma ajung in jur de 1000 lei, suma care m-a cam descurajat pt ca am o gramada de cheltuieli pentru casa de facut in per asta  supa

Publicitate

loading...

#766 2009-12-05 17:56:04

Andreed
Addicted member
Site

De mama mea spui?
Initial. Cosmin a zis ca daca eu nu ma simt ok, vin prietenii la noi, dar sincer...fara parinti!

#767 2009-12-05 18:01:23

prigatel
Hero member

mi se pare corect sa te protejeze, dar la fel de corect este sa nu amestece prietenii cu parintii, tineretul cu cei mai "copti". deci daca a stabilit un lucru si stie ca iti face placere si te deconecteaza dupa tot stresul cu bebe si mutatul, eu zic ca nu va schimba nimic. sti ca eu sunt adepata comunicarii, dar cu vorba dulce. aduti aminte ultima noastra discutie pe tema asta. ai vazut ca a iesit bine.

eu nu tiu ce sa zic se secretia asta. dureaza de prea multe zile si este inca abundenta. pur si simplu simt cum se scurge. nu am patit asa ceva pana acum. de obicei era de mai multe ori in reprize de 2-3 zile pana cand, in sfarsit aparea si dna ovulatie. sunt putin confuza pt ca as vrea sa fac pauza cateva zile sa se mai refaca gigeii si apoi sa prestam o zi da, o zi nu, dar imi e teama s afac pauza exact cand nu trebuie. garga tu ce zici?

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-05 18:08:27)

#768 2009-12-05 18:07:26

Andreed
Addicted member
Site

prigatel a scris:

mi se pare corect sa te protejeze, dar la fel de corect este sa nu amestece prietenii cu parintii, tineretul cu cei mai "copti". deci daca a stabilit un lucru si stie ca iti face placere si te deconecteaza dupa tot stresul cu bebe si mutatul, eu zic ca nu va schimba nimic. sti ca eu sunt adepata comunicarii, dar cu vorba dulce. aduti aminte ultima noastra discutie pe tema asta. ai vazut ca a iesit bine.

puss   kram  kram  kram

#769 2009-12-05 18:46:39

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

andre, daca se supara soacra lasa ca ii trece tongue
important ii ca tu si sotul tau sa va intelegeti bine si sa va vedeti de  casa si de familia voastra (care in curand va fi formata din 3 persoane big_smile ) voi sa va iubiti si sa va intelegeti, restu nu mai conteaza.... asa zic eu.... scuze daca gresesc puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#770 2009-12-05 18:50:17

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave  wave  wave
Andreed bafta sa rezolvati neintelegerile pusspusspuss trebuie sa pui pe primul plan pe voi si pe bebe hjartahjartahjarta

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#771 2009-12-05 19:46:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andreed, eu la fazele astea fac alergie... si sunt cel mai prost exemplu in acest sens, pt ca pt o chestie de asta fac un certalau de mama mama. nasa-mea e asa... eu stiu ca o avea intentii bune, dar cand insisti (si ea insista, fraaaate!!) sa bagi pe gat unor oameni ideile tale de acu 100 de ani... eu una fac "poc". am o problema cu asta, de nu stiu cate ori m-am certat cu familionul pe tema asta.

asa ca ce as face eu (n-as vrea sa fie sub forma de "sfat" big_smile tongue): i-as zice sotului sa-i explice EL maica-sii ca fiecare isi face casa cum vrea el... daca vrea sa fie draguta cu voi, asa cum a zis cocf, sa va ajute cu niste bani si ATAT!!!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#772 2009-12-05 19:47:04

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

buna fetele!
m-am apucat de curatenie. Proasta idee!!!
M-a durut burtica toata ziulica, deja vine menstra. Bleahh!!!
andre, zic eu :mai bine sa se supere ea decat tu! Si e tare nasol sa fii la mijloc. Vb cu Cosmin si ex[plica-i ca TU vrei sa alegi perdelele in casa TA, ca TU vrei sa alegi covoare in casa TA, ca VOI vreti revelion cu prieteni. Explica-i ca lucrurile astea le-a facut si EA (maica-sa) la EA in casa. Nu stiu, mie mi se pare totul simplu, pt ca pt mine parerea soacra-mi nu conteaza rotfl , iar daca al meu ma enerveaza cu ceva venit de la ea, am replici de genu: nu-ti place? Du-te la ea!!!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#773 2009-12-05 20:00:58

katami
Platinum member

smart lady a scris:

andre, zic eu :mai bine sa se supere ea decat tu! Si e tare nasol sa fii la mijloc. Vb cu Cosmin si ex[plica-i ca TU vrei sa alegi perdelele in casa TA, ca TU vrei sa alegi covoare in casa TA, ca VOI vreti revelion cu prieteni. Explica-i ca lucrurile astea le-a facut si EA (maica-sa) la EA in casa. Nu stiu, mie mi se pare totul simplu, pt ca pt mine parerea soacra-mi nu conteaza rotfl , iar daca al meu ma enerveaza cu ceva venit de la ea, am replici de genu: nu-ti place? Du-te la ea!!!

rotfl corect

pare rau de urati sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#774 2009-12-05 20:07:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ba mie nu-mi pare kata, pt ca asta inseamna ca e cat se poate de regulat, si ca de luna asta lucram intensiv la bb  happydance
plus ca abia acum dupa atatia ani am   vazut ce   spermatozoid  vioi avem: sapt trecuta au sarit pe pereti!!!!!!!!!!!   lol

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#775 2009-12-05 20:08:59

katami
Platinum member

atunci e bine lol

#776 2009-12-05 20:27:44

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Andreea  important este ca bebe este bine,creste si voi va bucurati de aceste momente unice din viata de cuplu

in legatura cu soacra poti incerca sa-i explici ca :
- nu se asorteaza ce vrea sa-ti cumpere ea si poate mergeti impreuna si insisti sa-ti iei ce-ti place tie.
- ai alergie la covoarele de lana si ca ele fac molii ( asa am facut eu cu niste cergi de lana )

marele tau avantaj este ca soacra ti-e la f mare distanta

eventual cand te suna poti invoca diferite motive pt a scurta convorbirea .
cel mai important este sa nu intri in amanunte cu ea si sa nu o tii f la curent cu ce treb sa cumperi pt casa.

draga mea,chiar nu merita sa-ti bati capul cu ce zice ea
acum traiesti cele mai fericite momente :esti gravidutza
nu se merita ca aceasta fericire sa ti-o umbreasca parerile soacrei.

va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa

#777 2009-12-05 20:28:32

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Servustoc big_smile Noua ne-a adus mosul un dulap nou, si ne chinuim de 2 ore sa-l asamblam  dumbom
Si ne-a adus si cutie postala + dezumidificator, am avut un Mos practic tongue
Aaaaa, si am mai primit si o rochita tricotata, verde inchis, o sa pun poze mai tarziu  hjarta

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#778 2009-12-05 20:32:44

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

Bluee  f harnic a fost Mosul de a ajuns asa devreme  applause
abia astept sa te vad cu rochitica ta cea noua

la mine inca nu a ajuns Mosul  visslar  ,poate vine maine dimineata.

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-12-05 20:33:54)

#779 2009-12-05 20:35:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai nici la mine nu a venit de la sotul big_smile Lucrusoarele astea le-am luat la comun... Abia astept sa vedem ce surpriza mi-a pregatit applause

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.