homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-47

#875 2009-12-06 18:48:53

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

Teeee  puss  puss  puss , nu fii trista  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#876 2009-12-06 18:50:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

oof, ttt sad puss imi pare rau... kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#877 2009-12-06 18:59:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

imi pare rau ttt... nici duminica asta n-am avut teste pozitive  sad

#878 2009-12-06 19:25:57

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

offf, tete, lavi imi pare rau sincer.
ma bucur pentru fiecare in parte ca ati fost cumintelele si ati gasit ghetutele pline.

eu sunt extrem de confuza si ingrijorata as putea spune. stiti ca de catveva zile am secretie abundenta si ma mai intepa din cand in cand ovarul drept dar cat sa imi dau seama ca il am. azi insa... m-am trezit a desfacut copilul cadourile si fetelor m-a luat o durereeeee de nu puteam sa stau dreapta si sa respir. in ambele parti, jos de tot in zona inghinala si mijlocul. am luat pana la urma un nospa si am pus perna electrica. mi-am sunat sotul si i-am zis ca daca nu ma lasa intr-o ora sa vina sa ma dua la medic. dupa o ora am putut misca dar nici acum nu mi-a trecut. nici nu pot sa ma apas in zona aia. nu am febra, voma, diaree sau altceva. secretia e in continuare apoasa si alunecoasa si foarte abundenta. aveti idee ce ar putea fi. daca maine e la fel merg sa fac o ecografie ceva. nu am patit in viata mea asa ceva.

va pup! seara frumoasa!

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-06 19:29:33)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#879 2009-12-06 19:30:15

katami
Platinum member

prigatel, multa sanatate si sa ne tii la curent... eu habar n-am ce-i cu simptomele astea, asa ca mai bine nu-mi dau cu presupusul...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#880 2009-12-06 19:47:11

gargarita
Moderator

poate fi o ovulatie foarte dureroasa. ar fi buna o echo. incearca sa mergi la un spital la camera de garda si sa povestesti ce-ai patit.
azi, ca maine n-o sa se mai vada mare lucru daca intr-adevar a fost ovulatia

#881 2009-12-06 19:50:28

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

ttt pupici pusspusspuss

sanatate fetelor, eu nu stiu ce poate fi  nustiu

santa  santa  santa

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#882 2009-12-06 20:15:42

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

mersi garga, numai ca in seara imi e imposibil. sunt singura cu baiatul. sotul e la alegeri si cine stie cand vine. sper sa imi treaca pana maine si sa fie vorba doar de ovulatie si nimic altceva. daca e ovulatie nu are trebui sa persiste durerile mult, nu? oricum nici vorba de prestat pe durerile astea.numai asa cat sa ii puna la sfarsit acolo unde trebuie. oricum asta maine dimineata. mersi inca o data.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#883 2009-12-06 20:23:43

gargarita
Moderator

cred ca a fost un ovocit gras si de-aia a durut asa tare  tongue  sper sa-ti treaca repede iubita  puss

#884 2009-12-06 20:41:35

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Imi pare rau, tttt puss
Lasa, ca vom ramane primele anul viitor!  happy
Andreed, imi pare rau pentru socrela. Voi nu petreceti cu ei nici o sarbatoare? Poate se simte neglijata, si de aceea incearca sa se apropie de voi...  hmm

Eu nu mai stiu ce sa cred? Am ovulat sau ba?  nustiu  Ca azi de dimineata iar am avut o temperatura mica, desi ieri am avut opk negativ...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-12-06 20:44:31)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#885 2009-12-06 20:44:51

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

si eu cu voi sper!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#886 2009-12-06 20:53:46

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

si eu blue, sa incepem un an in forta  happy  happy  happy

mai e putin si aflam presedintele tarii ..........................

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#887 2009-12-06 20:54:55

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

katami a scris:

cum sa nu aiba de ce, mai pass? fimeia si-o fi iubind ficioru, nu zic nu, dar asta NU e iubire, sa (te) bagi pe gat unor oameni... sa iti impui ideile cu japca... nu merge asa!! asta e semn de "n-am ce face acasa, hai sa stresez pe altii", nu de iubire... chiar daca intentiile, la originea originilor lor, or fi bune neutral crede-ma ca vb din experienta (eu am pb asta cu ai mei si cu nasii... si crede-ma ca se ajunge la bocit si nervi si tipat... sunt unii oameni care chiar nu pricep ca cel mai bun ajutor pe care il pot da e LIPSA din problema...)

tu probabil plangi dupa ce n-ai, dar nu cred ca ti-ar placea sa vina cineva sa-ti umple casa cu lucruri care tie nu-ti plac...

Bine zici Katami. Ea nu ma intreaba de ce anume am nevoie ci efectiv imi impune unele lucruri si se mai si supara cand i-am zis ca de revelion nu stam acasa, ea crezand ca facem Revelionul cu ei. Eu sunt intelegatoare si chiar ii dau mai multa atentie decat sotul meu dar intrece masura si baga zanzanie intre mine si el, ceea ce nu e ok
Blue, de Craciun va fi la noi si de Revelion eu nu o dau afara din casa, deci in 1 ne putem vedea cu ei, doar in noaptea aia vom fi cu prietenii

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-06 20:58:42)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#888 2009-12-06 21:00:26

katami
Platinum member

andreed puss mai bine zi-ne in ce stadiu sunteti... baga niste pozici cu casa cea noua big_smile

eu maine ma duc la tamplar sa vad cum rezolv cu niste rafturi de debara... iar apoi la mama, care mi-a pregatit cearsafuri pt maternitate pt mine si bebe si un teanc de jucarii de plus de... pe vremea mea si a lu' frate-meu rodnar pe care tre sa vad cum le spal... nu prea am idei, dar o sa ma descurc.

#889 2009-12-06 21:01:24

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

nu e ok Andreed ce se intampla. ai discutat cu sotul? clar sa stie parea ta?

sa fii atenta la tot ce se intampla si sa faci afirmatii responsabile pentru ca totul se poate intoarce. e ca si cand ai fi pe ace. ce poti sa faci in rest? sa ai o discutie fata in fata cu sotul si soacra. pana nu e prea tarziu si nu va mai puteti aduna la aceeasi masa. atunci veti sti toti care este situatia. altfel, cred ca lucrurile sunt ascunse si dureroase si trebuie sa schimbi totul in avantajul tau smile

dar! sa nu uiti ca din orice poveste care se intampla bebe e cel mai important! te rog...

Ultima oara a fost editat de tomina (2009-12-06 21:01:52)

iubesc+Camelia+Matei

#890 2009-12-06 21:10:16

Andreed
Addicted member
Site

offtopic
Dormitorul e pus la punct, la anul vrem sa schimbam usile, acum nu mai avem banuti, in sufragerie am cumparat ieri perdele si saptamana viitoare vom cumpara si canapeaua
Hai ca va pun poze

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_dscn5637.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_dscn5623.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_dscn5611.jpg

#891 2009-12-06 21:11:57

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

Andreed a scris:

katami a scris:

cum sa nu aiba de ce, mai pass? fimeia si-o fi iubind ficioru, nu zic nu, dar asta NU e iubire, sa (te) bagi pe gat unor oameni... sa iti impui ideile cu japca... nu merge asa!! asta e semn de "n-am ce face acasa, hai sa stresez pe altii", nu de iubire... chiar daca intentiile, la originea originilor lor, or fi bune neutral crede-ma ca vb din experienta (eu am pb asta cu ai mei si cu nasii... si crede-ma ca se ajunge la bocit si nervi si tipat... sunt unii oameni care chiar nu pricep ca cel mai bun ajutor pe care il pot da e LIPSA din problema...)

tu probabil plangi dupa ce n-ai, dar nu cred ca ti-ar placea sa vina cineva sa-ti umple casa cu lucruri care tie nu-ti plac...

Bine zici Katami. Ea nu ma intreaba de ce anume am nevoie ci efectiv imi impune unele lucruri si se mai si supara cand i-am zis ca de revelion nu stam acasa, ea crezand ca facem Revelionul cu ei. Eu sunt intelegatoare si chiar ii dau mai multa atentie decat sotul meu dar intrece masura si baga zanzanie intre mine si el, ceea ce nu e ok
Blue, de Craciun va fi la noi si de Revelion eu nu o dau afara din casa, deci in 1 ne putem vedea cu ei, doar in noaptea aia vom fi cu prietenii

andre, eu zic sa ii zici si ei si barbatului tau ca nu iti convine ce idei are ea in legatura cu voi si gata, daca se supara cu atat mai bine... ce-ai avut si ce-ai pierdut, al tau doar cu tine ii insurat, cu tine o sa aiba un bb
trebuie sa ii zici mai rarutz ca-i mai dragutz... si fiecare cu casa lui
ea v-a luat casa? si daca da, nu trebuie sa se bage ca fiercare are alte gusturi...
eu cand am stat cu soacra am amenajat toata casa dupa gustu meu, desi inca nu eram maritata cu moshu meu, nu a comantat nimic, si culoaarea la zugraveala, si modelul de geamuri, usa, tot... ea dadea cu banu si nu comenta... am stiut sa o "educ", de aia zic sa ii zici direct ca dupaia nu se mai intinde... si iti zic ca al tau pana la urma tot tie o sa iti dea dreptate, ca nu mai suge tzatza la ma-sa, si sa nu te mai superi ca ii face rau si la bebe si tie si nu cred ca vrei sa se inatample ceva, Doamne-fereste... asa ca zi-i si ei si la al tau si gata, ca daca mai taci o sa tot continuie...

apropo fetele, pe mine incep sa ma doara sanii, oare mai am putin si o sa ovulez? sper.... desi parca vad ca iara nu o sa se gaseasca nici un gigel mai harnic supa care sa ajunga unde trebuie....

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#892 2009-12-06 21:17:23

Andreed
Addicted member
Site

El nu stie sa se impuna in fata lor....nu e in stare sa le zica nimic. ba mai mult, ma sacrifica pe mine pt ei sad . In seara asta i-am spus, am avut o discutie in masina cu el dupa ce ne-am intors de la vot si i-am explicat ce nu e ok si faptul ca am putea ajunge la divort. Trebuie sa invete sa isi spuna pararea in fata alor lui, pentru ca noi formam o familie.
Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar nici sa pun la mijloc fericirea si linistea mea

#893 2009-12-06 21:17:45

katami
Platinum member

f fain, andreed!! ehehe, voi sunteti departeee deja fatza de noi sad

imi place parchetul din sufragerie...

nerama applause asa sunt si eu de parere... daca vrea sa va faca un cadou, atunci sa va faca unul care sa va PLACA... adica, ideal, niste banuti chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.