homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-64

#1198 2009-12-08 18:28:11

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

Nu fiti suparate, fetele puss
Capul sus, vine bebe si la voi smile

Eu am o intrebare: pot sa fac analiza de secretie la 4 zile dupa terminarea ovulelor? Ca daca nu, trebuie sa astept pana dupa menstra, adica la anul mai ajung  hmm

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-12-08 18:28:25)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1199 2009-12-08 18:38:01

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

baga o spalatura interioara cu 3 zile inainte de analiza si eu zic ca mere

sau mai bine blue, nu mai fa nici o analiza , parerea mea , pe bune , lasa asa , si vezi dupa revelion

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-12-08 18:41:09)

#1200 2009-12-08 18:48:18

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

ttt, cum ai descoperit coli? ai avut ceva simptome sau asa ti-a venit sa faci analiza?
pe bune acum ma trec tot felul de ganduri sa incep sa ma caut iar de toate orataniile ca o cauza trebuie sa fie de nu raman de maine-poimaine un an de zile.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#1201 2009-12-08 18:56:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

salutare...

georgeta... nu exista "nu se poate"... exista DEOCMANDATA nu se poate... Dumnezeu e plasat pe pozitie pt a face minuni smile noi trebuie doar sa nu ne indoim nicio secunda de asta puss si sa incercam sa reparam ceva ce gresim, care ne mai intarzie bucuria. hai... fruntea sus! puss

naf, tare imi place cum gandesti tu... asa, in general puss

blue, e cam repede...

ruxxy, deja exersezi la biberonu'... virtual? lol

noi am fost azi la cumparaturi... am luat o cuvertura pt canapea, carut pt bebe si o paturica cu fermoar si capse, tip "sac de dormit"... la asta ultima m-am enervat ce chioara is, avea intr-un colt o funda nasoala, tiganeasca... dar eu nici gand sa ma uit, am luat asa si am zis ca o scot... cand ma uit acasa... e lipita biiine, pt toata suprafata de vreo 3 cm patrati sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1202 2009-12-08 18:59:11

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

tttttt a scris:

baga o spalatura interioara cu 3 zile inainte de analiza si eu zic ca mere

sau mai bine blue, nu mai fa nici o analiza , parerea mea , pe bune , lasa asa , si vezi dupa revelion

Ok draguta smile Eu m-am gandit sa fac analiza, sa incep anul fara griji si analize... Si pentru ca speram sa am sanse mai mari sa-mi iasa secretia sterila imediat dupa tratament  rodnar

Oare o fi mai bine sa fac mai intai si cura cu Gyniel? Tot ce vreau este sa iasa bine si sa ma pot apuca odata de bebe!  bang

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#1203 2009-12-08 19:12:44

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

am revenit. 
  am fumat 10 tigari , eram foarte suparata.m am mai linistit .
    NafNaf  eram
foarte suparat cand am scris.am dat peste cutia cu globulete si ma apucat melancolia rau de tot. dar ,sa nu mi spune ti voi mie ca eu sunt paranoia,exagerez. referitor la mamele care isi arunca propiul copil la ghena de gunoi sau in wc-ul din curte,oare ele mai pot dormi linistite din momentul acela?le poti numi MAME?
    Nu m am suparat ce a i scris tu,a i dreptate. mai sunt cupluri care nu au copiii.dar indiferent de pretul pe care trebuie sa l platesc ca sa dau viata unui sufletel nu ma retrag,nu cedez.
    Banii ii faci indiferent de varsta,dar un copil nu poti sa il mai faci la 50 de ani.(al doilea merge,dar primul copil nu)

Cand ne am casatorit am luat o cu sotul meu de la zero.
      Ne am implinit visele impreuna,am muncit impreuna.
      Daca am deranjat pe cineva ,imi cer scuze.
      Dar fiecare dintre noi ,cele care ne lovim de Infertilitate  mai avem cate o izbucnire nervoasa.Sper ca nu am suparat pe nimeni

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1204 2009-12-08 19:15:18

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

blue ia si gynie l , ca uite eu m-am grabit , nu am facut toate tratamentele ca la carte , sau cel putin asa cred , si a reaparut e coli

priga , eu am usturimi de vre-o 3-4 ani ma chinui sa depistez ce este , am tot scris pe la probleme medicale , poveste lunga .....

si astfel am ajuns la cantacuzino , si am cerut Toate analizele posibile , a iesit la cultura din colul uterin e coli , streptococu b si candida

de streptococ am scapat , candida o tin in frau , dar e coli se pare ca nu vrea sub nici o forma , acum au reaparut usturimile , mai ales inainte de mestra

#1205 2009-12-08 19:15:52

bunea georgeta
Platinum member
Site

Katami merci pentru incurajari.am avut o iesire necontrolata(s o numim asa) m au intristat globuletele cand le am vazut. i se poate intampla oricui

#1206 2009-12-08 19:22:00

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Tet cum iei doxi? 2 cp/ zi dar cat timp pe luna?la examenul de Pap ti-au iesit toate astea?
Iti doresc sa scapi de dusmanul asta si sa te reapuci de bb rpd!! puss
Cata mc smile ma maguleste aprecierea ta
Te cred cu funda aia, ce mai, se numeste lucru romanesc neutral
Geo draga
eu nu cred ca ai suparat pe nimeni, aici esti ca intre surorile tale de suferinta, si te cert pt cele 10 tigari big_smile
uite de ce eu evit sa cotobai printre globuletele mele sa vad ce mai pot folosi din ele,...las pe mai tarziu smile

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-12-08 19:24:05)

hjarta M&M=S

#1207 2009-12-08 19:27:27

bunea georgeta
Platinum member
Site

NafNaf ,eu nu vorbeam de persoanele care au facut intrerupere de sarcina!!! s a inteles gresit. eu faceam referire la cele care poarta in pantec 9 luni si apoi il arunca la gunoi.d zeu le da  aceasta sansa iar ele isi bate joc.
     este cineva pe aici care este de acord cu mamele care isi arunca copilul nou nascut la ghena? o pute ti simpatiza pe acea femeie?de ce sa il arunce si sa nu il duca la cresa..la usa unui apartament.....in dreptul unei curti...

#1208 2009-12-08 19:28:08

katami
Platinum member

pe mine ma baga in melancolii Craciunul si fara un motiv serios, georgeta puss da, intr-adevar... i se poate intampla oricui puss dar asa cum a zis si naf... nu-s bune 10 tigari pt viitoatul bebitz smile

ttt, iar inamicu ALA? neutral auzi... da' nu cedeaza nici la tratamente de refacere a florei? teoretic ar trebui sa se regleze flora de la sine si sa dispara....daca bagi antibioticul bun, apoi tratam de refacere a florei.............

naf, lucru romanesc ieftin... de siraj sad eh, asta ii... data viitoare o sa casc ochii

am uitat sa adaug pe lista de cumparaturi un port bebe... faza e ca si aici ne-am luat tzapa, ca dupa ce l-am platit, din 2 standuri cat aveau aia de la care am luat, s-au trezit nu mai aveau nici unul bleumarin... numa un soi de rosu spre visiniu. e grav daca ii dau ficiorului marsupiu visiniu? lol aia ne-au zis sa il luam asa si sa mai trecem, ca ni-l schimba daca primesc marfa... dar ne e cam peste mana sa mai trecem pe acolo pana se naste bebeloiu', avem altele pe capatana... nu e grav, nu? lol pana la urma, baietii poarta si rosu... nu e roz...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1209 2009-12-08 19:30:43

bunea georgeta
Platinum member
Site

eu sunt fumatoare...sotul nu ...anti tabac ..exista mici divergente intre noi pe tema tigharilor...bine ca el nu fumeaza ,..tigare ii mai trebuia dupa ce ca are 0 gigei buni

#1210 2009-12-08 19:45:48

bunea georgeta
Platinum member
Site

mai fetelor cu venirea sarbatorilor ,incepi sa faci ordine prin sertare ,rafturi...eu am dat peste globulete..i se poate intampla oricui.si inainte de a face ordine cautasem pe net diagnosticul meu si al sotului.ma intristasem si am zis sa mi fac de lucru prin casa(sa uit ).numai ca ma luat valul....

#1211 2009-12-08 19:54:57

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare  sunt si eu pe aici

mai fetelor dar ce mai scrieti voi ,acum iar am de citit din urma

va pupacesc pe toate, fug sa citesc din urma pana nu mai umpleti vreo cateva pagini

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1212 2009-12-08 20:10:50

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Geo nu o pot simpatiza pe fiinta care face ce ai descris tu mai sus insa o imensa compasiune pot simti fata de ea, de ce?
Pai este o amarata, speriata si vitregita de viata,
si ea a crescut si hranit tot din ghena de gunoi si altceva nu cunoaste, pur-si-simplu atata a stiut si cunoscut ea. Nu cunoaste ce e bine si ce este rau, pt ca nimeni nu a invatat-o ,
Sant destule de acest fel dar sant femei ca si noi macar de aici compasiune, odata o femeie calcata in picioare este ca o floare,
in veci nu va mai creste drept, nu este vina ei ca a stat in fata bocancului care a calcat-o.
Poftim asta este parerea mea,
nu trebuie sa te scuzi de ce ai dat peste globulete sau de ce ai fost atat de suparata este de inteles, cred ca inca mai esti mahnita, poate vei mai fi si furioasa insa esti suparata cred mai mult pe tine  smile nu pe amaratele de orice fel, nu mai fii suparata eu asta am incercat sa iti spun ca nu ai de ce, trebuie sa iti pastrezi speranta si ai si posibilitatea sa lupti pt bb-ul tau.

Hello Fany puss

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-12-08 20:11:21)

hjarta M&M=S

#1213 2009-12-08 20:28:29

katami
Platinum member

naf, ce bine le mai zici, as vrea sa pot si eu simti mereu asa cum scrii tu smile teoretic iti dau mare dreptate, practic insa.... fiecare are de invatat mai mult sau mai putin la capitolul "nu judeca" kram

saluti, fany

#1214 2009-12-08 20:31:09

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

plec la pozat.  happy  lol 
Pupici!

#1215 2009-12-08 20:49:35

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

santa  santa  santa  santa

georgi te rog sa te linistesti pt ca aceasta atitudine nu duce la nimic bun, hai ca trebuie sa fie bine  rugaciune si aici suntem noi, fiecare isi spune off-ul, nu trebuie sa te scuzi, intelegem perfect, doar ca te rog, capul sus si vreau sa vad aici o femeie puternica care stie sa lupte si care pana la urma va invinge  rugaciune

pass da ce poze faci tu ??? si noi vrem sa vedem pozele .... spor la pozitii traznite  happy

Ultima oara a fost editat de LaviG (2009-12-08 20:50:28)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#1216 2009-12-08 21:05:14

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

nici eu nu stiu si nici nu imi pot explica cum gandesc asemenea femei,as vrea sa pot sa le inteleg dar nu reusesc

pass sa ne pui si nou cateva din pozele pe care o sa le faci

garga am vazut ca ai avut ceva febra ,sper ca esti bine ,un pup mare din partea mea ca sa te faci repede bine  puss  par

Ultima oara a fost editat de fany (2009-12-08 21:11:41)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.