Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-68
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13
Am modificat acum si am lasat ce mi-a pus ferty daca validez si temperatura de duminica, atunci imi muta ovulatia in ziua 18. Si eu nu mai inteleg nimic...
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Tet iti mc. pt raspuns, si moarte dihaniei! mama lor ,...... Sa le iau pe rand : In primul rand scuze ca nu am mai raspuns aseara, de obicei pe la ora respectiva ma retrag la culcus cu my husband Cata ai timp sa fii si sa gandesti cum vrei tu, odata cu varsta ar trebui sa vina si intelepciunea iar daca este completata si de un suflet frumos cu atat mai bine, eu la varsta ta nici nu stiam prea bine cum ma cheama Coco, matale gandesti din prisma propriei experiente de viata iar verticalitatea ti-o construiesti si formezi in timp si in anumite conditii pe care viata ti le ofera sau ti le refuza, depinde cum ti-e si norocul,.... ar fi o lume mai buna daca ne-am naste cu ea, cum tu eronat ai zis, am sa folosesc tot un exemplu mai pragmatic :
- o mladita tanara sa creasca dreapta, trebuie ajutata si un gradinar priceput s-ar gandi sa o ajute sa ii puna alaturi un bat ( la noi se zice harac ) pe care sa se sprijine si sa creasca dreapta cu ce ar fi mai diferita o fetita in crestere si apoi o tanara femeie,... as putea sa argumentez mult si bine insa ma opresc ca fiecare are dreptul la propria opinie si eu nu vreau si nici nu pot sa va schimb felul in care intelegeti sau nu astfel de femei care aleg sa faca gesturi neintelese si condamnabile pt o parte dintre voi.
Si Coco treaba cu nenorocirile legate de prunci aruncati s.m.d. face parte din ceea ce se numeste Om,... ca ne place sau nu facem parte din acelasi intreg, raiul sau iadul care ne inconjoara pe fiecare in parte bun si rau, frumos si urat, desigur e mai comod sa strambam din nas cand nu ne place si sa le excludem este mai usor nu? dormim mai bine noaptea pe perna noastra din puf de gasca la caldurica alaturi de o mama de un tata sau de un sot iubitor si protector si daca mai este si suportul material ce hai-life! ne convine sa ne uitam de sus in jos sa aratam cu degetul. Nu sant si nu fac pe Maica Tereza, departe de mine, sant chiar cea mai ateica dintre voi toate, dar prefer sa vad si dincolo de ceata care s-a lasat pe ochii vostri, si sa privesc in intuneric fara sa blamez sau sa condamn vrand doar sa inteleg si sa tec dincolo de prejudecati. Am inchis subiectul.Gata
Pass fatah iar te tragi in poze? Sa fie sacsi da?! Mire sa iti traiasca puiuzi!!! se inmultesc Cromimi Nerama imi pare rau prin ce ai trecut, m-a cam trecut cu fiori ce ai povestit tu. Smart, nu te mai invinovati pt ce ai facut atunci, probabil a fost decizia cea mai buna pe care ai putut-o lua la momentul respectiv, nu este adevarat ca daca faci avort nu mai poti avea copii stai linistita este mai mult o superstitie asta.
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-12-09 11:46:10)
M&M=S
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
tasha2007 a scris:Nerama,ai putea incerca la un medic care practica acupunctura.Am o prietena care si-a tratat astfel in Iasi un nodul la san si un chist f mare pe ovar.Trebuie sa existe astfel de medici si in Timisoara.Nu dispera.Poate nu mai ajungi la operatie.Sanatate multa.
tasha, inainte de operatie am incercat fel de fel de tratamente, care chiar erau bune, dar erau bune pentru noduli hormonali, la mine e de la lovitura, are alta textura... dar poate astept intai sa fac un bb si ma operez dupaia, desi nu stiu cum o sa ii dau sa suga la sanul asta e foarte dureros...dar si daca ma operez inainte... imi ia foarte mult pana se vindeca... nu mai stiu ce sa fac oricum... ma doare de ma scoate din sarite... ar mai fi o optiune... daca raman insarcinata, dupa ce nasc sa imi opresc laptele, dar atunci nu va mai avea bb inticorpi de la mama, nici asa nu-mi convine nu mai stiu ce sa fac...
aaa de atunci nici sa nu mai vad centura de siguranta... zici ca iti salveaza viata dar pe mine m-a mutilat...
Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-09 11:41:58)
din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii
- red_girl
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-30
Pai are vreo legatura opk, cu ce traseaza ferty?
cum pot vedea si eu pozele lui pass?
Ultima oara a fost editat de alex_andra_25 (2009-12-09 11:46:25)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
blue, dar in z18 ce s-a intamplat cu temp, ai luat-o mai devreme, mai tarziu, cum?
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
passenger a scris:hello,
sunt suparata ca am ovulaaaaaaaat
merg sa citesc din urma
si de ce esti suparata?
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- red_girl
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-30
Garga teai hotarat vrei sa faci hsg?
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
nafule , frumos ai mai scris. Eu sunt optimista in casa noastra, de obicei nu-mi pierd speranta mai ales ca sunt si incapatanata si in majoritatea cazurilor reusesc ce imi propun, desi multi imi spun sa ma las pagubasa. CRED CU TARIE IN DUMNEZEU, daca mi-as pierde credinta mi-as pierde totul. Ma invinovatesc pt ca merit, pt ca EU am vrut cu tot dinadinsul sa scap de acea creatura, desi sotul meu prieten pe atunci a vrut sa-l pastram. Nu fac o tragedie din trairea mea pentru altii, eu am luat decizii gresite, eu trebuie sa le trag. Nu am motive intemeiate sa ma tem ca nu as putea avea copii, dar paranoia din dotare te face sa te gandesti numai la lucruri rele: daca o sa cada drobul de sare...
nerama , fruntea sus. Cumva scapi si de asta.
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
gargarita a scris:blue, dar in z18 ce s-a intamplat cu temp, ai luat-o mai devreme, mai tarziu, cum?
Am luat-o mult mai tarziu decat de obicei, si m-am trezit inghetata la propriu, pentru ca nu s-a aprins convectorul toata noaptea
- passenger
- Addicted member
Nerama, te pup si eu, fruntea sus si mult curaj! Va fi bine, ai sa vezi!
...Ce e atata tristete aici? Eu sunt atat de sigura ca veti avea toate cel putin un bebe, dar nu stiu cum sa va conving si pe voi!
Eu ce sa mai zic ca stau pe forum de atata vreme incat din vechea gasca de aspirante am mai ramas vreo 4... Si radeam acum un an ( nu trebuia sa fac asta!!! ) cu Ruxy , ca noi vom ramane singure pe topicul asta, vor veni aspirante noi care vor ramane gravide usor, cele vechi deja vor avea copilasi... si.. cam asa e, doar ca Rux a fugit si ea la Mamici. Dar eu astept cuminte, imi umplu timpul cu altceva si nici nu ma gandesc ca nu voi avea copii la un moment dat. Oricand, eu una nu ma grabesc. Mai ales ca am pus si articolul ala, sper ca l-ati citit, cum ca un cuplu care nu a reusit sa conceapa intr-un an de incercari, are mari sanse sa conceapa in al 2-lea natural, iar in al 3-lea an de incercari, sansele cresc si mai mult ( tot natural ). Erau date si niste procente dar nu mai stiu. Oricum, incurajator. La un moment dat, se intampla! Perseverenta e cheia.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Pass, chiar daca am trecut la viitoare mamici tot aici e topicul meu de suflet. Cand intru pe forum intai intru aici sa vad ce mai faceti voi Si da, am trecut la mamici putin mai repede decat voi, sunt convinsa ca si voi o sa treceti cate una, asa pe rand Cum eu am ramas desi nu ma asteptam si ma gandeam ca o sa dureze mult si bine pana o sa vad un test pozitiv, asa se va intampla si cu voi.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-12-09 12:24:45)
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
passenger a scris:Perseverenta e cheia.
ai dreptate!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- passenger
- Addicted member
rux, eu ziceam asa, sa-mi plang de mila. sa para si mai dramatic decat este.
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Heloo tuturor PAss, cum poti fi suparata ca ai ovulat ? Si de ce crezi ca ai ovulat Naf, , off as vrea sa ma abtin sa intru in polemici si o incerc sa o fac, dar , totusi , nu pot sa nu comentez putin exemplul tau: - nu toate mladitele sunt identice, ele se nasc cu un bagaj genetic de baza ce face diferenta intre entitati...unele maldite cresc , asa cum spui tu, ajutate de gradinar, altele , chiar daca sunt ajutate de gradinar mor, sau nu se dezvolta corespunzator, si altele care se dezvolta viguros inca din acest stadiu fara nici un ajutor, culmea. Aceasta diversitate face parte din noi , iar acest bagaj genetic primar poate fi augmentat sau diminuat pe parcursul vietii...aici intervine ceea ce spui tu (asa numita educatie). Intr-adevar, nu am dreptul de a judeca pe nimeni, insa, constuindu-mi propria scara de valori (care nu trebuie impartasita neaparat si de altcineva, tocmai de aceea e proprie), pot sa-mi ierarhizez anumite fapte si daca acestea depasesc limita inferioara a valorilor pe care le recunosc ca fiind umane in general, persoana care le infaptuieste, din punctul meu de vedere (e scara mea de valori - am mai zis) a iesit din tiparul statutului de om. Gata si eu, iar faptul ca avem opinii diferite nu face dacat sa ma bucure si sa intareasca fapul ca suntem diferiti, respectand ,de asemenea ,opiniile fiecaruia.
- passenger
- Addicted member
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
Pass, eu tot nu inteleg, tu cand zici ca ai ovulat? Ce 4 zile... help, nu inteleg Pai ai facut in Z14 secs, nu? Si ai ovulat in Z15...mie imi pare perfect
Ultima oara a fost editat de cocof (2009-12-09 12:35:20)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|