|
Nu esti logat.
Sarcina si candida#1 2009-11-29 18:27:09
Sarcina si candidaBuna fetelor! Am si eu o problema, poate cineva ma poate ajuta. Vreau sa raman insarcinata, eu si sotul meu, dorim sa avem un copil. Problema este ca mi-au reaparut niste semne de candida.De obicei luam ovule gynezol ( dar nu se mai gasesc in farmacii) , asa ca mi-au dat flagyl.Oare o fi acelasi lucru? Intrebarea este daca incerc sa raman insarcinata, mai pot folosi ovule??? Offline #2 2009-11-29 18:32:38
Re: Sarcina si candidagynozol se gasesc am luat eu acum 3 zile.sunt cele maibune sau pt candida iti pot recomanda ovule fluomizin Offline #3 2009-11-29 18:47:21
Re: Sarcina si candidaEu sunt din Bucuresti, unde ai gasit gynozol? Oricum intrebarea mea este daca mai pot folosi ovule daca vreau sa raman insarcinata?? Offline #5 2009-12-03 07:41:29
Re: Sarcina si candidaDoctoressa , imi poti raspunde te rog? Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-03 13:21:51
Re: Sarcina si candidadin onesti.am cautat pe la ceva farmacii si am gasit.mi s-a zis ca o perioada nu au fost dar au aprut iar.pe prospect scrie ca se pot utilza si pe perioada sarcinii Offline #7 2009-12-28 12:38:36
Re: Sarcina si candidaAre cineva idee cam in cat timp dispar efectele negative ale unui ovul ( Flagyl) ? Adica la cat timp, dupa folosirea lui pot ramane linistita insarcinata?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|