|
Nu esti logat.
Trecere la alt anticonceptional#1 2009-11-30 15:54:54
Trecere la alt anticonceptionalBuna, sunt mamica unui baietzel de 1 anishor care nu mai papa san si as vrea sa stiu cum as putea trece de la Cerazatte la Desorelle? Adica as putea incepe Desorelle imediat dupa ce termin folia de Cerazette? Desorelle am luat inainte de a ramane insarcinata aproximativ 4 ani si jumatate. Offline #2 2009-11-30 16:35:00
Re: Trecere la alt anticonceptionalNu ar trebui sa schimbi anticonceptionalele fara a consulta un medic. Mergi la plnning si vezi daca ti se potrivesc. Daca ti s-au potrivit inainte de a ramane insarcinata, nu inseamna ca si acum, dupa ce ai nascut, iti mai sunt ok. Baniuesc ca cele pe care le iei sunt date de medic Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-11-30 16:37:51
Re: Trecere la alt anticonceptionalda mi le a prescris medicul ginecolog pt ca alaptam Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|