|
Nu esti logat.
Clotrimazol si duphaston#1 2009-12-01 13:07:59
clotrimazol si duphastonbuna. am fost la doctorul ginecolog sami fac un control pentru ca nu mi-a venit menstra ...treb sa-mi vina pe 9 noiembrie ...mi-a facut un test si a iesit negativ.diagnosticul este vaginita amicotica ...mi-a prescris clotrimazol si duphaston pana la venirea menstrei.mai am de luat 4 pastile de duphaston si inca nu mi-a venit menstra ...de ieri a inceput sami curga un lichid roziu si imi este cam frica:(...ma puteti ajuta va rog cu un raspuns....va rog Offline #2 2009-12-01 13:16:58
Re: clotrimazol si duphastonmenstruatia iti va veni dupa ce termini duphastonul Offline #3 2009-12-01 13:20:46
Re: clotrimazol si duphastonfaza e ca m-a luat frica cand am vazut ca imi curge lichidul ala roziu...dar sper sa-mi vina sa scap de o grija...ms mult pt rsp Offline #4 2009-12-02 14:47:52
Re: clotrimazol si duphastonbuna ziua!! nu sunt straina de acest site dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu despre problema mea... Offline #5 2009-12-02 14:52:57
Re: clotrimazol si duphastontrebuie sa faca si tratament local...nu doar cu pastile. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|