homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clotrimazol si duphaston

#1 2009-12-01 13:07:59

geoxy
New member
Inregistrat: 2008-06-24

clotrimazol si duphaston

buna. am fost la doctorul ginecolog sami fac un control pentru ca nu mi-a venit menstra ...treb sa-mi vina pe 9 noiembrie ...mi-a facut un test si a iesit negativ.diagnosticul este vaginita amicotica ...mi-a prescris clotrimazol si duphaston pana la venirea menstrei.mai am de luat 4 pastile de duphaston si inca nu mi-a venit menstra sad ...de ieri a inceput sami curga un lichid roziu si imi este cam frica:(...ma puteti ajuta va rog cu un raspuns....va rog

#2 2009-12-01 13:16:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: clotrimazol si duphaston

menstruatia iti va veni dupa ce termini duphastonul

#3 2009-12-01 13:20:46

geoxy
New member
Inregistrat: 2008-06-24

faza e ca m-a luat frica cand am vazut ca imi curge lichidul ala roziu...dar sper sa-mi vina sa scap de o grija...ms mult pt rsp

#4 2009-12-02 14:47:52

_andreia_
Membru
Inregistrat: 2009-12-02

buna ziua!! nu sunt straina de acest site dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu despre problema mea...
am luat multe antibiotice pentru vaginita acuta(fara nici o rezolvare),dar dupa ce am facut testul papanicolau am aflat de la medicul ginecolog ca am gardnerelle.am facut tratament cu doxaciclina antibiotice(7 zile) si clotrimazol ovule(12 zile).nici o schimbare..am aproape un an de cand ma chinui cu aceasta senzatie de usturime la urinare si nu numai atunci...
o alta problema e ca nu-l pot convinge pe iubitul meu(de 6 ani suntem impreuna)sa faca tratamentul,este foarte ocupat..pleaca dimineata vine seara tarziu...obosit si nu are chef sa se "trateze"(clotrimazol unguent)...l-am obligat,l-am rugat frumos...nu vrea de buna voie deloc...
ce tratament as putea face care sa si dea rezultate nu numai sa ma amageasca o zi doua?iar pentru iubitul meu?o doza unica de medicamente ar rezolva problema la el?
multumesc anticipat!

#5 2009-12-02 14:52:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

trebuie sa faca si tratament local...nu doar cu pastile.
dak nu vrea sa faca tratament...atunci ia atitudine si nu accepta raport sexual fara prezervativ...c-apai vezi tu cum se trateaza.
in legatura cu tine... ai grija sa faci tratamentul corect.k poate de-aia nu se vindeca.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.