homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP PLS!!! Am nevoie de un sfat

#1 2009-12-02 09:29:41

sacre_blue28
Membru
Inregistrat: 2009-12-02

HELP PLS!!! Am nevoie de un sfat

Am si eu o mare probl...Iau Tri Regol de 5 ani, fara probl. Acum o sapt am inceput un tratament cu antibiotice (Augmentin) iar in ultima zi de tratament (era de asemenea a 12 zi de luat pastilute) am avut un contact protejat, dar cu o probl...prietenul meu a pus prez invers (era intuneric si nu a osb, doar cand a vazut ca nu se ruleaza). L-a intors si am avut contact...Acum, desi eram chiar la inceput de act sexual, eu ma tem sa nu fi existat un strop de lichid, care sa fi ramas pe prez...(desi am verificat, si oricum, cand a potrivit prez cu mana, e posibil sa fi indepartat orice urma)
Eu sunt destul de paranoica...nu as vrea sa iau Postinor, nu am luat niciodata...
Ce ar trebui totusi sa fac?

PS. Au trecut deja aproape 40 de ore...va rog sa imi spuneti daca ecazul sa iau totusi Postinor? (daca isi mai face efectul..)

#2 2009-12-02 10:15:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: HELP PLS!!! Am nevoie de un sfat

eu zic ca nu are rost sa iei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.