homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi/idei

#1 2009-12-04 15:00:14

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

sfaturi/idei

subiectul pe care il deschid se refera la relatia mea,suntem de aproape 4 ani impreuna,2 ani i-am petrecut aproape zilnic,si restul pana in prezent numai in week-end cu exceptia vacantelor si altor zile in care m-am mai dus eu la el ,deci se intelege faptul ca el e la facultate in alta localitate.ce m-a determinat sa deschid acest topic este faptul ca de la un timp a cam aparut plictiseala,pare putin ciudat prin faptul ca plictiseala asta nu e prezenta atunci cand suntem impreuna,nici vorba de asta ,atunci ne dorim sa stea timpul in loc,ci ea este prezenta atunci cand el este plecat.pana nu demult vorbeam mereu la telefon si nu ne plictiseam,acum sincer nu prea mai avem ce sa vorbim in afara de "ce faci?,ce-ai mai facut azi?,ai mancat?"etc si alte vorbe de alint,iar el ma acuza ca il sun des si asa este si nu am ce sa-i spun important,adevarul e ca nici nu am ce sa-i spun important deoarece de la o vreme nu prea am activitati ,stau mai mult in casa,iar asta spune el il plictiseste, telefonul.Acum daca mai sunt fete in situatia mea cum faceti?,sau alte fete care imi pot da sfaturi,cum sa mentinem interesul cand suntem departe unul de celalalt.imi cer scuze pt mesajul lung sper sa nu para plictisitor.

#2 2009-12-04 15:05:17

skumpi
Vizitator

Re: sfaturi/idei

daca totul merge okey intre voi si asta e singura pb eu zic sa nu`ti faci griji !
e normal sa fie asa, tn minte ca eu la inceput cu al meu vorbeam asa : toata ziua pe mess, cand eram la scoala vb in fiecare pauze + msg in ore , iar seara stateam si vorbeam la microfon ore intregi lol habar n`am ce puteam sa vb atata rotfl2 acum normal ca o facem mai rar...
incearca sa nu`l mai suni si tu atat de des daca tot nu ai ce sa`i spui nustiu iar atunci cand va sunati sa puteti vb mai mult...o s afie mai mare doru de a va auzi nustiu nush...
nici mie nu`mi mai place sa vb la tel, pur si simplu m`am plictisit, imi e de`ajuns netu lol

#3 2009-12-04 15:08:24

cristinaV
Sr. member

ms skumpi pt raspunsul prompt,da penru mine nu e o problema asa de grava el se simte mai afectat,probabil si din cauza ca el acolo e singur,barem eu sunt cu familia,si m-am gandit si eu la asta nu o sa-l mai sun des asa imi zice si mama mereu tu poate nu ai treaba aici dar el poate are si il stresezi cu telefoanele,o sa ma abtin
oricum mai astept si alte sfaturi.

#4 2009-12-04 15:20:56

skumpi
Vizitator

mai lasa`l sa te sune si el cand i se face dor de tine smile
intre timp, ocupa`ti timpu ca sa nu te gandesti tot tp la el sau sa`l suni smile

#5 2009-12-04 15:25:04

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

telefonul - moartea relatiei

Publicitate

loading...

#6 2009-12-04 15:32:48

cristinaV
Sr. member

de ce spui asta wendi,ti s-a intamplat?adevarul este ca intotdeauna cand vorbim pe mess sau la telefon niciodata nu intelegem cu adevarat ce ne spunem

#7 2009-12-04 15:42:49

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

da, cristina, mi s-a intamplat si inca mi se intampla. vorbind la tel se consuma cel mai usor subiectele de discutie. plus ca nu va puteti intelege lafel de bine daca nu ii vezi mimica, postura, faptele in timp ce vorbeste cu tine - care de cele mai multe ori degenereaza in alte discutii.

ah si cred ca esti de acord ca atunci cand sunteti impreuna nu trebuie neaparat sa vorbiti, tacerea poate fi mai importanta si poate spune mai multe; la telefon nu e chiar asa.

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 15:49:54)

#8 2009-12-04 17:24:18

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

si eu vb la inceput cu fostul/actualul o groaza, non stop stateam cu fixu, mobilul in mana, pe mess stateam pana in noapte sa vorbim, ne intalneam zi de zi, rar se intampla ssa nu n gasim intr o zi, dar cu timpul, am mai rarit o cu telefoanele, cu mess ul si mai tare, ne a mai ramas sa ne vedem, dar si asta s a mai rarit, pt ca el munecste, merge la fac, mai are si alte treburi si e mai rarut..
acum, tu cristina, nu stiu daca ar trebui sa ti faci prea multe probleme..poate omu pur si simplu s a saturat sa vb la tel ,poate ar fi si el sa stati mai mult impreuna, sau poate nu..aici e faza, k poate nu vrea sa mai vb la fel de des ca numai aveti subiecte..ar trebui sa faci un test si sa vezi cat ar rezista fara sa te sune..

In America, in sfarsit!big_smile

#9 2009-12-04 17:34:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

se intampla peste tot chicot

noi cateodata vb la tel si nu zice niciunul nimic,20-30 de secunde, poate si mai mult
ne intelegem asa tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2009-12-04 18:01:47

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Eu incerc sa ma bucur cat pot de clipele in care suntem impreuna si numar zilele pana o sa fiu din nou acasa 4 ever . Adevarul e ca asa se intampla, la inceput nu iti ajunge timpul sa vorbesti, sa povestesti...apoi dupa o vreme ajungeti sa va cunoasteti asa de bine incat nu prea mai aveti ce sa povestiti in afara de ce vi s-a mai intmplat etc...important e sa nu lasi sa se piarda lucrurile frumoase dintre voi, sa te bucuri cat poti cand e langa tine si cel mai important sa nu te obisnuiesti prea tare cu distnta, adica sa vb cu el in sensul de a iti mai potoli dorul de el, dar sa nu povestiti tot tot tot ce faceti prin telefon pentru ca atunci cand va vedeti sa stati sa va uitati unul la altul.
Cat mai dureaza distanta asta intre voi?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2009-12-04 18:21:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

mi se pare ca am si scris pe forum ca am avut aceeasi problema smile
sunt tot in situatia ta. al meu este plecat de 2 ani la facultate. in primul an vorbeam foarte des, mai ales pe mess pt ca nu ne obisnuisem nici eu si nici el sa fim departe unul de celalalt. incingeam telefoanele cand ne sunam.

acum, pe mess foarteee rar vorbim, iar la tel, daca n-avem nimic interesant de povestit, in 2-3 minute se termina conversatia. la inceput ne-am si certat putin pe tema asta pt ca, la fel ca tine, eu il sunam mai des pt ca voiam sa il aud (cu toate ca stiam ca nu prea avem ce sa vorbim)

acum, vorbim la 2-3 ore. inainte nu trecea una fara sa vorbim 5-10 minute.
a trecut perioada in care stateam umbufnata ca ne auzeam rar, mi-am dat seama ca nu are rost sa il asediez cu telefoanele daca n-am nimic concret de spus. daca intr-adevar mi se face dor de el, ii trimit un simplu mesaj cu un te iubesc si sunt si eu fericita si, bineinteles, este si el smile .

o sa te obisnuiesti cu situatia cristina. iar daca spui ca in rest totul merge bine intre voi, acesta este un detaliu minor pe care nu trebuie sa-l lasi sa aduca suparari si certuri. si eu cu al meu ne intelegem extraordinar cand vine acasa, deci pot spune ca avem "povestile" aproape identince chicot .

cu cat te obisnuiesti mai repede sa va auziti mai rar, cu atat de repede va disparea aceasta "plictiseala la telefon" chicot

bebe V., soarele si luna

#12 2009-12-04 18:26:30

cristinaV
Sr. member

wildhoney este in ultimul an la facultate deci nu va mai trebui sa stam mult despartiti si sa vedem cu masterul cum va fi
april sunset ,ma simt mai bine cand vad ca mai e cineva ca mine credeam ca sunt unica cu telefoane dese.si chiar m-am hotarat de fapt am inceput de azi sa mai raresc.va multumesc fetelor pentru sfaturi,toate sunt binevenite

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.