homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale

#1 2009-12-04 20:39:59

iulia 77
Membru
Inregistrat: 2009-12-04

Anticonceptionale

Eu am luat de aproape un an anticonceptionale Logest, dar acum am fost la cabinet sa mai cumpar si doamna dr. a spus ca nu mai are Logest si mi-a recomandat Karissa,spunind ca sunt la fel. Credeti ca va fi vreo problema daca schimb anticonceptionalele? Eu m-am uitat pe prospect si am vazut ca au aceiasi compozitie. Sper sa nu fie probleme, avand in vedere ca eu am slabit 20 de Kg si nu vreau sa le mai pun inapoi.Eu am mai luat anticonceptionale dupa ce am nascut in 2003 de la dr. dar m-am ingrasat foarte tare si am renuntat la ele, dupa ce dr. de fam mi-a dat trei luni trei feluri.
Dupa ce am luat Logest nu am mai pus nici un kg si mie frica sa nu ma ingrasi din nou.
Multumesc anticipat  doamnei dr. pentru raspuns. rufe 
Toate cele bune celor care sunt pe forum.

#2 2009-12-04 21:39:19

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: Anticonceptionale

iulia 77 a scris:

Eu am luat de aproape un an anticonceptionale Logest, dar acum am fost la cabinet sa mai cumpar si doamna dr. a spus ca nu mai are Logest si mi-a recomandat Karissa,spunind ca sunt la fel. Credeti ca va fi vreo problema daca schimb anticonceptionalele? Eu m-am uitat pe prospect si am vazut ca au aceiasi compozitie. Sper sa nu fie probleme, avand in vedere ca eu am slabit 20 de Kg si nu vreau sa le mai pun inapoi.Eu am mai luat anticonceptionale dupa ce am nascut in 2003 de la dr. dar m-am ingrasat foarte tare si am renuntat la ele, dupa ce dr. de fam mi-a dat trei luni trei feluri.
Dupa ce am luat Logest nu am mai pus nici un kg si mie frica sa nu ma ingrasi din nou.
Multumesc anticipat  doamnei dr. pentru raspuns. rufe 
Toate cele bune celor care sunt pe forum.

Pai de ce nu-ti cumperi de la farmacie alta cutie de Logest? Daca spui ca ti-au priit acestea, nu vad de ce le-ai schimba chiar daca celelalte au aceeasi compozitie.

#3 2009-12-04 22:46:52

dragos-ana
New member

buna...ma numesc dragos si am o problema mare spun io....as vrea sa stiu dak este posibil k dupa 3 sapt sa nui vina la prietena mea.am incercat sai cumpar test si mia spus ca mai asteptam sa luam sapt viitoare...io sincer sunt disperat....imi doresc un copil dar totusi e prea devreme la 20 ani sa mie frik sincer....spuenmi ceva pls... cesafac

#4 2009-12-04 22:50:08

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Cum ai vrea sa-ti spunem daca prietena ta e gravida sau nu daca practic nu ai dat niciun detaliu? Folositi prezervativ, anticonceptionale sau stiu eu ce alta forma de protectie? La ce data a avut ultima menstruatie?

#5 2009-12-04 22:56:14

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

am renuntat la pastile luna asta si normal menstruatia ar trebui sa imi vina luneaviitoare , de atunci am mai facut o singura data sex protejat cu preze duminica trecuta si am mai avut jocuri(el intorducea degetu:dar faza e ca nus dak se atngea pe penis si dupa introducea) .azi ma cam durut abdomenul...durerile dse abdomen la cat timp apar in cazul unei sarcini?ar trebui sa ma ingrijoreze acele jocuri?

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#6 2009-12-04 22:59:06

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

iulia 77 , eu iau karissa
si stiu ca sunt la fel ca logest si inca unele ...
deci nu vor fi probleme.difera doar numele.

d3vildelia ,deget-penis-prezervativ... n are cum chicot
rlx

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2009-12-04 23:00:23

d3vildelia
Hero member

deci chiar dak sia atins penisu cu degetu si la introdus in me nu are cum sa raman?

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#8 2009-12-04 23:03:01

carmen_21
Insomniac member

nu mai...
adica mie cel putin mi se pare absurd... doar nu era plin de sperma pe degete
noi faceam asta de n ori, si inainte sa iau pastile si nu s a intamplat nimic tongue

#9 2009-12-04 23:07:34

d3vildelia
Hero member

poi nu isi dadea drumu dar na lichidul preejaculator....mam mai linistit putin aq asteppt manstra si sper sa nu intarzie prea mult k mor

#10 2009-12-04 23:09:47

dragos-ana
New member

poi pe 20noiembrie......io sincer nu ma protezez dar nush.....pur si simplu is disperat......ceva mai demult timp am mai patit sa ii vina tz daram luat test.....acuma nush......e ffff greu.......ma crezi ios mai stresat ca ea si mult mai agitat.......

#11 2009-12-04 23:27:12

carmen_21
Insomniac member

d3vildelia a scris:

poi nu isi dadea drumu dar na lichidul preejaculator....mam mai linistit putin aq asteppt manstra si sper sa nu intarzie prea mult k mor

pffff... NU are cum
stai linistita
de curiozitate... de ce nu mai iei pastile big_smile?

#12 2009-12-04 23:27:19

sushi
Hero member

1. am citit de 2 ori ceea ce ai scris ca sa pricep
2. cum adica tu nu te protejezi? Ce pot eu sa inteleg din asta? Ca nu folosesti prezervativ, iti dai drumu in ea si ea nu ia pastile?
3. au trecut abia 21 de zile de la menstruatia precedenta, si in caz ca prietena ta nu stie lungimea medie a ciclului menstrual este de 28 de zile

Ultima oara a fost editat de piie (2009-12-04 23:28:01)

#13 2009-12-04 23:34:28

d3vildelia
Hero member

pt k nu am o viata sexuala activa....inainte de actul de duminica nu o mai facusem de o luna si le luam degeaba

#14 2009-12-04 23:38:07

dragos-ana
New member

deci trebuia sai vina pe data de 20 sau 24 dar io fac fara insa nu ma vars in ea ....si nu ia pastile........deci pana acuma nam auzito sa aiba probleme de genu-ca se simte rau sau greata sau altceva.

#15 2009-12-04 23:43:50

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu trebuie sa te "versi in ea" ca sa ramana insarcinata...
lichidul preejaculator poate sa contina un nr mic de spermatozoizi.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#16 2009-12-04 23:46:52

sushi
Hero member

rotfl2

eu tot nu am inteles daca luna trecuta i-a venit pe 20 nov sau luna asta trebuia sa-i vina pe 20 hmm

#17 2009-12-04 23:49:30

YoHanna
Insomniac member

prima data si eu am inteles k i-a venit pe 20...dar din al doilea msg zice k trebuia sa-i vina pe 20 sau 24 lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#18 2009-12-04 23:50:17

dragos-ana
New member

ok.am inteles...poate sa fie si de stres...io 1 sapt (trecuta(neam certat putin si a fost suparata o vreme .......adik cateva zile.....poate fii asta o cauza de stres....sau ma rog........

#19 2009-12-04 23:52:27

YoHanna
Insomniac member

poate sa faca un test de sarcina...k i-a intarziat mai mult de 7 zile si testul e concludent

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.