homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..::Amandoi virgini::..-2

#20 2009-12-06 00:34:42

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Re: ..::Amandoi virgini::..

Subscriu

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#21 2009-12-06 10:09:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

oricine25 a scris:

Orange a scris:

Am 17, 18 o sa am peste o luna jumate...el are 18....19 o sa aiba in juma de luna))

offtopic In privintsa scrisului IMI CER SCUZE..nu se mai intimpla...chiar nu a fost cu intentsie..(mai ales in nici un caz nu am vrut sa par mai "cool"..nu pentru asta is aici)...

lasă-mă să ghisesssc....esti sas?ită, nu? sau ss?ie sastasura singură?

lasa ironiile te rog

orange a inteles ca scrisul ei deranjeaza, ok?
reveniti ontopic

#22 2009-12-06 12:00:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai,daca tu inca ai indoeli d-astea,eu zic ca nu esti pregatita. La fel faceam si eu,si am mai asteptat. Cand am vrut cu adevarat,nu mi-a mai pasat ca daca doare,daca nu stiu ce... vroiam si am facut. Ca (,) cam asta simti cand chiar vrei ceva...

#23 2009-12-06 12:06:38

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

taniusha a scris:

oricine25 a scris:

puffball a scris:

lol hai mai! macar incearca fata, chiar daca scrie "ts" in loc de "t" cu virgulita sub el si "sh" in loc de "s" cu virgulita sub litera lol tongue poate se concentreaza mai bine si isi va "repara" si greselile astea tummenupp

Mie-mi vine să mă dau cu capul de perete c?nd văd "făcături" de-ăstea gen "tz", "ts", "sh", "k"... e aiurea, ca şi cum vrei să arăţi că ştii că există "ţşă??" da' nu ştii să le tastezi cum trebuie sau nu vrei (că-i mai la modă).

eu cred ca orange deja a inteles ca nu va place sa scrie asa si nu o face..nu cred ca e cazul sa se faca atata zarva..ea a cerut aici un ajutor smile si nu cred ca trebuie mereu de interpretat asa situatia: "Mie-mi vine să mă dau cu capul de perete c?nd văd "făcături" de-ăstea gen "tz", "ts", "sh", "k"... e aiurea, ca şi cum vrei să arăţi că ştii că există "ţşă??" da' nu ştii să le tastezi cum trebuie sau nu vrei (că-i mai la modă)"
cel putin scriu si eu asa...si nu e ca sa fiu la moda...pur si simplu nu sunt in romania..si calculatorul meu nu are limba romana la tastatura..si de aia scriu asa..pt ca toti sa inteleaga...la fel vorbesc si limba rusa...si acolo tot scriu asa ca sa fiu inteleasa..pt ca lumea sa nu se confunde..pur si simplu asa mam obisnuit si nu ca sunt asa o "facatura" si ca sa fiu la moda. smile

offtopic mersi foarte-foarte mult pentru sustinere....Din pacate nu sunt nici eu din Romania...la fel nu am romana la tastatura.....Imi pare rau ca am trezit asa nemultumiri aici...E prostesc ceea ce faceti!...Nu suntem aici pentru ca sa ne judecam unii pe altii...daca asta o sa va calmeze nu o sa mai scriu aici cu "ts" , "tz" , "k"...nu am vrut sa deranjez pe nimeni si nici sa par "cool"....eu pentru altceva is aici si sunt dezamagita ca a trebuit sa citesc comentariile unora care in lipsa unui sfat la subiect imi discuta scrisul...un simplu "te rog nu mai scrie asa" ar fi lamurit situatia! in legatura cu "nu trece pe la scoala" va gresiti foarte mult...va asigur ca trec mai des si mai cu folos decat ati facut-o voi candva(mai multe explicatii nu o sa dau)...Nu mai fiti asa rai...Multumesc celor ce ma sustin! va indemn totusi sa trecem la subiect! in ceea ce tine de mine o sa incerc sa nu se mai repete (cu toate ca nu vad nimic "mortal" in "scrisul" meu)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#24 2009-12-06 12:40:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu te teme orange. nu e un capat de lume. ideea e sa fii relaxata si pregatita. si nu te stresa cu sarcina ca daca folositi prezervativul conform instructiunilor din cutie totul o sa fie sub control. si cu durerea, nici aia nu e  un capat de lume. poate sa doara, poate sa nu. depinde de femeie. ideea e sa fii relaxata.crede`ma, asa de stresata am fost si eu si tot am facut`o! wink)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-01-07 21:45:31

Orange
Full member

Hai k am facut-O....cu frica sau fara....am trecut peste....aku e alta problema /sper sa nu va bat prea mult la cap cu de-ale mele, intr-un final pentru asta suntem aici...sa ne ajutam reciproc/...dupa prima data...care a durut destul de mult incat a trebuit sa renuntam la un moment dat/daca sincer nici nu mai stiu sigur daca am fost dezvirginata sau nu/ akum ce urmeaza...((( ?? o sa ma doara si a doua oara ??....Ehh... Am trecut de una, uite-o si pe a doua............

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#26 2010-01-08 09:15:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Probabil ca o sa te mai doara primele dati, dar cu execitiu si rabdare o sa te obisnuiesti si n-o sa mai doara smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#27 2010-01-08 15:46:17

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

la fel cred si eu ca o sa te mai doara primele dati (cel putin in cazul meu asa a fost), insa in timp ai sa vezi ca nu ai sa mai simti durere si ai sa simti doar placere...stai linistita e normal sa te mai doara la inceput pana se obisnuieste organism...iubiti-va mult, dar protejat wink...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#28 2010-03-29 15:58:53

Orange
Full member

Salut, uite ca revin cu noi nelamuriri((((

Am trecut de prima data cu bine...chiar nu-mi explic ce motive aveam pentru ca sa aman acest moment atata vreme(?)..eh....

A fost bine, am mai repetat experienta de atunci de catvea ori...parerea mea insa e ca inca nu m-a dezvirginat...asa simt yo.. nu asta insa conteaza...

Acu doua saptamani imi veni ciclul cam cu 6 zile inainte , mai putin k deobicei... doar 3 zile si nu 5 k deobicei.. de atunci avand in vedere k nu am avut ocazia nu am mai intretinut relatii sexuale..doar ne-am masturbat reciproc de cateva ori, de fiecare data dupa observ ca se scurge putin sange... cum se explica ??..  O sa ma duc la ginecolog dupa sarabtorile de Paste, respectiv dupa urmatorul ciclu( da D`ne sa vina normal:( )...pana atunci....Cum zice-ti, am motive sa imi fac griji sau e o inchipuire de-a mea ???! Am impresia ca am devenit paranoica, ma rog sa nu fie adevarata chestia ca gandurile se materializeaza .......

ASTEPT RASPUNS...

#29 2010-03-29 19:20:54

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

acel ciclu de care zici tu a aparut imediat dupa un contact sexual? ar putea sa fie din cauza ruperii himenului. si tocmai de aceea cand "deranjezi" zona sa apara o usoara sangerare.

#30 2010-03-29 19:26:26

Orange
Full member

Nu, acel ciclu a venit putin mai inainte.... si a avut "aspectul" unui ciclu normal..

in ce priveste aceste sangerari slabe cred ca o sa fiu deacord cu tine...acele sangerari slabe vin dupa contactul sexual(eventual masturbare reciproca) pot fi din cauza ca "deranjez zona respectiva"....

O sa ma calmez... sper sa fie bine ))

#31 2010-03-29 21:15:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sau poate fi o rana de col uterin,ca si aia sangereaza dupa contactul sexual smile Ce-ar fi sa te duci la doctor?

#32 2010-03-29 23:05:38

Orange
Full member

Bine, cum ramane cu mentruatia aceea mai putin abundenta si cu aprox 5-6 zile inainte de vreme? mentionez ca nu am avut ciclu regulat niciodata...O fi o disfuntie hormonala ??

tre sa merg fuguta la medic...(((

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.