homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

32 ani...montare sterilet, de care?

#1 2009-12-05 11:20:26

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

32 ani...montare sterilet, de care?

Pentru doamna doctor si nu numai...

Sora mea are 32 ani si timp de 10 ani a luat AC cu mici pauze + o nastere. Cel mai bine s-a impacat cu Diane...de la celelalte avea tot timpul scurgeri.
Acum vrea sa renunte la sfatul medicului, ea si fumeaza. Azi a facut urocultura, pap si alte 2 analize, cred ca de secretie....acum 3 zile ecograf normal + endovaginal .... a mai spus medicul ca a vazut ceva acolo, banuia un fibrom, dar a spus ca se va pronunta peste 6 luni...
vrea sa-i puna sterilet Mirena, desi sora mea ar fi vrut sa nu mai i-a hormoni...o fi periculos. Oare nu era mai bina sa-i puna unul normal?
Astept sa-mi raspundeti si mie...oricum ea are mare incredere in medic, pentru ca de multe ori s-a dovedit a fi foarte bun, deci intreb doar asa ca o parere. Va multumesc

#2 2009-12-10 12:07:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: 32 ani...montare sterilet, de care?

mi se pare ok mirena...nu e mai periculos decit unul de cupru...ba dimpotriva

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-24 21:57:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: 32 ani...montare sterilet, de care?

spuneti-mi si mie fetele e dureroasa montarea de strilet?
sunt la a treia folie de cerazette dupa nastere si vreau sa imi pun sterilet (36) deci varsta nu-mi mai permite ac.

e okay inteleg mirena.
intrebarea mea e: o fi durand fratioare??? ca dureri ca la nastere psihicul meu nu mai suporta ...
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.