|
Nu esti logat.
Cum gasesc job. helllppppp!!!!#1 2009-12-05 12:43:35
Cum gasesc job. helllppppp!!!!Buna (sper sa aveti rabdare sa mi citit povestea si va rog mult daca ma puteti ajuta cu o idee cu un sfat, am mare nevoie). Ultima oara a fost editat de leonora (2009-12-05 12:51:00) ...HAPPY IN LOVE... Offline #2 2009-12-05 12:48:22
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!ehee...cata lume nu-i in situatia asta. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2009-12-05 13:14:52
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!tu nu lucrezi? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-12-05 13:18:12
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!eu lucrez, sunt ok. ...HAPPY IN LOVE... Offline #5 2009-12-05 13:52:56
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!
Leonora si eu sunt in situatia ta mai mult sau mai putin. Numai ca iubitul meu a lucrat toata viata lui intr-un singur domeniu, fara facultate. De abia acum la 33 de ani e la master. Vrea sa-si cauta in alta parte intr-o firma undeva, munca de oameni cu studii. Insa nu are nici un pic de experienta si peste tot unde isi cauta nu are aptitudinile si experienta necesara. E oribil intr-adevar. El e optimist , eu sunt cea pesimista/realista pentru ca stiu ce se afla pe piata muncii si care sunt sansele lui. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-05 14:09:02
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!pai fac tot ce pot sa l incurajez..insa nu stiu .vr sa fac ceva concret...nu pot sa stau cumainile in san..n am stare..vr sa fac ceva sa l ajut ...HAPPY IN LOVE... Offline #7 2009-12-05 14:39:59Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!Leo, nu prea ai ce face mai mult de ceea ce ai facut deja pentru el. Decat sa-ti faci firma, sa-l angajezi si sa-l platesti Acum, pe bune, chiar nu ai ce sa faci TU mai mult de atat. Si nici el nu prea vad ce ar putea face in afara de a aplica la diverse joburi si de a spera ca mai intai e chemat la interviuri si apoi ca i se da ok-ul sa inceapa sa lucreze. E FOARTE dificila perioada asta in materie de locuri de munca - in mai toate domeniile, trebuie acceptata asa cum e si sperat la zile mai bune, ca altfel albim toti prematur din cauza stresului! Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-12-05 14:40:10) Offline #8 2009-12-05 14:44:09
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!Multumesc mult! sper sa iasa bine...tocmai am depus vreo 10 CV uri m am gandit sa ne apucam amandoi de invatat. Am zis ca daca iese rau cu job ul , sa ne apucam sa ne perfectionam , sa mai invatam niste lb straine. ( il invat eu Italiana) dar na cand stai aks nu mai ai chef de invatat. Sper sa l conving sa fie mai optimist si sa aibe vointa. Doamne ajuta! offf...... ...HAPPY IN LOVE... Offline #9 2009-12-05 14:53:33
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!Imi place de voi, faceti echipa buna Multa bafta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2009-12-05 15:01:08
Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!multumesc mult si succes si voua pink_martini. In doi SIGUR e mult mai usor!!!! ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|