homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spm sau sarcina?

#1 2009-12-06 11:34:02

alina08
New member
Inregistrat: 2009-12-06

spm sau sarcina?

Am si eu o intrebare..sper sa ma puteti ajuta. am avut un contact sexual vinerea trecuta ( pe 27)si cam exista riscul sa fi ramas insarcinata. menstruatia ar trebui sa-mi vina sambata viitoare (pe 12). de cateva zile, de pe 1 parca, am niste stari care seamana cu spm. dar nu stiu.. am stari de voma in fiecare zi, ma duc destul de des la wc, ma simt obosita, am dureri de cap.. pana acum nu prea ma simteam asa, de obicei inainte sa-mi vina ma durea doar burta. acum ma mai doare asa vag cate un ovar, cateodata,dar doar atat. credeti ca ar putea fi simptome de sarcina? am auzit ca sunt confundate uneori cu spm-ul.dar..apar asa devreme? am luat si un test de sarcina.cand as putea sa-l fac?

#2 2009-12-06 12:25:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: spm sau sarcina?

simptomele de sarcina nu apar asa repede
testul de sarcina e concludent la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.