|
Nu esti logat.
Ce vrea de fapt?#1 2009-12-08 22:37:25
ce vrea de fapt?problema mea sta in felul urmator....in urma cu o luna am cunoscut un tip care l-a inceput nu m-a atras deloc. eram singura in parc, el era cu amicii lui....la un moment dat unul din baieti s-a bagat in seama cu mine ..sm inceput sa discutam tot felul de chestii...si dupa vreo 10 minute au venitg toti langa noi.el a trebuit sa plece si eu am ramas in compania celorlalti.printre ei se afla un tip care parea foarte increzut...se credea cel mai tare dintre toti...era si cel mai dragut. la un moment dat s-a asezat pe banca langa mine si mi-a cerut sa ii dau telefonul....si fara sa fiu atenta si-a dat un apel de pe teleonul meu ca sa imi afle numarul.m-a deranjat chestia asta pentru k eu nu vroiam sa ii dau nr, dar nu i-am mai spus nimic. se facuse tarziu si eu am plecat spre casa. cand am ajuns in casa m-a sunat si mi-a spus ca s-a indragostit de mine...(normal k nu l-am crezut...nu cred in dragoste la ?rima vedere). a doua zi m-a sunat din nou si mi-a propus sa ne intanim....am acceptat destul de greu..pt k eu sunt mai rusinoasa din fire..si ne-am intalnit. Offline #2 2009-12-08 22:41:53
Re: ce vrea de fapt?pot sa iti spun ca te-a pacalit? si inca frumos??? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-12-08 22:48:57
Re: ce vrea de fapt?pot sa te intreb cati ani ai ? Offline #4 2009-12-08 22:51:43
Re: ce vrea de fapt?eu 19 el 24 Offline #5 2009-12-08 22:55:33
Re: ce vrea de fapt?despre ce suma este vorba ? nu imprumuta bani asa oricui. chiar de inspira incredere. il stiai de cat timp ? de cateva zile ? lexa, cauta-l, fa-l sa se intalneasca cu tine. nu stiu.. zi-i ca trebuie neaparat sa va intalniti, ia-ti banii, spune-i ca e neserios... Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-08 22:55:57Re: ce vrea de fapt?Imi pare rau ca treci prin ceea ce treci. Eu sunt un om care spune lucrurilor pe nume. In cazul tau nu vreau sa am dreptate, dar parerea mea sincera este ca isi bate joc de tine. In primul rand, nici eu, ca si tine, nu cred in dragoste la prima vedere; cred in schimb in atractie fizica la prima vedere; si in categoria asta se incadreaza multe don'soare pe care le-ar fi putut aborda. Nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu il cunosc pe acest baiat / barbat...din moment ce tu l-ai cunoscut, chiar si putin, stii ceva mai bine decat mine ce fel de om este. Insa pare genul de persoana de o seriozitate si sinceritate modesta, ca sa nu zic altfel. Sfatul meu este sa nu te pripesti in a-ti concretiza sentimentele pentru el si, in special, sa nu le recunosti in fata lui. Incearca, daca poti, sa iti impui si tie sa nu te atasezi de el. Te-ar ajuta mult. In privinta intamplarilor, ai putea sa il testezi in vreun fel (nu imi vine nicio idee acum), sa vezi daca te minte sau nu. Dar cel mai probabil raspunsul ar fi unul afirmativ. Mai exista si posibilitatea in care are o nevoie disperata de bani (din varii motive: datorii, jocuri de noroc samd). In orice caz, nu te pripi in ceea ce il priveste. Cauta-l, invita-l in oras si cere-i explicatii. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #7 2009-12-08 23:00:00
Re: ce vrea de fapt?nu e o suma mare...100de lei doar.dar nu vreau sa ii ramana lui...pt k nu am dc sa il intretin eu cu bani.el are un servici..si chiar unul f bine platit..nu are datorii sau chestii de genu... Offline #8 2009-12-08 23:00:25
Re: ce vrea de fapt?aoleu fetelor... in general zic, nu dati niciodata bani baietilor daca nu aveti o relatie serioasa Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-12-08 23:01:06) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2009-12-08 23:01:55
Re: ce vrea de fapt?era destul de atent cu mine...maq cauta des..pana a vazut k incepe sa imi placa de el Offline #10 2009-12-08 23:04:16
Re: ce vrea de fapt?100 de lei mi se pare destul... sunt ai tai si trebuie sa ti-i dea Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-12-08 23:14:26Re: ce vrea de fapt?Aoleu, mai, cum sa ii dai atatia bani imprumut? Nu stii vorba Frate, frate, dar branza e pe bani? Banii sunt cea mai usoara cale de a strica o prietenie. Ma rog, ia-ti banii si cara-te de langa el... mi se pare un profitor. Offline #12 2009-12-08 23:19:06
Re: ce vrea de fapt?l-am sunat acum si a zis k vine sa mi-i aduca ...astept sa vad daca apare Offline #13 2009-12-08 23:19:33Re: ce vrea de fapt?Si mie mi se pare o suma suficient de mare pentru a se face nevazut. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #14 2009-12-08 23:21:21
Re: ce vrea de fapt?100 de lei? adica 1 mil? sau 10 ron? Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-12-08 23:21:37) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #15 2009-12-08 23:28:29
Re: ce vrea de fapt?bai ce nasol e sa placi pe cineva si sa te ia de fraier Offline #16 2009-12-08 23:56:59
Re: ce vrea de fapt?Eu zic ca sa iti iei banii si apoi sa nu mai vorbesti niciodata cu el. Data viitoare, acest baiat tupeist te va face fara sa iti dai seama, sa-i ii dai chiar 1000 de lei. Daca as fi fost fata nu as da niciodata bani unui baiat. Tu i-ai dat unui baiat puturos, care cred eu ca stie doar sa-si strice relatiile -d-aia are probleme la servici(asa cum a facut si cu tine). Departeaza-te de oameni(profitori) ca el. Daca nu-i ajung banii si are probleme cu serviciul, spune-i ca sunt cei de la Electrica care are nevoie de oameni sa sape gropi pentru stalpi, si de la Gaze sa sape santuri pentru conducte. Si tarnacoape inca se mai gasesc. Iar daca a facut facultate spune-i sa le dea diploma inapoi ca degeaba a facut-o. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #17 2009-12-09 00:01:28
Re: ce vrea de fapt?acuma astept sa vina....deja a trecut o ora si ar fi trebuit sa ajunga inmax 15 min. Offline #18 2009-12-09 00:08:13
Re: ce vrea de fapt?pff ce om Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #19 2009-12-09 00:21:23
Re: ce vrea de fapt?Fara nici o rusine, spune-i ca mai intai sa-ti dea banii. Chiar daca ti-i va da sau nu, eu zic sa nu mai iesi cu el indiferent cat de mult il placi. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|