homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incep folia?

#1 2009-12-09 08:50:20

miha3l@
Membru
Inregistrat: 2009-11-24

Incep folia?

Fetelor nu stiu daca sa incep folia sau nu. Menstra mi-a venit pe 10 noiembrie, contactul sexual neprotejat a fost pe 22 noiembrie si am luat pe 23 Escapelle. De o saptamana sangerez putin si maroniu. A venit si nu este abundent din cauza pastilei de a doua zi sau este sangerare si astept sa incep AC in prima zi abundenta? Pot sa am alte reactii de la Melleva 35 altele decat la Diane 35? Diane 35 am luat doi ani fara probleme gen ingrasat sau sangerari in primele luni. Din cate am citit au aceeasi compozitie. Multumesc

#2 2009-12-09 08:53:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Incep folia?

Ca sa fii sigura ca incepi contraceptivele in siguranta, cel mai indicat este sa faci un teste de sarcina ca sa elimini aceasta posibilitate. Depinde numai de organismul tau cum va reactiona la Melleva. Au aceeasi concentratie de hormoni ca si Diane 35, nu exact aceeasi compozitie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-12-10 11:28:34

miha3l@
Membru
Inregistrat: 2009-11-24

Ieri si azi a inceput sa curga mai mult dar nu atat de mult ca in timpul menstrei. O fi venit?? Niciodata nu am fost pusa in situatia sa nu stiu daca a venit sau nu. In cazul in care vine normal mai este necesar testul de sarcina? Cand incep AC ma protejaz suplimentar 7 zile tinand cont ca au fost atatea zile de sangerare? Daca continua sa curga asa si nu abundent nu pot incepe? Ma gandesc ca apoi nu mai are ce sa curga si nu incep nici luna asta AC. Multumesc

#4 2009-12-10 12:58:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

AC se incep din prima zi de menstra dak vrei sa fi protejata de-atunci,iar prima zi de menstra se considera prima zi cand apare sangerarea...chiar dak e in cantitate f mica.
in cazul tau...daca nu ai inceput din prima zi trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile pana se instaleaza protectia.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.