homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-34

#628 2010-01-28 10:51:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

bine ai venit daciana.
sa-ti traiasca strengaritza si BAFTA sa ramii  gravida cat mai repede.
puss

liliush bine ca sunteti bine si tu si bebe. te cred ca te-ai suparat pe moment, dar trebuie sa lasi sa treaca ca nu e momentul de suparari.
gandeste-te ca pina la urma a fost bine ca a fost doar asa, deci imi dau seama ca nu e nici o placere sa alergi pe la declaratii, politie, etc.
puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-01-28 10:54:29)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#629 2010-01-28 10:51:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

daciana, sa-ti traiasca creata smile si sa ii faci cat mai repede un fratior/o surioara

apropo de copii "uratei"... mie imi plac cand sunt matze abia nascute, in schimb nu-mi plac la cateva luni, cand se bolfosesc la fatza lol abia astept sa treaca al meu peste faza asta lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#630 2010-01-28 11:34:37

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Deci gasesc si mai ieftin ... Noi avem Carrefour in oras, dar e mai mic si, sincera sa fiu, n-am vazut niciodata articole de lenjerie intima acolo lol Pe bune, probabil ca nu e la fel de aprovizionat ca in orasele mari ... Sutienul asta l-am gasit intr-un magazin de specialitate, cam singurul pe la noi si mi s-a parut si mie cam piperat pretul ... dar o sa il iau si asa daca n-am alta solutie.
Voiam sa mai intreb cate ceva (le scriu cum in vin in minte) :
1. Ce hainute ati avut in spital pt bebele vostru (cu numele si numarul de bucati, va rog) si ce ati si folosit din ele ? Ca eu am ceva hainute cumparate pt bebe, dar nu stiu sigur ce anume sa iau cu mine ...
2. Daca are pampers bebele e necesar sa aibe si ceva chilotzei sau e suficient sa ii dau direct body peste ? (o fi stupida intrebarea asta, dar chiar nu stiu rodnar )

gravida 35+ babyboy happydance

#631 2010-01-28 12:03:25

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

eu unde am nascut nu am avut voie sa o imbrac cu haine de acasa, cat am stat acolo a fost imbracata doar cu haine sterilizate de la ai. aveau pe ei cate o camasuta, pampers si paturica.erau asa scumpi, ca niste franzele mici.

eventual sa te interesezi cum e in maternitatea unde vei naste, daca ai sau nu voie cu haine de acasa.

anne inseamna ca la voi e carrefour expres si in acelea intradevar nu gasesti astfel de articole.

Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-01-28 12:10:16)

sjuk

#632 2010-01-28 12:11:59

anne85
Full member

Dap, expres ... Azi vorbesc cu asistenta (moasa) si o s-o intreb cu ce e voie si cu ce nu ... dar eram curioasa.

Publicitate

loading...

#633 2010-01-28 12:15:03

mariposssa
Full member

hm, anne ai 35 de saptamani? ce frumos, abia astept sa trec din nou prin experienta sarcinii, cu toate ca mia fost greu cu prima sarcina, mai mult doar la pat, imi aduc aminte cu mare drag de aceea perioada, mie dor.

sjuk

#634 2010-01-28 12:16:40

carra_verona
Insomniac member

cum o cheama pe fetita ta daciana.
noi ne straduim din rasputeri sa gasim un nume pentru viitoare bambina.
puss  par  kram

fertility

#635 2010-01-28 12:24:15

anne85
Full member

Daciana, eu am avut o sarcina super-usoara ... daca e sa si nasc tot asa, fara mari batai de cap, ar fi extraordinar ! N-am avut greturi nici o zi, n-am avut pofte, am avut arsuri doar vreo 2 zile prin luna a 5-a... am avut doar o scurgere maronie, pe la jumatatea sarcinii, de vreo 2 zile, dar la control nu a vazut nimic doctorul.
Aaaa, si mai e si faimoasa cazatura de pe la 6 luni si ceva pe zapada ... lol Fara urmari, slava Domnului !

Si acuma scriu de la serviciu ... Da' nu mai merg decat azi, maine si saptamana viitoare ... chicot

Ultima oara a fost editat de anne85 (2010-01-28 12:25:09)

#636 2010-01-28 12:40:42

mariposssa
Full member

pe scumpica mea o cheama denisa gabriela . miau placut foarte mult aceste nume si nu am cedat in fata sotului care nu avea alta varianta si ma tachina doar.

eu la fel nu am avut greturi doar putin si usoare dar din saptamana 25 am ajuns cu sangerari la spital si am fost internata cu eminenta de avort si am stat in perfuzii.
am suferit un soc imens sa ma vad in spital avand in vedere ca nu am mai fost nici o data si imi era frica sa pateasca ceva bebe avand in vedere ca la acea perioada nu imi supravietuia bebe. contractiile au aparut de pe la 20 de saptamani dar erau cand si cand si am mai sangerat tin minte de cvraciun, am mers la urgenta si rezidentul care era ca medicul de garda nu a venit, mia zis ca nu e nimic"cine stie" sa merg acasa sa stau linistita.
tin minte ca era 30 ianuarie 2008 cand trebuia sa merg la munca si eram asteptata si iam sunat ca defapt ma interneaza si nu am sa mai merg la munca ca va trebui sa stau la pat restul sarcinii.
am stat in spital o sapt si la cateva sapt am mai servit o sapt in perfuzii si tot asa.
pana ce am ajuns cu chiu cu vai la 39 de sapt si 2 zile si dimineata am mers la control la gine iar apoi la med de familie dupa concediu iar de acolo cu "limuzina" salvare sa nasc.

probleme cu tensiunea fluctuanta peste 160 ca mai mult nu au vrut sa imi zica si mau monitorizat de pe la ora 14 , pe la 18 m-au stabilizat si am nascut normal, desi imi dadea tarcoale anestezista pt cezariana.
miau facut epidurala si in 3 ore 45 am nascut
dar am eliminat placenta partial si de la 9 si 45 cand am nascut miau facut chiuretaj si am coborat de pe calul balan pe la 23.

dar sa terminat cu bine, sper sa raman din nou graviduta cat de repede si sa nu mai trec prin atatea peripetii, eram in spital ca in a doua casa cand am nascut.
toti ma cunosteau pe acolo.

draga anne iti doresc o nastere super usoara, cu toate ca am avut emotii eu consider ca am nascut foarte usor.

Ultima oara a fost editat de daciana_m (2010-01-28 12:44:03)

sjuk

#637 2010-01-28 13:06:11

carra_verona
Insomniac member

puss si urari de sarcina cel putin mai usoara de data asta.
puss  par  kram

fertility

#638 2010-01-28 13:30:03

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

anne85 a scris:

Deci gasesc si mai ieftin ... Noi avem Carrefour in oras, dar e mai mic si, sincera sa fiu, n-am vazut niciodata articole de lenjerie intima acolo lol Pe bune, probabil ca nu e la fel de aprovizionat ca in orasele mari ... Sutienul asta l-am gasit intr-un magazin de specialitate, cam singurul pe la noi si mi s-a parut si mie cam piperat pretul ... dar o sa il iau si asa daca n-am alta solutie.
1. Ce hainute ati avut in spital pt bebele vostru (cu numele si numarul de bucati, va rog) si ce ati si folosit din ele ? Ca eu am ceva hainute cumparate pt bebe, dar nu stiu sigur ce anume sa iau cu mine ...
2. Daca are pampers bebele e necesar sa aibe si ceva chilotzei sau e suficient sa ii dau direct body peste ? (o fi stupida intrebarea asta, dar chiar nu stiu rodnar )

ala nu era la lenjerii, ci la articole copii la noi in carrefour...

1. ia cam 2/zi, plus una de rezerva... mie mi s-a parut enorm si am luat mai putine... pot sa zic ca erau varza, le schimbam intre ele. numerele difera, du-te in magazine si cere hainute pt nou nascut... lui cristian ii vin de la 18 la 24, depinde de croiala...

2. nu-i tre niciun chilot, pampers si body... si chiar iti recomand sa iei doar body/salopete care sa aiba capse jos, ca sa il poti desface... eu stiu ca primul costumas pe care l-am luat avea un body care se trage pe cap si o salopeta peste, fara capse... e crunt sa-i verifici pampersu sau sa-l schimbi cu ala...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#639 2010-01-28 13:47:23

mariposssa
Full member

katami a scris:

anne85 a scris:

ala nu era la lenjerii, ci la articole copii la noi in carrefour...

1. ia cam 2/zi, plus una de rezerva... mie mi s-a parut enorm si am luat mai putine... pot sa zic ca erau varza, le schimbam intre ele. numerele difera, du-te in magazine si cere hainute pt nou nascut... lui cristian ii vin de la 18 la 24, depinde de croiala...

2. nu-i tre niciun chilot, pampers si body... si chiar iti recomand sa iei doar body/salopete care sa aiba capse jos, ca sa il poti desface... eu stiu ca primul costumas pe care l-am luat avea un body care se trage pe cap si o salopeta peste, fara capse... e crunt sa-i verifici pampersu sau sa-l schimbi cu ala...

intradevar e greu sa ii imbraci cand sunt asa mici si parca iti aluneca din brate,
sunt body care se prind cu capse pe piept si intre picioare si sunt foarte practice cand sunt asa mici .
eu aveam panatlonasi si pieptaras( stiu ca scria pe eticheta) care era cu capse in fata sau in spate si era mai usor de imbracat peste body
iar ca marime stiu ca pe mine ma inebunise cineva ca acelea de nou nascuti ar fi prea mici si am luat initial de 3 luni pana ma calmat nasa si mia zis ca oricat ar fi de mare in prima faza si cele de nou nascuti le sunt mari, asa ca ia din acelea de nou nascuti cu incredere

sjuk

#640 2010-01-28 13:54:01

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

da,alea sunt cele mai bune body-uri,cu capse de sus pana jos tummenupp

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#641 2010-01-28 14:15:34

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

subscriu rozik smile

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#642 2010-01-28 15:35:12

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

si eu tot de astae am luat cu capse multe. chiar si la picioare . si body parte peste parte

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-01-28 15:35:43)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#643 2010-01-28 17:54:05

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Anne, POZA!

Colac gasesti la farmacie, ceri si tu cum a cerut sotul meu "doamna, nevasta-mea nu poa' sa stea-n fund, ce-mi recomandati?" rotfl2 ; sau varianta oficiala " colac pt lauze" wink

Sutien pt alaptat tii neaparat sa-ti iei? Eu ma inteleg super cu bustierele, costa 8-10 lei...

Lily... lasa masina.. si eu am condus pana in luna a 8=a si cam aveam emotii... ai avut curaj sa iesi pe zapada...; eu am purtat mereu centura, a dadeam prin spate ca sa nu-l stranga pe bebe; e mai bine s-o porti...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#644 2010-01-28 18:20:43

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

...nici pe aici nu se stie nimic de INA????

incep emotiile la mine....asa ca.....intrebare va rog...ce incalzitor de biberoane mai bunicele cunoasteti ...si la ce pret si de pe unde se cumpara?..si ce pompa de san....se apropie termenul si ma ia cu rau

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#645 2010-01-28 18:27:05

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Incalzitor am de la chicco, 150 lei, sunt multumita; pompa e bine sa ai electrica.. avent e minunata dar e 600 lei... primii pasi e 100 lei, chicco vreo 300... stiu ca toate astea electrice sunt f bune.

Pai de ina cred ca auzim maine, poimaine... cine are nr ei?

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-01-28 18:30:06)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#646 2010-01-28 18:34:40

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Sutienul trebuie sa il porti pt ca sa nu se lase sanii smile De lasat oricum se lasa dar poate o idee mai putin. La mine nu s-au lasat pt ca nu am sani lol sunt plata big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.