homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-43

#799 2010-02-07 16:14:33

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

kata nu vreau cezariana dar piciul e intors cu fundul spre iesire si eu nu am scapat nici de ureaplasma asa ca dr mi-a recomandat ceza

ina stiu cum e cu igienizarea ca asa mi-au facut si la operatia de extrauterina......o singura data am acceptat ca pe urma am cerut sa ma dau jos si sa ma curate sotul si de a doua zi eu ( cu servetele umede si prosop ud).....nu le-a convenit sa piarda bani dar eu cracanata sa ma curete aia nu mai stateam nici batuta......aaa e bine daca te indeamna sa faci miscare pentru ca eu a trebuit sa ma cam rog de asistente sa ma lase sa ma plim ( cocosata dar in capul meu era ca daca ma plimb imi da drumul acasa mai repede....asa a si fost......la 48 de ore de la operatie eram acasa in patul meu )........tot fac legatura cu op de extra ca e in acelasi loc cu cezariana chiar mai mare putin dupa ce am vazut eu la o amica

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#800 2010-02-07 19:08:50

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

vai.. eu deja inclinam pt cezariana. sunt trecuta prin 2 operatii si imi cunosc capacitatea de refacere si mi se parea ca macar scap de cusatura de jos.. nu trec prin travaliu... numa ca daca tot citesc detalii cum e cu igienizarea aia nici eu nu mai stiu ce vreau smile  acum la mine mai e mult si sa vedem ce-o zice si dr.. ca pana la urma aia e cel mai important.

vroiam sa mai intreb ina.. la cezariana iti face anestezie generala? eu la ambele operatii am fost cu anestezie generala si se pare ca organismul meu nu se impaca prea bine cu anestezicul ala. imediat dupa operatii am inceput sa vomit de vai de capu meu nici urma sa dorm linistita. eram semi treaza si cei din jurul meu se chinuiau sa ma prinda sa nu ma inec cu voma... va dati seama ce dureri aveam proaspat cusuta.. am tinut intreaga sectie in picioare.. insa a 2-a zi ma plimbam voioasa pe holuri de se mirau toti de mine. pt ca au fost 2 episoade identice la interval de cativa ani) ma gandesc ca probabil il voi face si pe al 3-lea  cesafac

Daria Ioana - 06.08.2010

#801 2010-02-07 19:26:25

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Sanca, daca as mai naste o data tot pt cezariana as opta dar asta este optiunea mea. Tu trebuie sa pui in balanta argumentele pro si contra si abia apoi sa decizi.

In 90% din cazuri se opteaza pt anestezie rahi pt ca, spun medicii, anestezia generala are ceva efecte asupra bebeluslui. In plus, il poti vedea, pupa si alapta mai repede.

Este adevarat ca sunt si momente neplacute ( mobilizarea, igienizarea ...) pt ca vorbim de o operatie totusi dar  toate palesc in fata bebelusilor nostri.

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#802 2010-02-07 19:55:45

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

daca sarim peste anestezie generala atunci e mai bine. se poate spune ca sunt lasa dar no.. asta simt ca vreau. eu inca nu am discutat cu dr despre nastere sper sa nu am probleme din partea ei. voi cand a-ti discutat prima data despre nastere?

Daria Ioana - 06.08.2010

#803 2010-02-07 19:58:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

daliana cand ne mai pui poze cu micutele?
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#804 2010-02-07 20:02:28

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mie mi-a zis doctorita ca imi recomanda ceza pentru ca sunt slabuta. Eu chiar voiam sa deschid subiectul si imi era putin teama ca va trebui sa duc munca de lamurire cu ea dar nu a fost cazul, am avut noroc.

Ma gadeam daca este ok sa pun ser fiziologic pentru nasuc intr-o sticluta de picaturi pentru nas, din aceea cu pompita......dupa ce o sterilizez. Ce ziceti, e bine?

#805 2010-02-07 21:46:41

witty_ina
Sr. member

Rux, eu cred ca e ok pt ca mult mai usor de folosit. Ai grija ca sunt unele sticlute care pulverizeaza mult si pt un nou nascut nu e confortabil

A recomandata Nico pe aici fiolele Isophy de la Uriage. Sunt ok pt ca poti consuma una o data...Am vazut si prin hypermarket ser fiziologic ambalat pe acelasi principiu. O fiola iti ajunge si pt ochisori, nasuc si putzulica  wink  si o poti tine deschisa pana la 24 ore si ajungi sa o folosesti de 2 ori chiar

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-02-07 21:49:03)

#806 2010-02-08 15:28:16

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fetele, varul meu a avut probleme cu putzica, a rtebuit sa-l opereze sad ; asta cu decalotarea se face de mult timp, mai.... varul meu are 30 de ani acum.

Eu cand ii pun ser, nu stranuta, doar tuseste si se stramba; pe noi ne-a salvat batistuta asta smile ; acum e racit, ii dau Panadol, miroase a capsuni si arata bestial de-mi vine sa pun sticlutza aia la gura big_smile

Carra, ai voie bere d'aia, dar sa nu te plangi ca te-ai ingrasat prea tare, da? tongue

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#807 2010-02-08 16:19:02

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

big_smile nu ma plang nu ma plang ...ma rog la Dumnezeu sa ma ia adina la sala cu ea dupa ce nastem amindoua.
puss  par  kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#808 2010-02-08 18:20:41

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ina, au sosit produsele de la Bubchen?

#809 2010-02-08 18:27:39

witty_ina
Sr. member

Rux, azi trebuiau sa ajunga la firma la sot dar nu stiu nimic.

In wk am luat de la Cora un ulei de la bubchen si e f bun: miros subtil, merge dat bine si pe la fundulet si vad ca ii place tare mult. Din pacate in Cora am vazut doar cateva produse de la ei: sampon, spumant,, creme vreme rece, ulei masaj bebe si vreo 2 creme/uleiuri pt mamici

Imediat cum le inaugurez, va zic

#810 2010-02-08 20:00:37

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

da, Ina ai dreptate si eu le-am vazut in Cora , chiar mi-au sarit in ochi, dar cum ti se va par ca preturi? sunt mai ok alea din cora sau alea de pe site, eu nu m-am uitat prea atent la preturi.

apropo mamici , ziceti-mi si mie pt inceput ce-ti trebuie pt bebe in materie de cosmetice : sampon +gel de dus(am inteles ca ar fi mai bine sa fie combinate, ) ulei de corp pt masaj si ulei sau crema pt fundulet, altceva ce mai e nevoie?

9 ani de copilarie ....

#811 2010-02-08 20:05:49

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

cam atat adina..eu am si pudra dar nush la ce sa o folosesc...samponel am separat unul contra crustei laptelui si nu a facut bebe...

fetele...eu ma simt cam rau..astazi parca toate ma dureau...capul, stomacul...nu mai zic de spate-ma doare undeva chiar pe la mijlocul coloanei de la aplecat la infasat ca nu am luat masa speciala si patul e destul de jos.....si probabil si de la tinut bebe in brate plus greutatea sanilor ca sunt imensi acum...nici nu mai stiu ce sa mai fac....si ca sa fie tacamul complet cred ca m-am ales cu ceva hemoroizi de la nastere ca am avut si sangerari anale...si ma simt slabita, fara energie...a mai patit careva asa?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-02-08 20:10:22)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#812 2010-02-08 20:07:15

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

aha, adica sa inteleg ca ala de mustela ar fi super, are cumva si gel de dus in el?
ca ma gandesc sa iau asta de la mustela si restul de la butchen....

9 ani de copilarie ....

#813 2010-02-08 20:13:32

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

da e super fain.......nu e cu gel de dus...de ala am separat...si uleiul de masaj e f bun..

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-02-08 20:13:43)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#814 2010-02-08 21:04:02

witty_ina
Sr. member

Burtici, cele de la mustela sunt f bune. Eu am gelul de spalat cap/corp varianta 750 ml si a costat cam 80 lei. Tinand cont ca folosesc cate 2-3 picaturi la baita, o sa-i  ajunga pana incepe sa se barbiereasca  chicot
Sotul meu a avut grija sa ia toata gama ... si nu i-a picat bine sa vada ca servetelele umede costa 53 lei pachetul  chicot
Crema pt fundulet e f buna pt ca are o concentratie mai mare de oxid de zinc si mai are ceva in plus, un atioxidant care vindeca f repede (la mine a mers mai bine decat bepanthene).

Ce mai are mustela in plus si e ok pt mamicile nesigur si mai comode e un gel de spalare fara apa: e f bun si merge la inceput daca va e teama de buric sau cand nu aveti apa la dispozitie.

Ambii pediatrii cu care am discutat mi-au recomandat sa merg pe aceeasi gama de la cap la coada dar nu mi se pare ok pt ca obisnuiesc pielea bebeluslui cu un singur fel de produse.

Adina, eu zic ca e ok sa mergi pe bubchen in ceea ce priveste uleiul de masaj si tot felul de creme si lotiuni pt  fundulet. Stiu ca ei nu au un sampon care sa fie impotriva crustei de lapte dar il gasesti usor la mustela, uriage sau bioderma.

In privinta preturilor, in Cora mi s-au parut mai scumpe cu 50 bani-1 leu dar din pacate au f putine produse (vreo 5-6 )

#815 2010-02-08 21:24:16

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ina mai exact ce ai luat tu ptr bebe de la mustela..si cam cat ai dat?...ok si dc nu e mustela..ce mai e pe locul 2 tongue?

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-02-08 21:25:00)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#816 2010-02-08 21:49:10

witty_ina
Sr. member

Mustela: gel de apalat cap/corp - 80 lei
             gel de spalare fara apa - 37 lei
             servetele umede - 53 lei (asa cum am zis, servetelele sunt opera/greseala sotului  chicot )
             ulei masaj - 45 lei (circa);
             crema pt fundulet - 37 lei (e f buna, o recomand ca tratament pt iritatiile bebeluslui)
Am mai luat pudra fundulet de la Klorane dar nu am defacut-o pt ca nu am de gand s-o folosesc;
Pe parcurs am mai adaugat alte creme de fundulet ca sa nu se obisnuiasa bebe: dalin, sanosan, bepanthene si ulei de masaj de la bubchen

Zilele trecute am comandat produse de la Bubchen, din cele care nu se gasesc in magazine. M-am tot documentat si am vazut ca sunt super ok ca si calitate (nu au parabeni, conservanti si mirosurile sunt subtile), iar mamicile sunt multumite

Sa fac un top al cosmeticelor... cam greu. Daca ar fi sa o iau de la capat fara sa arunc banii as lua: crema fund mustela si gel de spalat tot de la ei, servetele umede nivea (albastre), gel masaj bubchen. As adauga si alte produse pt fundulet ca sa nu-i creeze o sensibilitate aparte, produse pe care sa le folosesc alternativ.
DE la fete am invatat ca nu trebuie cremuiti la fund de fiecare data  asa ca eu ii scap putin ulei de masaj de la bubchen care e special si pt pliuri fund si pt zona de sub brat.

#817 2010-02-08 22:36:19

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

merci am luat notite..trimitem sotul la cumparaturi....dar unde ptr mustela si produsele bubchen tongue?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.