homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-69

#1293 2010-03-16 19:53:51

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

ally_na a scris:

piticul meu e f agitat azi, dc ieri a dormit aproape 7 ore in timpul zilei...azi mai mult de 3 ore adunate nu a dormit...si cere mereu d emancare sad...si se mai si stramba d ela colici sad, nu plange in continuu, dar are ochii mari deschisi

Ally_na cred ca are acel episod de crestere cand cere de mancare mereu...nu stiu cum se numeste in romana dar in engleza este growth spurt. Nu te ingrijoara caci este firesc. Chiar daca simti ca nu ai lapte (tu alaptezi??) da-i tzitzi ca sa o tina in gura ca sa se linisteasca. O sa mai aiba momnte din astea si pe la 3 luni, si la 6.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1294 2010-03-16 20:27:55

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

da ii dau tzitzica.....si lapte vad ca am....dar daca nu apuc sa ma odihnesc.....poate raman si fara....i-am facut si 30 ml de lapte praf de gura sotului....dar nu vrea lingurita....nu vrea nimic, doar tzitza...smile....dumnezeule a adormit smile.... rugaciune ....ma duc si eu la somn..sunt franta...si sper sa mi se uple sanii....
mamici..gasim pe undeva ce si cum sa papam ptr a avea lapte mai bun si mai mult...?..eu am sanii mari dar stiu ca nu asta conteaza....

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-03-16 20:41:39)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1295 2010-03-17 11:04:06

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ally, mananca si tu de toate... consistent sa fie... daca ai bafta si suporta bebe, baga fructe si legume...

si ceai de chimen... efect garantat

si nu-ti fa pb, sanii se umplu... iar bebeii sunt pompe f eficiente, aveam momente cand eu credeam ca nu mai e nicio picatura in ei... dar cris se satura bine smile odihna face mult, insa, intr-adevar... si mie mi se reduce "prodctia" daca sunt epuizata fizic...

cat despre puseul de crestere, flower... al meu cand era toata ziua treaz si mana deees de tot nu crestea mai mult de 10-20 g... iar cand dormea toata ziua si manca la 4-5 ore lua cate50-80-100 g pe zi smile e pe invers? lol

Ultima oara a fost editat de katami (2010-03-17 11:05:46)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1296 2010-03-17 16:21:40

catybal
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

Buna mamici!

A nascut cineva la spitalul polizu cu doctorul Pechi Laurentiu?ce parere aveti?

Sunt mamica...mare realizare !
gravida 35

#1297 2010-03-17 21:57:47

flowerpot
Insomniac member

katami a scris:

ally, mananca si tu de toate... consistent sa fie... daca ai bafta si suporta bebe, baga fructe si legume...

si ceai de chimen... efect garantat

si nu-ti fa pb, sanii se umplu... iar bebeii sunt pompe f eficiente, aveam momente cand eu credeam ca nu mai e nicio picatura in ei... dar cris se satura bine smile odihna face mult, insa, intr-adevar... si mie mi se reduce "prodctia" daca sunt epuizata fizic...

cat despre puseul de crestere, flower... al meu cand era toata ziua treaz si mana deees de tot nu crestea mai mult de 10-20 g... iar cand dormea toata ziua si manca la 4-5 ore lua cate50-80-100 g pe zi smile e pe invers? lol

rotfl Al tau este mai istet ca-i moldovean. Kata, nu stiam nimic despre copii/cresterea lor, dar am citit si am mai aflat de la voi si alte cateva persoane de varsta mea care au copii. Am citit despre puseul acesta de crestere si am vazut si la Carolina ca are momente cand mananca de rupe pentru o zi sau doua.
Si acum Ally_na exact cum a zis Kata --chiar daca ai impresia ca s-au golit sanii tu da-i sa suga ca vine laptele. Bea si ceaiul cu pricina (Kata mercic fain de pont!) si cate o bere (eu Guiness) si mai stai prin pat cate o ora-doua si nu o sa ai probleme cu laptele.

bebe

Publicitate

loading...

#1298 2010-03-17 22:02:12

katami
Platinum member

cu plashiere, moldohiniesti graind rotfl

ma duc sa-mi "pun tzatzele la incarcat" lol ca tot veni vorba de odihna si productie.... noapte buna, fetele!!

aaa, si aruncati o privire la mamici, am pus niste linkuri cu wrap-uri si sling-uri pt bebei.... o nebunie!! am descoperit site-urile si sunt super entuziasmata de ele lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1299 2010-03-19 19:26:37

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

mamici vin si eu la voi cu o problema mare......ce sa fac sa ia Tudor tata?.....cand am avut temp mare dr de pe salvare mi-a zis sa nu-i mai dau si i-am dat biberon iar de atunci nu mai vrea tata......o ia papa putin si gata nu-i mai trebuie......asa ca eu ma mulg si ii dau cu biberonul.......nu mai stiu ce sa fac....ma dor si sanii de la muls......ma apuca depresia ca nu gasesc o solutie sa-i dau copilului meu tata..............multa lume imi zice ca sunt comoda si de aia ma mulg...pai in pana mea mie imi place sa sterilizez non stop biberoane? imi place sa fac ture camera - bucatarie?.......nu pot nici sa-l las nemancat ca asa il oblig sa ia tata....pur si simplu mi se rupe sufletul de mila lui....e fomist rau si urla de foame ff tare

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1300 2010-03-19 22:17:08

katami
Platinum member

camy, eu as incerca, totusi...lasi deoparte biberonul si incerci sa ii dai tzatza...la inceput mai des si cate putin, daca deja zici ca tzocaie putin e perfect... credca e imposibil sa nu manance pana la urma.... da-i cat vrea... lasa-l... mai da-i putin.... profita de intervalele in care doarme, se va trezi fomist... nu stiu, te cred ca e aiurea tare... dar pt el e mai sanatos.

#1301 2010-03-20 17:29:11

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

multa RABDARE camy................la suge pana la urma...iar tu trebuie sa ai nervii tari........
la cate am trecut eu cu gab......la inceput nu stia sa suga..........ma durea de muream.incercan sa storc.parca papa din biberon.......dar  tot nu m-am lasat.si o sa vezi ca va suge si la tine...nu-i da biberonul prea des, din el trage usor si cand vine vorba de tatiza......este puturos...ca lapticul nu curge asa usor...
si uite ca la mine au trecut 2 luni., suge bebele , de durut tot ma doare, dar ma gandesc la binele lui
pupici si mult mult curaj

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1302 2010-03-20 17:56:07

flowerpot
Insomniac member

Camy nu te lasa! Cauta un biberon din care curge foarte, foarte putin...si alterneaza biberonul cu sanul. O sa realizeze el ca de la san va curge mai repede. Sau tot incearca sa ii dai san. Pompeaza sau stoarce un pic ca sa nu ai fluxul prea mare si mai insista. Iti tin pumnii!

Fetelor, cred ca fetei mele ii ies dintii! Toata ziua sta cu pumnul in gurita, ii curge saliva si plange! Pana acum mie nu mi-a plans dar de vreo cateva zile plange ziua de rupe.
Si cad incerc sa ii dau sa manance o apuca plansul, opune rezistenta cand o pun pe brat - trebuie sa o ridic vertical, sa ma plimb, sa ii dansez hora si tot asa si incerc sa ii dau sa suga din nou si iarasi plange si opune rezistenta. Numai dupa ce oboseste de plans sau cand este pe punctul de a adormi mananca. Noaptea mananca o data sau de doua ori dar bine. S-a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva? Dati-mi un sfat...ce sa fac sa nu mai planga inainte de a manca?

bebe

#1303 2010-03-20 18:38:25

ally_na
Hero member

noi cu problemele noastre....refuzam suzeta...ne agita baia f rau si dc facem baita la ora 21 adormim la 23-34......si deja...rasfatul e cam in floare...e puturos la san,,,,eu incerc sa ii dau din 2 in 2 ore....dar ..el vrea mai des....si nu prea mai doarme in timpul zilei....azi de la 7-12 a stat treaz......cat ar trebui sa doarma un bebe la vasta lui de 3 saptamani?

#1304 2010-03-20 20:13:18

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

vai alina am vizionat si ultimele poze de pe picasa puse de tine...ce frumos e andrei...asa as fi vrut si eu un baietel ca sa-l strig Andrei sad...bine daca d-zeu a vrut sa ne dea fetita nu ma supar, dar ma obisnuisem cu ideea ca vine Andreiutu...asta e poate data viitoare....

9 ani de copilarie ....

#1305 2010-03-20 20:43:42

ally_na
Hero member

..pai atunci sa vina andreea...smile....eu vroiam fetita initial ...asa ca....dumnezeu stie el ce ne da...daca aveam fetita nu ma mai gandeam la al doile copil asa...ne gandim...la fel si la tine probabil....
multumim de complimente...o sa ni se urce la cap smile...si mami e mandra de puiutul ei smile..chiar dc nu prea dormim tongue si suntem toti  disperat  disperat  disperat  disperat

#1306 2010-03-21 04:32:00

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

ally nu-ti face griji..mai sunt si exceptii de bebei care fac ziua alba lol.si al meu a fost la fel...........nu pot spune ca acusica s-a schimbat dar incerc sa-l obosnuiesc si cu somnicul de ziua..ca cel de noapte e deja teribil rotfl2.....doarme de la 12 noaptea........cica multa rabdare si curaj.cresc ei mari hjartahjartahjarta

bebele ar trebui sa doarma cam de 7-8 ore pe zi (daca nu ma insel) iar de papat cam  de 12 ori pe zi..........la mine manca la 1-1 1/2.daca cerea baiatul ii dadeam fara jena lol si uite ca acusica am 9 sapt si vreo 6 kg si ceva..........nu-l priva de papa.mananca cat ii trebuie

pupici si curaj

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1307 2010-03-21 11:08:06

ally_na
Hero member

e bine de stiut , uneori ma gandeam ca are ceva ..dar dupa ce plange cc 2 min si vad ca dc il iau in brate brusc tace....inteleg ce are....

e puturos la mancare , mananca max 20 min , apoi adoarme cu tata in gura si pete o ora incepem iar....incerc sa ii maresc intervalul de ore la 2 ore macar, ptr digestia lui ...nu ptr confortul meu...seara mai doarme si 3 ore..dar azi noapte a fost iar crima..a dormit el ok 3 ore pauza de masa si 2 ore pauza de masa pana la 4.30, apoi am inceput iar.....5.30 masa...6.45 masa....si uite asa pana la 9.00.....se satura..ca nu mai vrea s aia tzatza...si apoi iar o ia de la capat..big_smile
de luat eu zic ca a luat binisor in 3 sapt si 2 zile 550 grame...sper sa fie ok...

cand a venit dr si l'a stresat sa manace 30-40 min lua..70-80 la un supt...asa daca e doar cu mama si tata acasa....ne rafatam smile..
chiar nu siu metode nedureroase ptr el..dar cititnd ce scrieti voi..descopar ca majoritatea sunt asa...rari sunt bebeii care dorm f bine si nu sunt "agitati" ziua

#1308 2010-03-21 17:59:43

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

ally sunt copii si copii...se zice ca la inceput tre sa doarma cam 20 de ore din 24...
al meu a inceput sa stea treaz de pe la 3 sapt...si statea cam 1 ora asa si se culca...
de mancat al meu nu a mancat niciodata mai des de 4 ore...si a fost hranit exclusiv cu laptele meu dar dar si din biberon si alaptat...la doua luni nu a mai acceptat bibe sub nici o forma si atunci poate ca a mancat o idee mai des...cam la 3 ore...
ce ziceti voi pe mine pers ma ingrozeste...el manca de max 6 ori pe zi...si asta in zilele proaste si socotesc aici si ce mancat noaptea...
si a aluat in greutata in prima luna aproape 2 kg si in a doua 1.5 kg...
vezi ca pana la 3 luni nu exista rasfat...daca plange are un motiv...
dupa 3 luni te poti gandi la resfat

Ultima oara a fost editat de maryland (2010-03-21 18:01:30)

#1309 2010-03-21 19:07:04

katami
Platinum member

mary, si din luna a treia cat a luat?

si cristian la fel face, mananca la 3-4 ore (raaar la 2), noaptea are o pauxa cam de 7 ore...  si tot 1,2 kg pe luna... tot numai tzatza, fara biberon... dar in ultimul timp stala tzatza cate o ora uneori....de crescut creste, dar incep sa-mi pun pb....

Ultima oara a fost editat de katami (2010-03-21 19:07:30)

#1310 2010-03-21 21:36:11

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

kata a luat sub i kg...dar tot mult
oricum o sa ia din ce in ce mai putin...acum daca ia 300 de grame pe luna...bine luna asta a luat mai mult ca a mancat cereale multe...tre sa ii mai tai din portie ca cica la un asn tre sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere...si al meu ar trebui sa aiba 9-10 kg si deja are 8600...ai nu are inca 8 luni neutral ....bine nu e gras dar...

#1311 2010-03-21 22:29:24

katami
Platinum member

cica e normal ca bb-ii alaptati sa ia mult in greutate la inceput, NU e pericol de obezitate!!  nu stiu daca e bine sa ii tai cerealele...

si cris a inceput sa ia cevaaa mai putin...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.