homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-72

#1350 2010-03-24 19:05:09

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

nu tu ... fetita ... poate nu mananca/ se zbate pentru  ca este "overtired"... ma gandesc sa o pui dupa ce a avut un somn ...  Dar daca spui ca acum mananca a fost ceva de moment.

#1351 2010-03-24 19:16:02

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

SoareleMeu a scris:

nu tu ... fetita ... poate nu mananca/ se zbate pentru  ca este "overtired"... ma gandesc sa o pui dupa ce a avut un somn ...  Dar daca spui ca acum mananca a fost ceva de moment.

Astazi a fost mai blanda caci a mancat dupa ce a dormit. Cred ca ai dreptate. Poate ca a fost prea stimultata de la jucarii sau chiar din cauza mea ca am obsesii ca se plictiseste si stau numai pe capul ei. Multumesc pentru sfat.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1352 2010-03-24 19:19:32

SoareleMeu
Hero member

Si eu m-am ferit sa il stimulez prea mult pentru ca nu mai ma intelegeam cu el .... te descurci oricum foarte bine.

#1353 2010-03-24 20:14:11

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

asta am obs si eu la bebe al meu...dc il stresez ..il tin de vorba , il pun pe paturica, il pun in leagan.e f agitat.....si nervos la san....vrea sa manance dar se enerveaza....

in alta ordine de idei m'ati speriat cu cazutul parului...eu nu iau nici o vitamina...e cazul sa ma apuc????

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1354 2010-03-24 20:25:56

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

eu zic sa iei,Ally_na(aceleasi vitamine pe care le-ai luat in timpul sarcinii),eu nu le-am luat si mi-a cazut foarte mult par(oricum,o sa-ti cada chiar daca iei vitamine,dar poate nu mai cade atat de mult)

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Publicitate

loading...

#1355 2010-03-25 03:27:34

flowerpot
Insomniac member

SoareleMeu a scris:

Si eu m-am ferit sa il stimulez prea mult pentru ca nu mai ma intelegeam cu el .... te descurci oricum foarte bine.

Cum sa fac sa nu o stimulez prea tare? Sa o mai las singurica, fara jucarii prin preajma? Sa nu mai vb cu ea? Azi a fost super toata ziua dar pe la 5 am iesit la un magazin (gen Metro) sa facem cumparaturi de Paste. In magazin a inceput sa scanceasca un pic, am luat-o in brate, se uita atenta peste tot; cand am ajuns la masina i-am dat sa manance si da-i plansete si nervisori. Ai dreptate, Soarele meu. Cred ca este prea stimulata.

bebe

#1356 2010-03-25 07:36:16

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele!Ati vazut ce spun astia despre Rotarix?Voi ce parere aveti?Eu sunt putin ingrijorata pentru ca i-am facut lui Eric ambele doze si de vreo luna are scaune cu mucus, dar nu sunt sigura ca de la vaccin.Ieri i-am facut analizele de sange si i-au iesit ok.Suntem pe regim de 3 saptamani.Culmea e ca toti dr care l-au vazut imi spun ca nu are nimic pentru ca e vesel, rade, se joaca, mananca si doarme bine, dar nu cred ca e normal sa faca 5 scaune pe zi din care 2-3 cu mucus.A facut si un firicel de sange acum 2 saptamani, dar a avut o rana mica pe interiorul anusului de la cat se screme...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1357 2010-03-25 09:36:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flower, ia-o in brate, tine-o lamga tine, dar fara sa ii stimulezi atentia cu ceva in mod special. asta daca e3sti sigura  ca aici e cauza, mie imi suna a... colici. si al meu a luat-o razna, vreo luna n-a mai avut nik, iar acu urla toata ziua, nu eructeaza, are gaze sad

bucklu, ce e cu rotarixu?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1358 2010-03-25 09:44:05

ally_na
Hero member

al meu rezista in patut cu jugarii maxim 30 min , apoi incepe sa caraie...il mutam pe o perna stam de vorba....eventual il pun intr'un scau ( leagan) si ..uite asa trece ziua...doarme maxim 6-7 ore ziua.....si noaptea 6 ore....e normal oare la 4 saptamani?

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-03-25 09:56:01)

#1359 2010-03-25 10:20:59

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Flower si mie imi suna a colici ce povestesti tu....
dar cate luni are?
Al meu facea asa: tragea de cateva ori din san si incepea scandalul, abia, abia reuseam sa-i dau sa manance.
Si acum, la 7 luni face cam la fel, doar ca sta mai mult la san 5-7 min si apoi il lasa, da din maini si picioare, isi ridica burta sus, se enerveaza daca ii dau sa suga, trage de hainele mele, ba rade, ba tipa, dar asta nu mai e de la colici. Mi-a spus doctora ca asa e felul lui  huh si sa-l las in pace ca inseamna ca suge suficient.....

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1360 2010-03-25 10:30:26

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Katami, au descoperit in rotarix un virus porcin...sad...Si in state l-au scos de pe piata.Ei zic ca nu face nimic rau, dar...Pe de alta parte eu am vorbit cu dr de pe aici si au zis ca nu cred in asta, ca ar fi totul aranjat dr firmele farmaceutice ca sa produca iar panica si ca sa lanseze rotarixul produs de alta firma...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1361 2010-03-25 11:35:53

ally_na
Hero member

al meu mananca..mananca si apoi se enerveaza....se inroseste la fata...se agita si plange ( e mult spus) cu sanul in gura...il ridic pe umar..da aerul afara si o luam de la capat.....acum nu stiu dc ii intra prea mult lapte in gura sau sunt colicii sad

#1362 2010-03-25 12:21:24

SoareleMeu
Hero member

flowerpot a scris:

SoareleMeu a scris:

Cum sa fac sa nu o stimulez prea tare? Sa o mai las singurica, fara jucarii prin preajma? Sa nu mai vb cu ea? Azi a fost super toata ziua dar pe la 5 am iesit la un magazin (gen Metro) sa facem cumparaturi de Paste. In magazin a inceput sa scanceasca un pic, am luat-o in brate, se uita atenta peste tot; cand am ajuns la masina i-am dat sa manance si da-i plansete si nervisori. Ai dreptate, Soarele meu. Cred ca este prea stimulata.

Nu ai ce face .. cate o data se intampla sa oboseasca prea mult ...

#1363 2010-03-25 12:42:43

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

mamici vreau si eu un sfat......pana acum piciul meu nu vroia sa ia tata......acum o ia, morfaie si adoarme ...dar nu mananca decat ff putin ca l-am verificat cu cantarul......daca ii dau biberon baga pana se satura....la tata nu plange , nu se agita ........l-am lasat 4 ore nemancat si tot asa a facut cand l-am pus la san.......oare nu are putere sa traga ?...lapte am ca daca ma mulg scot mai mult de 90 ml cat papa el acum

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1364 2010-03-25 15:18:18

ally_na
Hero member

pai camy..din cate stiu eu..( dar mamele mai cu experietnta pot sa te lamureasca mai bine) s'a invatat puturos la san sad

#1365 2010-03-25 16:39:47

flowerpot
Insomniac member

Juli, Carolina are 3 luni (peste 4 zile). Sper sa ii treaca pt ca venim in Romania in iulie si daca face asa pe avion sunt terminata (mai ales ca venim numai noi doua initial si tata vine mai tarziu).
Kata, eu tot cred ca de la colici ar trebui sa planga mult, dar ea face asa numai cand ii dau sa manance...daca este dupa somn, nu plange. Noaptea nu plange, mananca fara probleme. Numai ziua face asa. Burta o doare dimineata, vad cum se screme, dar apoi se mai linisteste.
La pediatru ajungem tocmai pe 12 aprilie pt ca el este evreu si are Pastele acum...este plecat in Israel.

Camy, Tudor are putere sa traga dar este lenesel. O sa isi dea drumul incetul cu incetul.

bebe

#1366 2010-03-25 18:33:18

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

da camy, e puturosel cavalerul tau...din biberon curge ca la robinet fara prea mult efort, pe cand de la mami tre' sa munceasca un picut...ai grija sa nu cumva sa lase sanul pe motivul asta...nasa mea a patit si nu numai ea...

fetele,imi cade si mie parul ingrizitor....efectiv ma cutremut...la baie e jale-cada plina..prin casa la fel....nu stiu ce sa mai fac...solutii, leacuri, ceva?...eu alaptez si incerc sa mananc cat mai echilibrat...si parca nu m-as tunde ca mai ales acum ca nu mai sunt asa slaba ca inainte nu stiu cum mi-ar sta...si imi si place parul lung, dar nah....nici sa ajung sa ma pieptan cu prosopul n-as vrea...va pup

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-03-25 18:35:26)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#1367 2010-03-26 10:01:30

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

off mama ei de lene.....ieri abia a mancat 20 ml de la mine si era lesinat de foame......cand i-am dat biberonul a facut o fata de ziceai ca l-a vazut pe cel mai bun prieten.....o sa tot incerc sa il pun la san dar daca va sta tot asa ma mulg in continuare si ii dau cu biberonul......oricum e un pas inainte ca pana acum cateva zile nu vroia sanul si acum il ia fara probleme si mai si trage laptic

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1368 2010-03-26 11:20:07

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Camy, ii e lene... asa mi-a facut si David... nush care e solutia, ca dr imi zicea atunci sa nu-i dau bibe si stii ce-a patit... prefera sa doarma in loc sa pape si ramanea nemancat........ disperat

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.