homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-87

#1635 2010-05-02 14:40:04

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

aveti aici babisme muuuulte lol
http://forum.anticonceptionale.ro/t2792 … e----.html
Nasa duce la biserica uleiul,prosopul si sapunul,am auzit la cineva ca a dus si o sticla de vin rosu.Nasa trebuie sa mai aiba la ea(pe langa hainutele pentru bebe,crasma,pampers,ce ii mai pune coplului pe el ),si fasa si  busuioc.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#1636 2010-05-02 15:12:22

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mie asa mi-a zis preotul....ca dupa molifta pot iesi din casa si pe bebe sa nu-l scot pana la botez (asta nu voi rezista big_smile). Molifta a zis ca putea sa mi-o faca la 8 zile dupa nastere dar cum eu am stat 9 in spital se putea oricand.

Unghiile si eu i le-am taiat ca erau maricele.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-05-02 15:15:54)

#1637 2010-05-02 19:55:43

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

ally_na, eu cand am fost nasa am dus la biserica exact ce-a zis rozik (chiar si vin,
plus bani, vreo 200 lei ). Nasii sa nu uite de lumanare wink era cat pe ce sa uit...  chicot
Baita se face a doua zi ... nu mai stiu exact ce se pune (mama fetitei a pregatit tot), dar oricum a luat o lista de pe net: miere, lapte, ou, ceva de aur de la nasa (grija mare sa nu aruncati si aurul o data cu apa dupa baita  chicot  ).
Noi ca nasi i-am luat hainute (multeee), pilota, creme de baie, cercei - trebuiau pusi la botez, dar slujba a fost la foc automat si n-am mai avut timp. depinde de fiecare... ca sunt atatea ritualuri ... a trebuit sa arunc apa din cadita la un copac roditor (se uita tot blocul la noi) ... eu nu prea cred in obiceiurile astea, dar am zis sa-i fac pe plac mamei...
daca imi mai amintesc, mai adaug...

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-05-02 19:56:54)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1638 2010-05-02 20:36:35

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

mamici am si eu o intrebare.....piciul meu ar sta numai afara ......cum sa fac sa nu stau toata ziua numai pe strazi de nebuna? stau afara de pe la 12 pana pe la 6:30 seara.......zici ca avem serviciu amandoi.......am incercat sa-l mut in alta camera - n-a mers pacaleala.......l-am pus in fata geamului deschis sa para ca e afara - n-a mers ( adica la inceput era ok dar dupa o perioada n-a mai stat).......o sa ma mut la cort pana la urma......nu zic sa nu ies afara, dar sa stau si eu 2-3 ore nu toata ziua.......mai am si eu cate ceva de facut pe acasa

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1639 2010-05-02 22:06:49

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

si inca ceva,parintii sa nu uite sa ia certificatul de nastere al copilului(eu le aminteam tuturor sa ia certificatul,si tocmai noi l-am uitat,desi era pus pe pantofar,la usa.Noroc ca stam chiar peste drum de biserica)

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Publicitate

loading...

#1640 2010-05-03 05:10:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

camyelenbebe a scris:

mamici am si eu o intrebare.....piciul meu ar sta numai afara ......cum sa fac sa nu stau toata ziua numai pe strazi de nebuna? stau afara de pe la 12 pana pe la 6:30 seara.......zici ca avem serviciu amandoi.......am incercat sa-l mut in alta camera - n-a mers pacaleala.......l-am pus in fata geamului deschis sa para ca e afara - n-a mers ( adica la inceput era ok dar dupa o perioada n-a mai stat).......o sa ma mut la cort pana la urma......nu zic sa nu ies afara, dar sa stau si eu 2-3 ore nu toata ziua.......mai am si eu cate ceva de facut pe acasa

Ooooo Camy am ras o gramada cand am citit postul tau. Imi pare rau de tine, dar asa de drag mi-a fost Tudor dupa ce am citit postarea ta. Nu stiu ce  sfat sa iti dau (dar sincer mi-as dori ca fata mea sa vrea pe afara).

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1641 2010-05-03 10:41:52

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

rotfl2  si noi am uitat certificatul de nastere acasa
eu nu am tinut cont de babisme...
mi-a citit molifta de 8 zile si de 40 si am baut si aghiazma nush cate zile si i-am pus si lui in cadita pana la botez, dar de scos afara, taiat unghiile si alte prostii....nu am tinut cont
l-am dus si la biserica la o nunta chiar inainte sa fie botezat...si nici eu nu aveam molifta de 40 de zile facuta
eu m-am gandit ca nu l-am nascut acasa, deci tot iesise afara cand l-am adus din spital...
camy hjarta  kram
m-ai terminat cu postul tau....tudorica are personalitate  big_smile
pai incearca sa ii faci tu program nu el tie....acum nu stiu cat o sa reusesti
eu ca sa il dezvat de dormit in casa in landou l-am lasat sa planga cateva zile la pranz pana adormea...vreo 20 minute asa....dar era mai mare...evea vreo 6 luni
si la fel l-am dezvatat de dormit cu mine in pat noaptea...
ma gandesc sa il culci la pranz la el in patut si daca vezi ca tot nu vrea....ia-l in brate, leagana-l canta-i....o sa se dezvete pana la urma

Ultima oara a fost editat de maryland (2010-05-03 11:20:22)

#1642 2010-05-03 11:19:17

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

camy esti dementiala  forgetit ... lasa ca se invata el, isi face program  wink

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1643 2010-05-03 11:44:30

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

camy....am ras cu lacrimi...nu situ ce sa iti zic....pana ieri "te invidiam" ca bebe al tau sta singurel si se joaca, acum ma bucur ca al meu sta in casa big_smile.....uff...poate e bine sa asculti sfatul fetelor sa il mai lasi sa si planga..asta daca poti...

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1644 2010-05-03 11:49:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu n-am tinut cont e niciun babism... normal ca mi-am scos copchilu afara pana la botez, ca era ianuarie, daca prima oara il scoteam ud dupa botez, racea sigur...
evident ca i-am taiat eu unghiile, de faza cu nasa nu stiam.
iar in cadita n-am pus nik decat ceva de argint si ceva de aur, asta pt ca a vrut nasa... daca era dupa noi.. nik. ceee, copchilu meu e matrial pt ciorba?

camy, si eu, ca si flower, mi-as dori sa am un bebe care sa vrea numai afara (bine, nu e dupa el chicot cu saufara scandal, tot stam macar 4 ore pe zi afara big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1645 2010-05-03 12:02:34

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Gagici, aveti aici poze smile

http://picasaweb.google.com/CrisVM85/IntalnealaBebei#

Pe scurt, Fleur a fost atractia parcului, toata lumea admira gemenii big_smile, Petru are niste poze dementiale cand papa biscuiti lol hjarta, iar eu m-am delectat cu Clarisa, cica-mi sta bine cu babygirl in brate rodnar, am hranit 2 pui deodata ( Darius si David ) lol si m-am lasat ciufulita, balosita, escaladata si trasa de cercei si lantisor de Petru lol ; a fost ffffff frumos, vremea a fost superba si sper ca data viitoare sa fim mai multe puss.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1646 2010-05-03 12:12:34

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

superbi cei mici si voi toate.
hjarta  hjarta  hjarta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1647 2010-05-03 12:19:51

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

vai ce frumusei sunt toti, imi pare rau ca nu am putut veni, sunt dementiali toti, dar clarisa fiind singura fetita de acolo e mortala, e asa frumusica cu sarafanul ala....

trebuie sa ne mai vedem odata pana nasc si eu, paote spre sfarsitul lunii mai bagam o intalneala....

oricum si voi toate arati super bine, sa va traiasca inca odata bebelusi si sa va bucurati de ei....

fleur tu pentru mine oricum esti un exemplu si te admir foarte mult, ca te-ai descurcat de minune cu 2 copii si niciodata nu te -am auzit sa te plangi ca nu mai poti...bravo tie....asta nu inseamana ca nu le admir si pe celelate mamici, dar ea merita dubla admiratie...smile

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-05-03 12:21:15)

9 ani de copilarie ....

#1648 2010-05-03 12:34:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

superbi applause

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1649 2010-05-03 12:47:30

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Fataaaa ce misto sunt pozeleeeee big_smile
tre sa vad cum fac sa le copiez pe toate ca daca le iau poza cu poza ma apuca maine

#1650 2010-05-03 13:45:11

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Gagici, cu ce va protejati bebelusii de soare in afara de aparatoarea de la carut si o palarioara?
Ma tot uit dupa creme cu SPF mare (UVA SI UVB) si nu prea m-am hotarat. In plus, in iulie mergem la mare... asa ca dati-mi cateva idei... : e ok sa mergem? ce creme sa folosim etc.

Prietenii mei medici au fost cu bebelusa lor f devreme la mare si au improvizat un loc special pt ea: un cort care se umfla. Inca nu m-am lamurit cum e dar ma documentez.

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1651 2010-05-03 13:56:11

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ce mamici frumoase cu bebeii lor applause
Ce mult mi-ar placea si mie sa ma intalnesc cu voi...

#1652 2010-05-03 14:09:07

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Witty, soarele de iulie e f periculos, radiatiile de asemenea, cred ca e cea mai rea luna d p asta d v; creme stiu ca trebuie cu factor de protectie 80... nu m-am documentat inca, noi mergem la sf lui august, mai am timp big_smile ; cort... nu e o idee prea buna.. cred ca se coace cel mic acolo, ca sigur cortul e din cauciuc/plastic ceva...; eu o sa-i iau o cadita din aia gonflabila, ii pun apa acolo si il tin sub umbrela, in rest... nush cum sa-l mai protejez; a, si o sa stam pe plaja pana la 10.30 maxim. Dak afli ceva de creme, sa ma informezi si pe mine puss.

Multumim, fetele puss

Adina, da, Fleur e de invidiat si de admirat tummenupp, dar nici cu slabanoaga asta de Mary nu mi-e rusine lol

Mary, intra pe mess.

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-05-03 14:11:15)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1653 2010-05-03 14:20:55

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fataaaaaaaaaaaaaaaa ce super sunt pozele.  par .....imi vine sa ma zgarii pe ochii de nervi ca nu am venit la intalnire  chicot .......ce frumosi sunteti.......mamici voi mancati ceva sau traiti doar cu aer? sunt schiji toate  retas ......imi vine sa pun ecranul de la calculator  hjarta ......multi pupici la toata lumea

mai fetelor stiu ca e haios ca sunt copilul strazii cu iesitul afara dar de azi am pus piciorul in prag ( sa vad daca imi si iese  chicot )......de azi il scot dimineata si seara.......pana acum vad ca tine figura

kata e jale cu smecherul asta .....a inceput sa cunoasca zgomotul de la lift si urla ca stie ca mergem acasa  rotfl2

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-03 14:23:32)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.