homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti? Ce poate fi? :((

#1 2009-12-09 22:51:27

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

Ce parere aveti? Ce poate fi? :((

Fetelor...help again...Nu mai iau AC ca nu mai am voie (am hipotiroidie) si devin paranoica foarte usor...
Vineri seara am luat Postinor (dupa 24 de ore) pt ca s-a rupt prezervativul dupa ce a iesit, dar am vrut sa fiu sigura... si a doua pastila am luat-o sambata noaptea. Nu am avut nicio stare aiurea, nici voma, nici ameteli, nici sangerari...doar ca in seara asta ma dor ovarele ca inainte de menstra... si sunt 17 zile de cand mi-a venit...(pe 21 noiembrie a fost ultima)si ma gandesc ca e muuuuuuult prea devreme. M-am speriat pentru ca am citit undeva ca simptomele unei sarcini ar fi dureri ca inainte de ciclu...grater
Am mai trecut o data printr-o intrerupere de sarcina si a fost foarte dureros, mai mult psihic decat fizic, nu cred ca o sa mai fac fata alteia...de-aia sunt si asa de paranoica...
Orice parere e binevenita....multumesc mult!

nails

#2 2009-12-09 23:11:59

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((

postinor poate crea dereglari....deci e posibil sa-ti apara sangerarea.
daca ai luat corect postinor,sarcina nu e,dupa parerea mea.
insa totusi...explica-mi cum adik s-a rupt prez dupa ce a iesit?a ajuns sperma inauntru?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-10 12:26:22

Ralukita
New member

nu, nu cred k a ajuns inauntru... inainte sa ejaculeze a iesit...si imediat dupa a plesnit prezervativul... am luat Postinor pt ca am vrut sa fiu sigura ca nu se rupsese dinauntru prezervativul...i-am scris doctoressei si a fost de parere sa iau totusi Postinor.
azi de exemplu ma dor ovarele numai cand ma ridic de jos...si sangerari nu au aparut...de-aia nu stiu ce sa mai cred...
offff....numai mie mi se poate intampla... grater(((((

Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-12-10 12:36:37)

nails

#4 2009-12-10 12:44:36

YoHanna
Insomniac member

lasa k o sa fie bine smile linisteste-te
eu nu cred k e sarcina smile
stai linistita k vine menstruatia

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2009-12-10 13:02:33

Ralukita
New member

sper...atunci cand mi s-a intamplat stiu ca am gresit, ca eu credeam ca n-o sa mi se intample mie niciodata asa ceva....si de atunci, sunt exagerat de paranoica si grijulie. cateodata il fac pe prietenul meu sa se simta prost fara sa-mi dau seama sad ...si uite ca se intampla accidente care nu depind de mine neaparat sad plus ca nici nu ma mai simt asa de bine pentru ca stau mereu cu grija si verific de 5 ori dupa dak e ok prezervativul... privind din afara, e foarte aiurea sad
multumesc mult YoHanna pt ca mi-ai raspuns... puss par

nails

Publicitate

loading...

#6 2009-12-10 13:11:06

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss
dar...ink o intr...de ce nu iei AC?..k ai sta mai linistita smile

#7 2009-12-10 13:29:14

Ralukita
New member

pai indicatia medicului e sa nu mai iau...am hipotiroidie pentru care iau deja pastile... si AC ar fi prea mult...sad

nails

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.