|
Nu esti logat.
Ce parere aveti? Ce poate fi? :((#1 2009-12-09 22:51:27
Ce parere aveti? Ce poate fi? :((Fetelor...help again...Nu mai iau AC ca nu mai am voie (am hipotiroidie) si devin paranoica foarte usor... Offline #2 2009-12-09 23:11:59
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((postinor poate crea dereglari....deci e posibil sa-ti apara sangerarea. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-10 12:26:22
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((nu, nu cred k a ajuns inauntru... inainte sa ejaculeze a iesit...si imediat dupa a plesnit prezervativul... am luat Postinor pt ca am vrut sa fiu sigura ca nu se rupsese dinauntru prezervativul...i-am scris doctoressei si a fost de parere sa iau totusi Postinor. Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-12-10 12:36:37) Offline #4 2009-12-10 12:44:36
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((lasa k o sa fie bine linisteste-te "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-12-10 13:02:33
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((sper...atunci cand mi s-a intamplat stiu ca am gresit, ca eu credeam ca n-o sa mi se intample mie niciodata asa ceva....si de atunci, sunt exagerat de paranoica si grijulie. cateodata il fac pe prietenul meu sa se simta prost fara sa-mi dau seama ...si uite ca se intampla accidente care nu depind de mine neaparat plus ca nici nu ma mai simt asa de bine pentru ca stau mereu cu grija si verific de 5 ori dupa dak e ok prezervativul... privind din afara, e foarte aiurea Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-10 13:11:06
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2009-12-10 13:29:14
Re: Ce parere aveti? Ce poate fi? :((pai indicatia medicului e sa nu mai iau...am hipotiroidie pentru care iau deja pastile... si AC ar fi prea mult... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|