homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajuuutoooor:((

#1 2009-12-10 13:40:12

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Ajuuutoooor:((

Fetele ce mi se intampla ??? pe 24 luna trecuta cand mi-a venit ciclu mi-a curs o pata maro si abia a doua zi mi-a venit ciclu calumea ...m-a tinut mai putin ca de obicei ...acum suntem in 10 si iar acelasi lucru o pata maro nu stiu ce mi se intampla ...ma simt rau ...sanii ma dor....nu stiu ce mi se intampla ....la control mia spus ca sunt ffff racita o fi asta cauza??? dar nu cred cum asa acum 2 zile am terminat 6 zile de augmentin am facut injectabil cu tratul am luat "n" antibiotice ...de ce nu imi trece daca a-r fi raceala??? ce credetei ca e ??? va rog o parere...... sad

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2009-12-10 13:47:04

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Re: Ajuuutoooor:((

incerc sa-ti vin in ajutor adaugand si celelalte posturi ale tale privind aceasta problema, poate te indruma cineva...

Fetelor va rog spuneti-mi si mie ce parere aveti despre rezultatul analizelor ca eu inca nu am ajuns cu ele la medicul meu ...sapt care vine o sa merg.

Examen citologic bacterioscopic parazitologic frotiu cervico-vaginal.
1.Examen parazitologic: levuri+
2.Examen bacterioscopic:coci gram pozitivi ++
3.Examen citologic celule scuamoase superficiale + si intermediare +
Fara leziuni intraepiteliale sau neoplazice +
Celile glandulare de endocolo +
atipce de cauza nedeterminata(AGUS)+
Modificari celulare reactive asociate cu inflamatie ++
microorganisme + filamente candida
Clasificare papanicolau
CII(proces inflamator)+
Fara leziuni "intraepileale" sau mailgna

Analiza cultura si antibiograma aici mi-a iesit o infectie cu Staphylococus epidermidis daca puteti sa-mi spuneti cate ceva despre acesta infectie ca nu stiu nimic despre asta.

Secretie cervicala,cultura fungi ,nu au crescut pe medii speciale timp de 48 de ore.

Cultura mycoplasma - negativa
Test chlamidya - negativ

Va multumsec si va rog sa-mi spuneti si mie despre ce e vorba ...

am fost la dr. si mi-a dat urmatorul tratament fara sa-mi mai faca ceva sa vada la ce e sensibil..mi-a dat zanocin ambii parteneri ...nistatin ambii parteneri ...cervugid si crema gynofort...oricum parca vad ca nu-mi trece ...ca asa mi s-a intamplat mereu...la staphylococus epidermidis ala era facuta antibiograma ma gandesc ca dupa aia mi-a dat tratamentu asta...sper sa fie bine...eu mai am o problema poate cunosti ceva ...cand o sa merg dupa tratament o sa-i spun la doctor si despre aceasta problema...mie dupa ce-mi trece menstruatia sa zic asa la vreo sapt incep sa ma doara sanii cateodata ma dor si fara sa-i ating..mi-a zis o doctorita mai de mult ca asa o sa patesc pana o sa fac un bebe...e edevarat? mi-e frica sa nu am ceva si pe la sani...

Fetele va rog ajutati-am nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc ...ma simt ffff rau...am mai scris aici,o sa mai scriu inca o data...sa vedeti povestea mea...am inceput aproximativ un an cu o infectie in gat am luat toate medicamentele la care era sensibil ...degeaba...am facur penicilina 10 zile din 8 in 8 ore dupa care 3 luni de moldamin...am rezolvat in mare problema cu gatu...dar nu-mi pot imagina cum dupa atatea si atatea medicamente si fiind sub antibiotic am racit si am facut o anexita fff grava si fff dureroasa dupa care am facut gentamicina 5 zile ptr durerile de burta...am facut polidin 12 injectii 2 intr-o intepatura...dupa care am fost din nou la gincologul meu care mi-a dat augmentin  si tratul injectabil , azi e ultima zi de tratament si ma simt mai rau ca niciodata...ma doare spatele ingroztor ...ma intelepa la rinichii ma doare burta parca a-si fii numai in prima zi de ciclu asa rau ma simt...imaginati-va ce rau e....mi-am facut analize la urina nu mi-a iesit niciodata nimic...intr-adevar la control cand m-a apasat pe burta am zis ca mor...mi-au dat lacrimile de durere...inteleg ca sunt racita..ca nu vad ce -asi putea avea altceva...dar DE CE nu-mi trece ...de ce ma simt fff rau,credeti-ma de la burta de jos pana la gat ma dor toate si in fata si in spate...sanii ma dor fff rau ...am un disconfort continuu si in vagin...va rog ajutati-ma ca sunt disperata...am scris  aici ptr ca aici am scris si rezultatlele la analizlele mele mai sus . Va multumesc frumos si orice parere de-a voastra e bine-venita ca eu nu mai stiu ce sa cred/fac. Cand m-am dat jos de pe capra exact asa mi-a zis doctora "esti coapta" , mi-a facut ecograf si la rinichi si la ovare ...nu mi-a zis nimic doar s-a uitat...cred ca daca era ceva imi spunea...nu stau in frig, nu umblu cu burta goala, nu bag mana in apa rece...e strigator la cer credeti-ma ...sa faci tot ce-ti sta in putiinta ..bani pe pastile pe drumuri ...pe la doctori ...si degeaba...imi vine sa o iau razna...mi-a afectat tot, viata sexuala..mi-a afectat gandirea...nu ma gandesc decat la asta...stiu ca nu e cine stie ce dar totusi cand tu faci tot ce trebuie sa-ti iasa ceva si nu-ti iasa...simti ceva nu stiu cum sa explic...stiti voi ;P

#3 2009-12-10 13:47:38

Diana888
Full member

Multumesc Adalberta sad

#4 2009-12-10 13:50:14

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

se poate sa-ti fi trecut raceala, dar tocmai acele antibiotice pe care le-ai luat sa-ti fi dereglat putin organismul. stiu ca si mami a luat mai demult 2 sau 3 pastile de augmentin si s-a simtit ingrozitor din cauza lor. cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa vezi exact despre ce e vorba smile

bebe V., soarele si luna

#5 2009-12-10 13:59:59

Diana888
Full member

April multumesc ptr raspuns...nu stiu ce sa cred...sper sa fie bine..eu nu cred ca e de la asta nu cred sa-mi fi trecut ptr ca tor rau ma simt ...credeti ca a-si putea fi gravida?? mi-am facut ieri si un test si mi-a iesit negativ...macar de a-si fi sa stiu de ce ma simt asa dar ...nici asta nu cred sad

Publicitate

loading...

#6 2009-12-10 15:30:12

Diana888
Full member

Fetele va rog lasatii link lui doctoressa ptr cand intra sa-mi raspunda si mie ...o parere mi-ar fi de mare ajutor...va multumesc

#7 2009-12-10 21:50:53

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Am lasat link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2009-12-12 15:13:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Adalberta a scris:

incerc sa-ti vin in ajutor adaugand si celelalte posturi ale tale privind aceasta problema, poate te indruma cineva...

Fetelor va rog spuneti-mi si mie ce parere aveti despre rezultatul analizelor ca eu inca nu am ajuns cu ele la medicul meu ...sapt care vine o sa merg.

Examen citologic bacterioscopic parazitologic frotiu cervico-vaginal.
1.Examen parazitologic: levuri+
2.Examen bacterioscopic:coci gram pozitivi ++
3.Examen citologic celule scuamoase superficiale + si intermediare +
Fara leziuni intraepiteliale sau neoplazice +
Celile glandulare de endocolo +
atipce de cauza nedeterminata(AGUS)+
Modificari celulare reactive asociate cu inflamatie ++
microorganisme + filamente candida
Clasificare papanicolau
CII(proces inflamator)+
Fara leziuni "intraepileale" sau mailgna

Analiza cultura si antibiograma aici mi-a iesit o infectie cu Staphylococus epidermidis daca puteti sa-mi spuneti cate ceva despre acesta infectie ca nu stiu nimic despre asta.

Secretie cervicala,cultura fungi ,nu au crescut pe medii speciale timp de 48 de ore.

Cultura mycoplasma - negativa
Test chlamidya - negativ

Va multumsec si va rog sa-mi spuneti si mie despre ce e vorba ...

am fost la dr. si mi-a dat urmatorul tratament fara sa-mi mai faca ceva sa vada la ce e sensibil..mi-a dat zanocin ambii parteneri ...nistatin ambii parteneri ...cervugid si crema gynofort...oricum parca vad ca nu-mi trece ...ca asa mi s-a intamplat mereu...la staphylococus epidermidis ala era facuta antibiograma ma gandesc ca dupa aia mi-a dat tratamentu asta...sper sa fie bine...eu mai am o problema poate cunosti ceva ...cand o sa merg dupa tratament o sa-i spun la doctor si despre aceasta problema...mie dupa ce-mi trece menstruatia sa zic asa la vreo sapt incep sa ma doara sanii cateodata ma dor si fara sa-i ating..mi-a zis o doctorita mai de mult ca asa o sa patesc pana o sa fac un bebe...e edevarat? mi-e frica sa nu am ceva si pe la sani...

Fetele va rog ajutati-am nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc ...ma simt ffff rau...am mai scris aici,o sa mai scriu inca o data...sa vedeti povestea mea...am inceput aproximativ un an cu o infectie in gat am luat toate medicamentele la care era sensibil ...degeaba...am facur penicilina 10 zile din 8 in 8 ore dupa care 3 luni de moldamin...am rezolvat in mare problema cu gatu...dar nu-mi pot imagina cum dupa atatea si atatea medicamente si fiind sub antibiotic am racit si am facut o anexita fff grava si fff dureroasa dupa care am facut gentamicina 5 zile ptr durerile de burta...am facut polidin 12 injectii 2 intr-o intepatura...dupa care am fost din nou la gincologul meu care mi-a dat augmentin  si tratul injectabil , azi e ultima zi de tratament si ma simt mai rau ca niciodata...ma doare spatele ingroztor ...ma intelepa la rinichii ma doare burta parca a-si fii numai in prima zi de ciclu asa rau ma simt...imaginati-va ce rau e....mi-am facut analize la urina nu mi-a iesit niciodata nimic...intr-adevar la control cand m-a apasat pe burta am zis ca mor...mi-au dat lacrimile de durere...inteleg ca sunt racita..ca nu vad ce -asi putea avea altceva...dar DE CE nu-mi trece ...de ce ma simt fff rau,credeti-ma de la burta de jos pana la gat ma dor toate si in fata si in spate...sanii ma dor fff rau ...am un disconfort continuu si in vagin...va rog ajutati-ma ca sunt disperata...am scris  aici ptr ca aici am scris si rezultatlele la analizlele mele mai sus . Va multumesc frumos si orice parere de-a voastra e bine-venita ca eu nu mai stiu ce sa cred/fac. Cand m-am dat jos de pe capra exact asa mi-a zis doctora "esti coapta" , mi-a facut ecograf si la rinichi si la ovare ...nu mi-a zis nimic doar s-a uitat...cred ca daca era ceva imi spunea...nu stau in frig, nu umblu cu burta goala, nu bag mana in apa rece...e strigator la cer credeti-ma ...sa faci tot ce-ti sta in putiinta ..bani pe pastile pe drumuri ...pe la doctori ...si degeaba...imi vine sa o iau razna...mi-a afectat tot, viata sexuala..mi-a afectat gandirea...nu ma gandesc decat la asta...stiu ca nu e cine stie ce dar totusi cand tu faci tot ce trebuie sa-ti iasa ceva si nu-ti iasa...simti ceva nu stiu cum sa explic...stiti voi ;P

...din pacate nu mersul cu mijlocul gol si statul cu miinile in apa rece ne duc catre boala inflamatorie pelvina....
adesea e vorba despre microbi luati, eventual prin contact sexual, sau pe alte cai...
ma uit pe tratamentul pe care l-ai primit si nu vad de ce l-am contesta...e absolut ok....
durerile de sini sunt sub influenta hormonala, asa reactionezi tu, nu ai nimic la ei....
ginditul continuu doar la asta, din nefericire nu ajuta ba chiar incurca rau....
evident, ca sa evaluam riscul de sarcina trebuie sa avem date referitoare la ciclul menstrual si la contactele sexuale cu risc....
disconfortul din vagin poate fi in legatura cu candidoza....
cum vezi, parerile nu pot fi altfel decit generale si din nefericire oarecum inutile...nu cred ca ai altceva decit ti s-a spus ca ai(o boala inflamatorie pelvina foarte serioasa)...cum te-ai captusit cu ea nu putem stii...va trece insa cu tratament si rabdare...
medicul care te urmareste si stie toate detaliile e cel mai in masura sa iti dea informatii mai precise...sorry

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2009-12-12 17:32:00

Diana888
Full member

Am inteles doctoressa, multumesc mult ptr raspuns...o sa am rabdare si stiu ca o sa ma fac bine...o intrebare mai am, am scris si mai sus, de ce mi-a venit mentruatia asa repede ? mi-a venit luna trecuta pe 24, in prima zi o pata maro dupa care pe data de 10 luna aceasta mi-a venit din nou exact dupa ce am terminat tratamentu, nu stiu daca are vreo legatura tratamentu...si tot asa a inceput cu o pata maro dupa care mi-a curs ...menstruatia de acum de pe 10 este cu o culoare mai inchisa ca de obicei...ce nu inteleg este de ce mi-a venit asa repede ca oricum e cam mult cu 2 sapt mai devreme...multumesc inca o data ...eu tind sa cred ca e de la raceala , voi ce credeti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.