homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

IRITATIA VAGINULUI

#1 2009-12-11 21:36:52

ela24
New member
Inregistrat: 2009-07-22

IRITATIA VAGINULUI

Buna seara.....eu am o problema de cateva luni bune a inceput totul cand am facut un examen ginecologic si am primit tratament pt vaginita accentuata ovule multe cervugid,lomexin cerviron si antibiotice pt ca nu si faceau efectul.dupa tratament am repetat analiza am facut si babes(papanicol)si mi a iesit ca m am vindecat au ramas doar niste coci care nu trebuie tratati neaparat....insa problema e ca eu in interiorul vaginului inca simt durere si am iritatiile acelea din cauza carora nu ma pot spala cu degetul ci doar cu irigatorul si cu ceai de galbenele.am fost din nou la doctorita si mi a dat gyniel pt refacera florei insa aceste senzatii de usturime si iritatii continua....ce pot face doctoreasa te rog un sfat....mentionez ca am probleme si cu colonul:colon iritat poate fi o cauza?????cum se poate trata iritatia,interirul vaginului se simte cu un fel de striatii,altfel nu stiu cum sa zic si usturimea asta la urinat din moment ce nu am boala si nici infectie urinara?va rog un sfat

#2 2009-12-11 22:11:27

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: IRITATIA VAGINULUI

Zici ca ti s-au prescris si antibiotice, desi nu aveai nicio infectie? Din cate stiu eu, antibioticele sunt total contraindicate in cazuri de iritatii si usturimi vaginale (poate ai candidoza). Asteapta si alte pareri

#3 2009-12-11 23:29:25

deaa
New member
Inregistrat: 2009-12-03

eu sunt de parere sa mergi si la alt medic  ..... nu trebuie sa stai pe ganduri cand vine vb de sanatate ....

#4 2009-12-12 13:18:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mai cere o parere...
antibioticele alea poate ti-au provocat o candidoza...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.