|
Nu esti logat.
Ce trebuie facut ?#1 2009-12-12 17:10:18
Ce trebuie facut ?Pana la sfarsitul anului am sa plec din tara si vreau sa'mi iau si pisicuta cu mine. Stiti ce acte sunt necesare,vaccinuri ,etc ca sa o pot scoate din tara fara probleme? We Have To Be Strong !!! Offline #2 2009-12-14 14:44:04
Re: Ce trebuie facut ?
depinde cu ce calatoresti .... si cu ce companie ; din cate stiu iti trebuie un fel de pasaport ptr ea, dar nu stiu cine il elibereaza , plus ca trebuie microcip , daca nu are , plus nu stiu ce vaccin , astea ar trebui sa le stie un medic veterinar ... To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #3 2009-12-14 14:45:19
Re: Ce trebuie facut ?uite ca am gasit : To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|